• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi

Sen benden bir gün önce yaptırdın iğneyi 11. Günün yani bence iğnenin etkisi geçmiştir 12 gün diye biliyorum hatta hamilelik testi de 15. Gün yapılıyor . Aynen dediğin gibi adet belirtisiyle hamilelik aynı hakkımızda hayırlısı benim bata 10 gün var daha işimi sağlama alım beş gün gecikince yapım test sende olumlu ya da olumsuz sonucunu bekliyorum inşallah olumlu sonuçla dönüş yaparsın
Tamam canım bende haftaya kan vericem yazarım sana

Belirtin yok mu hiç benim de yok. Ama geçen ayda cok belirtim vardı o da negtifdi.
Tam aksine belirtim var ama afet belirtileriyle aynı olduğu için anlayamıyorum ki dün akşam tansiyonum düşmüştü mesela acaba hamile miyim dedim başım dönüyordu normalde adetten önce olmaz böyle bir şey bide göğüs hassasiyetim hala devam ediyor ilk günden beri kasık ağrısı ilk hafta full ağrıdı bu hafta da ara ara sancı giriyor ha oldum ha olucam diyorum ama gelen giden yok bide iştahım açıldı benim normalde diyetteyim ama diyetimi yapamıyorum ki 😁😁 vallla kuzum Allah'ım hepimizin gönlüne göre versin hayırlısıysa olsun hayırsız olucaksa benim için hiç olmasın hep bu şekilde dua ederim 🙏🤲

Tam aksine belirtim var ama afet belirtileriyle aynı olduğu için anlayamıyorum ki dün akşam tansiyonum düşmüştü mesela acaba hamile miyim dedim başım dönüyordu normalde adetten önce olmaz böyle bir şey bide göğüs hassasiyetim hala devam ediyor ilk günden beri kasık ağrısı ilk hafta full ağrıdı bu hafta da ara ara sancı giriyor ha oldum ha olucam diyorum ama gelen giden yok bide iştahım açıldı benim normalde diyetteyim ama diyetimi yapamıyorum ki 😁😁 vallla kuzum Allah'ım hepimizin gönlüne göre versin hayırlısıysa olsun hayırsız olucaksa benim için hiç olmasın hep bu şekilde dua ederim 🙏🤲
Ne zaman test yapacaksin peki benim erkenden yakalamam lazım ki hemen igneye basliycaz aksi gibi surekli test tarihi haftasonu oluyor. Özel de yok buralar da...🙄

Kızları nasıl durumlar?
Maalesef Ben adet oldum çünkü ku kendi Dr yurt disin da olunca devlette ölçüm yaptırdık ya lış olcum ve yanlis zaman da yapılan iğne kist oluşturdu maalesef. Aşılamaya başlayacaktık o da ertelendi kist sebebiyle. Beklemedeyim 1 ay inşallah gerek kalmaz ya .

Maalesef Ben adet oldum çünkü ku kendi Dr yurt disin da olunca devlette ölçüm yaptırdık ya lış olcum ve yanlis zaman da yapılan iğne kist oluşturdu maalesef. Aşılamaya başlayacaktık o da ertelendi kist sebebiyle. Beklemedeyim 1 ay inşallah gerek kalmaz ya .
Yaaa üzüldüm hakkımızda hayırlısını inşallah en kısa sürede nasip olur.
Yanlış zaman derken nasıl yani kist olduğunu nasıl anladın

Arkadaşlar bilgisi olan yazabilir mi yarın iğne günüm yumurtam dün 18mm o yüzden bugünde bekleyelim doktorum demişti .. ama bugün yumurtamın çatladığını düşünüyorum akıntıdan ve ovulasyon testi yaptım tek çizgi çıktı sizce ne yapmalıyım iğne olmalımıyım yinede ?? Çok kararsız kaldım utanmasam ağlayacağım

Arkadaşlar bilgisi olan yazabilir mi yarın iğne günüm yumurtam dün 18mm o yüzden bugünde bekleyelim doktorum demişti .. ama bugün yumurtamın çatladığını düşünüyorum akıntıdan ve ovulasyon testi yaptım tek çizgi çıktı sizce ne yapmalıyım iğne olmalımıyım yinede ?? Çok kararsız kaldım utanmasam ağlayacağım
Doktor ultrasonla baksa daha iyi olmaz mı iğneden önce

Dediiğim gibi dün gittim cumartesi günü pazartesi iğne yaptır 14 gün sonra gel dedi
Ama çatladığını düşünüyorum dediğiniz için söyledim kesin o şekilde düşünüyorsanız bence iğne öncesi kontrol şart diye söyledim yarın kontrol edip yaptırsanız fakat doktorlar bence işin ehli beni çağırmıştı ve kontrolü öğlen yapıp saat 6 da kesin iğne dedi 🤣ilişkiyi 36. Saat verdiği için sabahın 6. Sında ilişki yaşamak zorunda kaldım

Back
X