- Konu Sahibi snowflowers
Olacak olacakAynen doktor da öyle dedi bu da olmazsa yapacak birşey yok aşılama yaparız dedi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olacak olacakAynen doktor da öyle dedi bu da olmazsa yapacak birşey yok aşılama yaparız dedi
Bak canım ben ne dedim kontrol en güzeli ya bastırmadan olsaydın iğneniYumurtam iğneyi beklemeden çatlamış bugün iğne olacaktım ama sabah kontrolede çatlamış gördük
2 gündür değerlendiriyordum bugünde değerlendir dedi hocam umarım denk gelmiştirBak canım ben ne dedim kontrol en güzeli ya bastırmadan olsaydın iğneniçok şükür değerlendirdin mi çatladığınım günü sonrası falan tutma olasılığı çok fazla ne dedi doktor
Ya senin adına çok çok heyecanlandım ya2 gündür değerlendiriyordum bugünde değerlendir dedi hocam umarım denk gelmiştir![]()
Beklenen adet tarihim 13 Mart kuzum benim seninYa senin adına çok çok heyecanlandım yahadi insallah hemen hemen senle aynı zamanlarda ilişki oldu benim 23 ya da 24 ünde çatladı yumurtam
Şaka mıııı benimde 13 Mart takvime göre ama şubat 24 çatlatma kabul edersem 9 MartBeklenen adet tarihim 13 Mart kuzum benim senin![]()
Canım benim sağ tarafta işe yaracak 3 yumurta vardı solda umut yoktu hiç birBeklenen adet tarihim 13 Mart kuzum benim senin![]()
Benimde sağ da tek yumurtam vardı 19 mm kendinden gelişti çatladı bende dün çatladı diye hesaplıyorumCanım benim sağ tarafta işe yaracak 3 yumurta vardı solda umut yoktu hiç bir
Problemim yok femara kullandım 5 gün sonra 22 sinde çatlatma iğnesi oldum 23 ve 24 ünde ilişki oldu beklemedeyim rabbim yüzümüze gülsün insallah
İğneyle ovulasyon testi takip yapılamıyor canım iğnenin içindeki hcg den dolayı yanlış pozitif çıkar gebelik testleri de öyle klomeni iğnesiz kullandığın zaman takip edebilirsin hormon kendine yüklemediğinden dolayıMerhaba arkadaşlar bir hafta klomen kullandıktan sonra doktor yumurtalıklara baktı üç tane gelişmiş yumurta olduğunu söyledi.
salı günü iğne yaptırdım, dün akşam 7 ye kadar karın ağrısı yoktu 7 gibi başladı.
ilişkide de baya sancılandım sonrasında da bir yarım saat şiddetli sancım oldu normal mi acaba?
yakınımdaki eczanelerde ovulasyon testi yoktu çatlamama ihtimali var mı?
Şu an hala ağrıyor batma gibi ama akşamki kadar değil.
O zaman ben biraz senden erken öğreneceğim hadi kuzum hayırlısı insallah tez zamanda bu ay güzel haberler alırız dualarım seninleBenimde sağ da tek yumurtam vardı 19 mm kendinden gelişti çatladı bende dün çatladı diye hesaplıyorum
Ayyy canım özelden yaz bana konuşalımO zaman ben biraz senden erken öğreneceğim hadi kuzum hayırlısı insallah tez zamanda bu ay güzel haberler alırız dualarım seninle
Yok canım ne ameliyatı basit kist yumurta catlamayinca kist olmuş. Adetle kendiliginden gidiyor. Bir adet bu yüzden beklemek zorunda kaldık. Sende ne var ne yokEe ne olucak şimdi ameliyat falan mı. Bende yarın gidicem acaba bende var mıdır