• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi

Ama çatladığını düşünüyorum dediğiniz için söyledim kesin o şekilde düşünüyorsanız bence iğne öncesi kontrol şart diye söyledim yarın kontrol edip yaptırsanız fakat doktorlar bence işin ehli beni çağırmıştı ve kontrolü öğlen yapıp saat 6 da kesin iğne dedi 🤣ilişkiyi 36. Saat verdiği için sabahın 6. Sında ilişki yaşamak zorunda kaldım
Hahahah 😂 mail attım sabah kontrole gelebilirmiyim diye umarım görüp cevap verir sabah banada pazartesi 12 de yaptır dedi öğlen ama ya çatladıysa korkusu var içimde

Hayır kullanmadan gelişti
Çok güzel ama doktor neden böyle yapmış ki. Ben adetim bittikten sonra 5 gün boyunca klomen kullandım daha sonra gittim 22 mm olmuş dedi ve yarın 11 de iğne yap dedi. Seninki biraz karışık tamam biraz bekle dedi ama daha sonrasında pazartesi çağırıp tekrad bakması lazım

Çok güzel ama doktor neden böyle yapmış ki. Ben adetim bittikten sonra 5 gün boyunca klomen kullandım daha sonra gittim 22 mm olmuş dedi ve yarın 11 de iğne yap dedi. Seninki biraz karışık tamam biraz bekle dedi ama daha sonrasında pazartesi çağırıp tekrad bakması lazım
Döngümün 11 ıncı günü 18 mm diydi doktorumda pazar 19 mm olur diye düşünüyorum dedi pazartesi de iğne ol dedi ama bana göre çatladı gibi geliyo 🥹

Hahahah 😂 mail attım sabah kontrole gelebilirmiyim diye umarım görüp cevap verir sabah banada pazartesi 12 de yaptır dedi öğlen ama ya çatladıysa korkusu var içimde
İnşallah hayırlısı olur neden bilmiyorum sizle alakalı bi sıcaklık hissettim inşallah ya

Back
X