Valla canım ben hiç devlete gitmedim özele gidiyorum doktorun adını vereyim Emel çok tatlı bir kadın bana yaptığı tek şey regl olurum 4 gün gider yumurtalık ve kıs var mı yok mu bakar klomen verir 5 gün sabah akşam sonra giderim doktora bakar yumurtalıklarım büyümüş çatlatma verir regl olursan gel olmazsan da gel derözel mi yoksa devlet mi, onu söyleyebilir misiniz
çünkü bende daha yeni yeni muayene ve tedavi sürecine başladım
ilk olarak devlete gitmeyi tercih ettim, şu anlık ilgi alaka gayet iyi bu dediğiniz çatlatma iğnesidir yumurta takibi vesaire devlet hastanelerinde yapılıyor mu, merak ettim
Evet devlette de yapılıyorözel mi yoksa devlet mi, onu söyleyebilir misiniz
çünkü bende daha yeni yeni muayene ve tedavi sürecine başladım
ilk olarak devlete gitmeyi tercih ettim, şu anlık ilgi alaka gayet iyi bu dediğiniz çatlatma iğnesidir yumurta takibi vesaire devlet hastanelerinde yapılıyor mu, merak ettim
İnşallah güzel haberler alırsınTeşekkür ederim bilmiyorum ama ben hiç yapmak istemiyorum 7 gün var reglıme ara ara sağ kasığım ağrıyor sağ tarafım da 2 tane 18 cm yumurta vardı bilmiyorum ya Regl olmam inşallah ama duygularım değişmiş
Test yaptınız mıEvet benim de lekelenmem geldi geldiği gün test yapmıştım silik çıkmıştı diğer gün kan verdim 10 çıktı 2 gün arayla takip ettim yükseldi 1 hafta boyunca sonra yükselmesi durdu kimyasal gebelik dedi doktorum
Test yaptınız mı
Ayın 13 ünde test yapacağımTest yaptınız mı
Ben 26 temmuzda iğne yaptırdım acaba test yapsam sonuç kesin çıkar mıAyın 13 ünde test yapacağım
Bende 27sinde yaptım bugün 13. Günüm reglim 1 gün gecikti sabah test yaptım ama negatif çıktı kaset test yapmıştım sizce tekrar yapmalı mıyım test bir kaç gün sonraBen 26 temmuzda iğne yaptırdım acaba test yapsam sonuç kesin çıkar mı
Bence doktorunuza danışınBende 27sinde yaptım bugün 13. Günüm reglim 1 gün gecikti sabah test yaptım ama negatif çıktı kaset test yapmıştım sizce tekrar yapmalı mıyım test bir kaç gün sonra
Aslında aklımdan geçti ama biraz beklesem mi diye düşünüyorumBence doktorunuza danışın
Bana doktorum ayın 13 ünde test yaptı bende 14. Günümde test yaptım negatif çıktı doktor gününü bekle dediBen 26 temmuzda iğne yaptırdım acaba test yapsam sonuç kesin çıkar mı
Merhaba Rahim filmini bana da verdi doktor devlette aneztezi olmuyormuş özeller çok pahalı istanuldaysaniz bildiğiniz bir yer varmı acabaAmin amin rabim şifa versin bence yapar benim doktor 6 defa iğne verecek olmazsa 2 aşılama olmadı tüm bebek inşallah o zaman gelmeden olurçok şükür ben de öyle birşey yok 2. Aşılama yaptım dedi bu ay da olmazsa bi rahim filmi çektiririz ödüm kopuyor bi akrabamız yaptı diyor çok kötğ doktorda dedi anestezi veririz yaparız
Gecen ay saygı hastanesinde 2450 liraya anestezisiz yapıldı bana, anestezili 3000 dedilerMerhaba Rahim filmini bana da verdi doktor devlette aneztezi olmuyormuş özeller çok pahalı istanuldaysaniz bildiğiniz bir yer varmı acaba
Hayır canım Gaziantep’te yaşıyorum ben yaptırsam özelde yaptıracağım oda en düşük 4000 tl kesinlikle parasın da değilim sadece korkuyorum önceden de başka bir nedenle vajinadan işlem gördüm bir ay ölüp dirildim birkaç ay tedavi de olmayacağım 2 çatlatma iğnesi kullandım tutmadı hayırlısı olsun ama artık bıktımMerhaba Rahim filmini bana da verdi doktor devlette aneztezi olmuyormuş özeller çok pahalı istanuldaysaniz bildiğiniz bir yer varmı acaba
Bende çok istiyorum psikolojik olarak da yoruldum açıkçası Rabbim isteyen herkese sağlıklı bir şekilde nasip eylesinHayır canım Gaziantep’te yaşıyorum ben yaptırsam özelde yaptıracağım oda en düşük 4000 tl kesinlikle parasın da değilim sadece korkuyorum önceden de başka bir nedenle vajinadan işlem gördüm bir ay ölüp dirildim birkaç ay tedavi de olmayacağım 2 çatlatma iğnesi kullandım tutmadı hayırlısı olsun ama artık bıktım
Şu an seni çok anlıyorum bende senin gibiyim bu ay doktorla uğraşmayacağım bitkisel deneyeceğim arkadaşım bir yılık evliydim daha çocuğu yoktu sonra soğan kuru içti sadece bir ay tek içti 5,6 gün şu an hamile keseyi gördü geçenlerdeBende çok istiyorum psikolojik olarak da yoruldum açıkçası Rabbim isteyen herkese sağlıklı bir şekilde nasip eylesin
Yan etikleri kötü ben de kullandım ben de böyle biriey olmadı regl oldum mu tam oluyordum bi test yap inşallah yerleşme kanamasıdır ama umurtlanma canım büyük ihtimalle reglBende de değişik durumlar söz konusu anlamlandıramıyorum bu ay klomen ve çatlama iğnesi kullandım arkadından reglim iki gün gecikti ikinci günde kahverengi lekelenmeler yaşadım ağrım vardı ama çok feğildi sonrasında ikinci günün akşam üstü kanamaya döndü dedim değil bu ayda adet olduk ama o kadar az ki üç gün sürdü toplasan bir pedi doldurmaz parça parça siyah geldi şimdi kasıklarımda batma baş ağrısı var olabilir mi diye umutlanmamaya çalışıyorum ilk defa kokulu akıntı adet yaşadım acaba enfeksiyonmu diyorum
Bence direk kan ver. Bende klomen kullandim catlatma iğnesi yaptım geçen ay tutmadı. Bu ay klomen yerine bana gonal-f diye bir iğne verdi göbekten onu vurdum kendim 4 gün yaptım ben climara diye bir bant verdi bana geçen ayda vermişti bu ayda kullanıyorum kalçaya yapıştırıyorsun hormonla alakali bir bant yarında çatlatma iğnesi yaptircam yine inşallah bu ay tutar. Geçen ay iğnenin etkisinden dolayı testte çift çizgi olmuştu doktorum adet gecikmesinden sonra gidip direk kan vermemi söyledi inşallah bu ay olur. Pko var bende hayırlısı hakkımızdaBende 27sinde yaptım bugün 13. Günüm reglim 1 gün gecikti sabah test yaptım ama negatif çıktı kaset test yapmıştım sizce tekrar yapmalı mıyım test bir kaç gün sonra
Arkadaşlar temmuzda çatlatma iğnesi yaptırdım gebelik oluşmadı sonra adet olmam gereken tarihten 6 gün geç adet oldum. Bu ay yani 16 agustos iğne yaptırdım 5 eylül adet tarihim adet olmadım 7 eylul kan verdim negatifti sonuç ama hala daha adet olmadım 8-9 gündür gecikiyor aranızda böyle bir durum yaşayan var mı adeti geciken yada kac gün gecikti?Bende de değişik durumlar söz konusu anlamlandıramıyorum bu ay klomen ve çatlama iğnesi kullandım arkadından reglim iki gün gecikti ikinci günde kahverengi lekelenmeler yaşadım ağrım vardı ama çok feğildi sonrasında ikinci günün akşam üstü kanamaya döndü dedim değil bu ayda adet olduk ama o kadar az ki üç gün sürdü toplasan bir pedi doldurmaz parça parça siyah geldi şimdi kasıklarımda batma baş ağrısı var olabilir mi diye umutlanmamaya çalışıyorum ilk defa kokulu akıntı adet yaşadım acaba enfeksiyonmu diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?