- Konu Sahibi gamzelikiz36
Kan verdim bakalım varsa idrarda daha çıkmaz dedi doktorTamam cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan verdim bakalım varsa idrarda daha çıkmaz dedi doktorTamam cnm
Hadi hayırlısı inşallah ne zaman çıkarKan verdim bakalım varsa idrarda daha çıkmaz dedi doktor
Bir saate çıkar dedi doktor idrar testi yapma varsa kanda bile çok az yakalarız belki o bile zor dedi hesaplama doğruysa çatlama günü geç çatlamadıysa 2 hafta geçmiş daha üstünden dedi çıkarmı kandaHadi hayırlısı inşallah ne zaman çıkar
Çıkar cnmBir saate çıkar dedi doktor idrar testi yapma varsa kanda bile çok az yakalarız belki o bile zor dedi hesaplama doğruysa çatlama günü geç çatlamadıysa 2 hafta geçmiş daha üstünden dedi çıkarmı kanda
Saol canımÇıkar cnm
Haber edersinSaol canım
Sen ne yaptın canım yumurtan büyüdümüHaber edersin
Saat 3de cnm randevum baklamSen ne yaptın canım yumurtan büyüdümü
Hayırlı haberler al inşSaat 3de cnm randevum baklam
Üzülme cnm en iyisi sen tüp Bebek yapHayırlı haberler al inşbenim sonucum çıktı 0.00 bebiş yok
Evet bi süre vücudumu dinlendireyim bende o plandayımÜzülme cnm en iyisi sen tüp Bebek yap
Çok arada verme 1 ay dinlensen yeter tayininiz nereye çıktıEvet bi süre vücudumu dinlendireyim bende o plandayım
Canım çok erken ama biraz daha bekleKızlar ben 12 haziranda Ovitrella iğnesi oldum dün kaset testte pozitifi gördüm kan verdim beta 13.09 du dayanamadım bugün bir daha verdim 7.95 e düşmüştüiğneden 6 gün sonra ilk testi verdim evet çok erken verdim dayanamadım sizce hamile hiç mi değilim ? Kasık sancılarım oluyor ve dün geceden başlayan beyaz kremsi akıntım oldu
Balıkesir canımÇok arada verme 1 ay dinlensen yeter tayininiz nereye çıktı
Yumurtam 17 olmuş saat birde vurdurucamBalıkesir canım
Yumurtam 17 olmuş saat birde vurduruc
Yumurtam 17 olmuş saat birde vurdurucam
hayırlı güzel haberlerni bekliyorım canım
Ne yaptın canım durumlar neYumurtam 17 olmuş saat birde vurdurucam
4 gün oldu cnm vurdurali bekliyorum baklmNe yaptın canım durumlar ne
Haberlerni bekliyorum4 gün oldu cnm vurdurali bekliyorum baklm