- 23 Şubat 2016
- 23
- 13
- 3
Cnm ben idrar testi yaptım kan testi yaptirmicam adet günümü beklicem kendim test de yapmicam değişiklik sezersem yaparam belki inşallah sen pozitif görürsün cnm ilk iğnenmi senindeTatlım, genelde iğneden sonra 12 gün geçmesi gerekiyormuş gerçekçi sonuç almak için. Ama 9. günden sonra yapılan kan testlerinde de bazen belli olabiliyormuş. onu da şöyle anlıyorlar: eğer kan testi sonucundaki değerden 20-30 çıkardığında hala geçerli bir değer kalıyosa hamile olabilirsin diyorlar.
Günaydın..Hayır bu iğne 3 ay geçerli dedi kesin eminim siz hangi hapı kullanmıştiniz öncesinde bana klomen verdi iki kutu kullandım gelişme var dedi 3 ay içinde hamile kalırsın dedi bi de üstelik olmazsa ağustosta eşine gel ona bakalım dedi neden tekarar iğne demedi acaba millet iki üç iğne oluyo
İnsallah hamilesinizdir ve bende inşallah hamilyimdir bugün 10 gün oldu iğne vurulali ve dün test yaptim tek cizgiGünaydın..
Ben serophene kullandım 5 gün sonra çatlatma iğnesi.3 gün sonrasında da progestan 10 gün. 2 gün önce bitti. İnşallaahh 2-3 gün içerisinde hamişsem öğreneceğim. Bat26 mayıs ama 30.gün olacak ilaç kullandığım için biraz değişti günlerim.bugün 28.günüm...
* ilacı ve iğneyi hamile kalmamı hızlandırmak için yapıyoruz yumurtlama ya da hamile kalmak ile ilgili herhangi bir sıkıntım yok.önceden bir kaybım var..
Umarım kısa zamanda isteğimize kavuşuruz..
İnsallah hamilesinizdir ve bende inşallah hamilyimdir bugün 10 gün oldu iğne vurulali ve dün test yaptim tek cizgiumudum vardı ama kalmadı bu ay da kk da herkes erken diyor ama ignenin etkisinden dolayi bile pozitif cikmasi gerekmiyormuydu ya da silik
İnsallah cnm ağzından bal damilyor vallahi :) benim de bugun benimde bi ağrı var sızı gibi inşallah son bekleyisımız olur cnm aynen sabretmemiz lazım ben bu ay ilk iğnemi olduğum için çok umitliydim sabredemedim bana tokat gibi geldi negatif sonuç belki de inşallah dediğin gibidir ama ben artık adet günümü beklicem zaten benim bat 1 Haziran az kaldıhemen umutsuzluğa kapılma bence.. henüz çok erken. Doktorum iğneden sonra 12. günden itibaren kanda belli olur diyor. İdrara geçmesi zaten çok daha geç oluyor. Ben bu ay sabrımı zorluyorum. Hala test yapmadım. Önceden BATa 5-6 gün kala başlardım :) Biliyorum ve anlıyorum çok zor ama biraz daha sabır...
ben dün gece uyumadım diyebilirim ve şu an işteyim..
diliyorum bu son stresli bekleyişim(iz) olur..en azından bu konuda
Aynen cnm zaten bat 1 Haziran bu kadar bekledim bi hafta daha daha bekerim kan aldirmaya gerek duymuyorum o yüzden hamilelik belirtileri de yok sadece belim azcık sizliyo inşallah seninde de ilk iğneden sonra ugrasmAna gerek kalmazBelki kullandığın testten kaynaklanan bir sorundur. Hepsi herkeste aynı biçimde doğru sonuçlanmıyor biliyorsun. En doğrusu her zaman kan testi. onun için de en az 2 gün bekle istersen. zor biliyorum ama. hatta en doğrusu senin dediğin gibi gecikmeyi beklemek. İnşallah hayırlısı olur senin için de. evet benim de ilk iğnem
Günaydın..
Ben serophene kullandım 5 gün sonra çatlatma iğnesi.3 gün sonrasında da progestan 10 gün. 2 gün önce bitti. İnşallaahh 2-3 gün içerisinde hamişsem öğreneceğim. Bat26 mayıs ama 30.gün olacak ilaç kullandığım için biraz değişti günlerim.bugün 28.günüm...
* ilacı ve iğneyi hamile kalmamı hızlandırmak için yapıyoruz yumurtlama ya da hamile kalmak ile ilgili herhangi bir sıkıntım yok.önceden bir kaybım var..
Umarım kısa zamanda isteğimize kavuşuruz..
Aynen cnm zaten bat 1 Haziran bu kadar bekledim bi hafta daha daha bekerim kan aldirmaya gerek duymuyorum o yüzden hamilelik belirtileri de yok sadece belim azcık sizliyo inşallah seninde de ilk iğneden sonra ugrasmAna gerek kalmaz
Canım inşallah beklediğimiz sonucu bu ay alırızumarım emeklerimiz boşa çıkmasın. Zaten yumurtlama sorunu vs. yaşamıyorken bu ilaçları kullanmışsın. senin durumun çok daha ümit verici bana göre. Güzel haberlerini bekleyelim o zaman
İnsallah cnm ya çok çok amin :)Ayy... İnşallah tatlım yaa... inşallah hepimiz dileğimize kavuşuruz.
Cnm igneden dolayi silik cikmis olabilir çünkü net bi sonuç için iğneden 14 15 gün sonra test yapmak daha dogruymusKızlaarr... bugün çatlatma iğnesinin 9. günü ve sabah kalktığımda kırmızımsı kahvemsi bir akıntı gelmişti. şimdi de kasıklarımda regl ağrısı gibi bir ağrı var. ve bugün idrarda test yaptım ikinci çizgi silik de olsa var. Ne yapıcaamm?
Cnm igneden dolayi silik cikmis olabilir çünkü net bi sonuç için iğneden 14 15 gün sonra test yapmak daha dogruymus
Mümkün cnm çünkü doktorum bana bu iğneden sonra sonra adetin duzensizlesebilir korkma demişti ya erken olabilir ya da geç mesela benimde bat 1 hazirandi ama hiç bi ağrı yok göğsümde hep ağrırdi benimde heralde Geç olcak ben iğneden 10 gün sonra test yapmıştım bende de negatif cikmisti bu aydan ümidim yok cnmevet tatlım haklısın, zaten o tüzden değil daha çok bu kanama yüzünden kafam karışık. yani çatlatma iğnesinden sonra 9. günde regl olmak mümkünmü acaba? bilemedim.şimdi de uzanıyorum belim ağrıyo.
Bana kalirsa sen kan ver tutmusta olabilir cnm seni umitlendirmek istemem ben de oldum catlatma ignesi sekiz gun bekledik uc gun iliskiye girdik o ayin sonu hamile kaldim ve ben iliskiye girdikten sonra beyaz akintilarim basladi iki uc gun oldu sonra gecti bel agrisi gogus agrisi basladi adet gunu gelincede sari akintim basladi sekiz gun sonra kan verdim deger 430 duevet tatlım haklısın, zaten o tüzden değil daha çok bu kanama yüzünden kafam karışık. yani çatlatma iğnesinden sonra 9. günde regl olmak mümkünmü acaba? bilemedim.şimdi de uzanıyorum belim ağrıyo.
Mümkün cnm çünkü doktorum bana bu iğneden sonra sonra adetin duzensizlesebilir korkma demişti ya erken olabilir ya da geç mesela benimde bat 1 hazirandi ama hiç bi ağrı yok göğsümde hep ağrırdi benimde heralde Geç olcak ben iğneden 10 gün sonra test yapmıştım bende de negatif cikmisti bu aydan ümidim yok cnm
Bana kalirsa sen kan ver tutmusta olabilir cnm seni umitlendirmek istemem ben de oldum catlatma ignesi sekiz gun bekledik uc gun iliskiye girdik o ayin sonu hamile kaldim ve ben iliskiye girdikten sonra beyaz akintilarim basladi iki uc gun oldu sonra gecti bel agrisi gogus agrisi basladi adet gunu gelincede sari akintim basladi sekiz gun sonra kan verdim deger 430 du
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?