Adet günüm yarın normalde geçmesini beklemeden yapayım o zamanArtık test yapabilirsin bence çıkar
Adet günüm yarın aslında geçmesini beklemeden yapayım o zaman testArtık test yapabilirsin bence çıkar
Tamam paylaşırım insHadi hayırlısı güzel haber alırsınız umarım paylaşırsanız sevinirim sonucu
Yaptınız mı, inşallah tutunma kanaması olmuşturAdet günüm yarın aslında geçmesini beklemeden yapayım o zaman test
Estrofem rahmi güçlendirir bebeğin sağlıkla tutunmasini sağlar.Estrofem i ne için verdi doktorunuz
MalesefYaptınız mı, inşallah tutunma kanaması olmuştur
Kac yumurta vardı sizinHadi hayırlısı güzel haber alırsınız umarım paylaşırsanız sevinirim sonucu
Keşke yapmasaydın insan çok kötü oluyor sonra ben de senin gibiydim Haziran da iğne yaptım ve benim doktorum iğne verir yanın da ilaç vermez ve hep adet olacağım günü bekle der tutmadı hayırlısı olsun bu ay yine yaptım 2. Günüm ve doktorum eğer bu ay da olmazda rahim filmi çektirecekMalesef
Bir yumurta vardı. Yumurta tembelliği var demiştiKac yumurta vardı sizin
Bana da tekrar iğne mi verir ki ilk denememdi. Pcos olduğundan zaten kolay olmuyor hamile kalmak ben de çok istiyorum da hayırlısı bakalımKeşke yapmasaydın insan çok kötü oluyor sonra ben de senin gibiydim Haziran da iğne yaptım ve benim doktorum iğne verir yanın da ilaç vermez ve hep adet olacağım günü bekle der tutmadı hayırlısı olsun bu ay yine yaptım 2. Günüm ve doktorum eğer bu ay da olmazda rahim filmi çektirecekben de çok kararsızım
Amin amin rabim şifa versin bence yapar benim doktor 6 defa iğne verecek olmazsa 2 aşılama olmadı tüm bebek inşallah o zaman gelmeden olurBana da tekrar iğne mi verir ki ilk denememdi. Pcos olduğundan zaten kolay olmuyor hamile kalmak ben de çok istiyorum da hayırlısı bakalım
Bana hiç demedi rahim filmi ama bakalım bu gittiğimde gene iğne mi verir artık yoksa aşılamaya mı geçeriz bakalım. Siz kaç yıllık evlisinizAmin amin rabim şifa versin bence yapar benim doktor 6 defa iğne verecek olmazsa 2 aşılama olmadı tüm bebek inşallah o zaman gelmeden olurçok şükür ben de öyle birşey yok 2. Aşılama yaptım dedi bu ay da olmazsa bi rahim filmi çektiririz ödüm kopuyor bi akrabamız yaptı diyor çok kötğ doktorda dedi anestezi veririz yaparız
Ağustos 24 de bir yılık evliyim hiç korunmadım bi de aşılama yazmışım yanlış yazmışım 2 çatlatma iğnem 3.günBana hiç demedi rahim filmi ama bakalım bu gittiğimde gene iğne mi verir artık yoksa aşılamaya mı geçeriz bakalım. Siz kaç yıllık evlisiniz
Ben de ağustosta 1yıllık evli olucam aynı korunmasız devam ettik ama bende pcos olduğu için hamilelik gerçekleşmedi . Nasip inşallah güzel sonuç alırız ikimzi deAğustos 24 de bir yılık evliyim hiç korunmadım bi de aşılama yazmışım yanlış yazmışım 2 çatlatma iğnem 3.gün
AminBen de ağustosta 1yıllık evli olucam aynı korunmasız devam ettik ama bende pcos olduğu için hamilelik gerçekleşmedi . Nasip inşallah güzel sonuç alırız ikimzi de
Korkma hiç bende 1 düşük yaşadım kürtaj oldum bir kaç ay sonra rahim filmi çektirdim anestezi ile oldum ben ağrı acı hissetmedim. 1-2 saat içinde normal hayatıma döndüm.Amin amin rabim şifa versin bence yapar benim doktor 6 defa iğne verecek olmazsa 2 aşılama olmadı tüm bebek inşallah o zaman gelmeden olurçok şükür ben de öyle birşey yok 2. Aşılama yaptım dedi bu ay da olmazsa bi rahim filmi çektiririz ödüm kopuyor bi akrabamız yaptı diyor çok kötğ doktorda dedi anestezi veririz yaparız
Teşekkür ederim bilmiyorum ama ben hiç yapmak istemiyorum 7 gün var reglıme ara ara sağ kasığım ağrıyor sağ tarafım da 2 tane 18 cm yumurta vardı bilmiyorum ya Regl olmam inşallah ama duygularım değişmişKorkma hiç bende 1 düşük yaşadım kürtaj oldum bir kaç ay sonra rahim filmi çektirdim anestezi ile oldum ben ağrı acı hissetmedim. 1-2 saat içinde normal hayatıma döndüm.
merhaba, hangi hastane ve doktor acaba ?Amin amin rabim şifa versin bence yapar benim doktor 6 defa iğne verecek olmazsa 2 aşılama olmadı tüm bebek inşallah o zaman gelmeden olurçok şükür ben de öyle birşey yok 2. Aşılama yaptım dedi bu ay da olmazsa bi rahim filmi çektiririz ödüm kopuyor bi akrabamız yaptı diyor çok kötğ doktorda dedi anestezi veririz yaparız
Gaziantep te yaşıyorum hastane adı ne doktor adını vermeyi pek istemiyorum yasalardan dolayımerhaba, hangi hastane ve doktor acaba ?
özel mi yoksa devlet mi, onu söyleyebilir misinizGaziantep te yaşıyorum hastane adı ne doktor adını vermeyi pek istemiyorum yasalardan dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?