Çatlatma iğnesi

Keşke yapmasaydın insan çok kötü oluyor sonra ben de senin gibiydim Haziran da iğne yaptım ve benim doktorum iğne verir yanın da ilaç vermez ve hep adet olacağım günü bekle der tutmadı hayırlısı olsun bu ay yine yaptım 2. Günüm ve doktorum eğer bu ay da olmazda rahim filmi çektirecek ben de çok kararsızım

Bana da tekrar iğne mi verir ki ilk denememdi. Pcos olduğundan zaten kolay olmuyor hamile kalmak ben de çok istiyorum da hayırlısı bakalım

Bana da tekrar iğne mi verir ki ilk denememdi. Pcos olduğundan zaten kolay olmuyor hamile kalmak ben de çok istiyorum da hayırlısı bakalım
Amin amin rabim şifa versin bence yapar benim doktor 6 defa iğne verecek olmazsa 2 aşılama olmadı tüm bebek inşallah o zaman gelmeden olurçok şükür ben de öyle birşey yok 2. Aşılama yaptım dedi bu ay da olmazsa bi rahim filmi çektiririz ödüm kopuyor bi akrabamız yaptı diyor çok kötğ doktorda dedi anestezi veririz yaparız

Bana hiç demedi rahim filmi ama bakalım bu gittiğimde gene iğne mi verir artık yoksa aşılamaya mı geçeriz bakalım. Siz kaç yıllık evlisiniz

Bana hiç demedi rahim filmi ama bakalım bu gittiğimde gene iğne mi verir artık yoksa aşılamaya mı geçeriz bakalım. Siz kaç yıllık evlisiniz
Ağustos 24 de bir yılık evliyim hiç korunmadım bi de aşılama yazmışım yanlış yazmışım 2 çatlatma iğnem 3.gün

Ağustos 24 de bir yılık evliyim hiç korunmadım bi de aşılama yazmışım yanlış yazmışım 2 çatlatma iğnem 3.gün
Ben de ağustosta 1yıllık evli olucam aynı korunmasız devam ettik ama bende pcos olduğu için hamilelik gerçekleşmedi . Nasip inşallah güzel sonuç alırız ikimzi de

Korkma hiç bende 1 düşük yaşadım kürtaj oldum bir kaç ay sonra rahim filmi çektirdim anestezi ile oldum ben ağrı acı hissetmedim. 1-2 saat içinde normal hayatıma döndüm.

Korkma hiç bende 1 düşük yaşadım kürtaj oldum bir kaç ay sonra rahim filmi çektirdim anestezi ile oldum ben ağrı acı hissetmedim. 1-2 saat içinde normal hayatıma döndüm.
Teşekkür ederim bilmiyorum ama ben hiç yapmak istemiyorum 7 gün var reglıme ara ara sağ kasığım ağrıyor sağ tarafım da 2 tane 18 cm yumurta vardı bilmiyorum ya Regl olmam inşallah ama duygularım değişmiş

merhaba, hangi hastane ve doktor acaba ?

Gaziantep te yaşıyorum hastane adı ne doktor adını vermeyi pek istemiyorum yasalardan dolayı
özel mi yoksa devlet mi, onu söyleyebilir misiniz
çünkü bende daha yeni yeni muayene ve tedavi sürecine başladım
ilk olarak devlete gitmeyi tercih ettim, şu anlık ilgi alaka gayet iyi bu dediğiniz çatlatma iğnesidir yumurta takibi vesaire devlet hastanelerinde yapılıyor mu, merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…