- 23 Şubat 2016
- 23
- 13
- 3
Bana kalirsa sen kan ver tutmusta olabilir cnm seni umitlendirmek istemem ben de oldum catlatma ignesi sekiz gun bekledik uc gun iliskiye girdik o ayin sonu hamile kaldim ve ben iliskiye girdikten sonra beyaz akintilarim basladi iki uc gun oldu sonra gecti bel agrisi gogus agrisi basladi adet gunu gelincede sari akintim basladi sekiz gun sonra kan verdim deger 430 du
Allah hakkind hayirlisini versin cnmsağol tatlım, ben de pazartesiyi bekleyeyim bari, doktoruma bi daha danışırım hem, hem de bakayım kanama devam edecek mi o güne kadar
İnsallah cnm umutsÜz yaşanmıyor çok umuteşekkür edince de olmuyo ortası yokkiTeşekkür ederim cevapladığın için canım. çünkü doktorum pek açıklama yapmıyorhayırlısı olsun naapalım. zaten çok ümitlenmek sonrasında çok üzer. inşallah sonraki aya sağlıkla diyelim.
Amin ins sagol cnmbu arada, bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
adet goruyo olabilirsin cnm yada git bi kan ver ac karnina sonuca gore bak icinde rahat ederkızlar merhaba,
ya ben 8 mayısta regl oldum doktorum bana klomen verdi ve mayısın 23 ünde çatlatma iğnesi önerdi. 2 tane vuruldum. hatta yumurta takibi testi aldım ona bakarak ilişki yaptım.. ancak 1 haftadır gögüslerimde ağrı el ve ayaklarımda yanma var ve kilo aldım. dün ise kahverengi akıntım oldu. bu sabah ağrım var ve pıhtılı kanamam var sizce ne olabilir yardımcı olun
ah canım yaa doktoruma yazdım gebelik oluşması için kullandığımız ilaçlar oluşan bebeğin rahime tutunmasını sağlamak için rahimi kalınlaştırır bu nedenle olur dedi hiçte bişey anlamadım kafam çok karışıkadet goruyo olabilirsin cnm yada git bi kan ver ac karnina sonuca gore bak icinde rahat eder
O zaman guzelim git kan ver gebelik varsa zaten. Cikar ben ilk kez duydum bu sekilde kan geldigini bende oldum bi tane catlatma ignesi ama kan falan gelmedi bendeah canım yaa doktoruma yazdım gebelik oluşması için kullandığımız ilaçlar oluşan bebeğin rahime tutunmasını sağlamak için rahimi kalınlaştırır bu nedenle olur dedi hiçte bişey anlamadım kafam çok karışık
Tam gozukmuyo cnm yarin sabah ac karnina yap onla bunu karsilastir eger cizgi biraz daha belirginse hamilesindir insKızlar sizce ikinci çizgi var mı yok mu ?
İnşallah canım. Teşekkürler cevabın içinTam gozukmuyo cnm yarin sabah ac karnina yap onla bunu karsilastir eger cizgi biraz daha belirginse hamilesindir ins
Ne demek guzelim hakkinda hayirlisi olsunİnşallah canım. Teşekkürler cevabın için
Öncelikle geçmiş olsun sen bence Ağrı'yı düşünme inşallah bebeğin olur kucağına alırsın o sevinci düşün ayrıca bende vuruldum göbekten vurdular insülin iğnesi gibi inceKIZLAR MERHABA, BENDE PAZARTESİ ÇATLATMA İĞNESİ VURULCAM AMA KÜÇÜK ÇOÇUK GİBİ KORKTUM BİAN. BEN KALÇADAN İĞNEYE ÇOK KORKUYORUM. ÇOK AĞRI OLUYO MU VURULURKEN YAKIYO MU BİDE NASIL BİŞEY BU NE YAAA
Ben kalamadım ama kalan varmış Can'ım inşallah sende kalırsın
hayırlısı canımBen kalamadım ama kalan varmış Can'ım inşallah sende kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?