- 14 Nisan 2023
- 47
- 5
- 1
- 31
- Konu Sahibi yelizada123
-
Benimde belirtim yoktu fakat şuan mide yanmalarim bulantılarım başladı. Pazartesi gidip kan vericem. Umudunu kaybetme canımBennimde 10 gün hafif çizgi vardı 11 ve 12 silindi ama artmadı diye umudu kestim belirtim de yok
Ben olsam pazartesiyi beklemezdim sonucu haber verin lutfenBenimde belirtim yoktu fakat şuan mide yanmalarim bulantılarım başladı. Pazartesi gidip kan vericem. Umudunu kaybetme canım
Calisiyorm şuan. Acilde acil olmadığı sürece kan almıyor. O yüzden pazartesiyi beklemek zorundayım.Ben olsam pazartesiyi beklemezdim sonucu haber verin lutfen
MerhabaBenimde belirtim yoktu fakat şuan mide yanmalarim bulantılarım başladı. Pazartesi gidip kan vericem. Umudunu kaybetme canım
Merhaba
Hiç test yaptınız mı bir daha idrar ya da kan testi ?
Benim de iğnenin 12.günü çok mide ağrım ve bulantım oldu. Evet biliyorum bulantı için erken ama yine de kendimi kaptırdım bu düşünceye ve sabah test yaptım ama negatif çıktı.
Yani iğnenin 13.günü sabahı negatif.
O yüzden sonucunuzu merak ettiminşaAllah sağlıklı bir pozitif haberi alırsını
İnslalah canim hepimiz beklediğimiz sonuçlara ulaşalım..birdaha idrar yapmadım kanda vermedim. 10 gün sonra veririm kan dedim.Merhaba
Hiç test yaptınız mı bir daha idrar ya da kan testi ?
Benim de iğnenin 12.günü çok mide ağrım ve bulantım oldu. Evet biliyorum bulantı için erken ama yine de kendimi kaptırdım bu düşünceye ve sabah test yaptım ama negatif çıktı.
Yani iğnenin 13.günü sabahı negatif.
O yüzden sonucunuzu merak ettiminşaAllah sağlıklı bir pozitif haberi alırsınız
İnşaAllah gönlünüzce olurİnslalah canim hepimiz beklediğimiz sonuçlara ulaşalım..birdaha idrar yapmadım kanda vermedim. 10 gün sonra veririm kan dedim.
Gebelik negatif miAz evvel ovulasyon testi yaptım. Çift çizgi çıktıpiskolojim elden gitti
Kanda baktirmadim henüz ama idrarda evet negatif ciktiGebelik negatif mi
canım tekrar kan verdin miMerhabalar ben 25 mayıs perşembe saat sabah 08.00 de 2.çatlatma iğnenin vuruldum akşam kritik ilişki oldu 26 kritik ilişki oldu 28 , 30, 1 yine ilişki günlerim oldu hepsini yaptım 4 yumurtam oluşmuştu bu arada 2 sağ da 2 solda hepsi istenilen büyüklükte ydi 20 mm di ve bu gün iğneden sonra 12. gün resim 10 haziran ve erken gebelik testi yaptım negatif ovülasyonda yaptım silik bir çizgi çıktı sizce test için erken mi günümün geçmesini mi beklemeliyiz yoksa kan versem çıkarmı ilkinde 14. Günde kan vermiştim negatifti bir gün ilişki olmamıştı o günde kritik günlerden bir gündü n lütfen yardımcı olun
Kan vermeye gidiyorum bakalım ne çıkacakcanım tekrar kan verdin mi
mutlaka bizede haber verin olur mu acaba geç döllenme mi oldu heyecanlandım bende :)Kan vermeye gidiyorum bakalım ne çıkacak
Bizede haber verinKan vermeye gidiyorum bakalım ne çıkacak
Kanı verdim sonucu bekliyorum 1 saate çıkar heralde 12.30 da verdimmutlaka bizede haber verin olur mu acaba geç döllenme mi oldu heyecanlandım bende :)
Yazıcam kötüden olsa iyide olsa Rabbim sağlıklı hayırlı evlatları nasip etsin her birimizeBizede haber verin
amiiiiiiiinYazıcam kötüden olsa iyide olsa Rabbim sağlıklı hayırlı evlatları nasip etsin her birimize
haber bekliyorum sendenYazıcam kötüden olsa iyide olsa Rabbim sağlıklı hayırlı evlatları nasip etsin her birimize
AminYazıcam kötüden olsa iyide olsa Rabbim sağlıklı hayırlı evlatları nasip etsin her birimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?