- 6 Ekim 2022
- 218
- 189
- 23
- 26
Ama herkesin farklı oluyor diye biliyorum ben. Öyoe yapıcan sabah vericem aile hekimine kanYani canım 6.18 değerde silik çıkması lazım değerim 58 hala silikten bi tık koyu görüyorum testler güvenilir değil 2 günde 1 kan ver dediğim gibi
5-24 arası değerler gri alan geçiyor yani 2 günde bir 2 katı artması lazım ama kimyasal gebelik vs olabilir diye umut vermiyorlar dediğim gibi değerim 2 katı çıkıyor doktor daha bana evet hamilesin bile demedi kan ver yine pazartesi dedi umutlandırmak istemem ama bence var gibiAma 5in ütünde olunca gebelii var diyorlar. Sadece düzenli artıyirmu diye 2 günde bir kan istiyorlar o da saģlıklı vs duye yanlış mı biliyorum yoksa
Yani en doğru sonucu öyle alırsın kuzum . Değerler farklı orda hem fikirşm ama gebelik testlerinde genel olarak 5. Haftadan sonra koyu çıkıyor . Adet gecikmen kaç gün olduAma herkesin farklı oluyor diye biliyorum ben. Öyoe yapıcan sabah vericem aile hekimine kan
Kendi doktorum ile dd konuştum kesin var dedi bana ama ben yinede tereddütteyim kanı beklicem5-24 arası değerler gri alan geçiyor yani 2 günde bir 2 katı artması lazım ama kimyasal gebelik vs olabilir diye umut vermiyorlar dediğim gibi değerim 2 katı çıkıyor doktor daha bana evet hamilesin bile demedi kan ver yine pazartesi dedi umutlandırmak istemem ama bence var gibi
Kuzum bence olumlu gibi ama sen kan ver içini ferah tut Allah’ın izniyle kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi duam seninle :)Kendi doktorum ile dd konuştum kesin var dedi bana ama ben yinede tereddütteyim kanı beklicem
Çata göre 3 gün oldu kendi adwtimw göre 3 gün var demek ama gögüslerim sızlıyor afedersin çok gazım oluyor başkada belirtim yok. Kiz kardeşim hamile mesela o oğrendiğinde 1 haftalıjtı kopkoyuydu testiYani en doğru sonucu öyle alırsın kuzum . Değerler farklı orda hem fikirşm ama gebelik testlerinde genel olarak 5. Haftadan sonra koyu çıkıyor . Adet gecikmen kaç gün oldu
Benimkide seninle. Allah herkese nasip etsin anne olmayı çok zor şeyler yaşıyoruz gerçejten hiç kolay değil.. amin inşallah canım saģlıkla inşalalh hayırlısıyle alırız kucaklarımıza.Kuzum bence olumlu gibi ama sen kan ver içini ferah tut Allah’ın izniyle kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi duam seninle :)
Benimde 2 3 gündür aşırı göğüsümde göğüs ucumda bir acı var sanırım hamilelik var o yüzdenÇata göre 3 gün oldu kendi adwtimw göre 3 gün var demek ama gögüslerim sızlıyor afedersin çok gazım oluyor başkada belirtim yok. Kiz kardeşim hamile mesela o oğrendiğinde 1 haftalıjtı kopkoyuydu testi
Amin canım amin inşallahhhhBenimkide seninle. Allah herkese nasip etsin anne olmayı çok zor şeyler yaşıyoruz gerçejten hiç kolay değil.. amin inşallah canım saģlıkla inşalalh hayırlısıyle alırız kucaklarımıza.
Benimde 2 3 gündür aşırı göğüsümde göğüs ucumda bir acı var sanırım hamilelik var o
Evet kuzum o yüzdendir ben o kadar hasta olurum gögüslerim hic acımazdıki mesela benim. Inşallah sağlıkla ilerler.❤Amin canım amin inşallahhhh
Benimde öyle hiç acımaz hassasiyet yaşamazdım şuan var bide doktor artık kesin birşey söyleseEvet kuzum o yüzdendir ben o kadar hasta olurum gögüslerim hic acımazdıki mesela benim. Inşallah sağlıkla ilerler.❤
Kimyasal falan olur diye kesin bir şey demiyorlar ama inşallah saģlıkla katlanır kuzumBenimde öyle hiç acımaz hassasiyet yaşamazdım şuan var bide doktor artık kesin birşey söylese
Amin kuzumKimyasal falan olur diye kesin bir şey demiyorlar ama inşallah saģlıkla katlanır kuzumsen içini ferah tut
Değer yükseldi ise olabilir canm yarın sabah tekrar dene gene aynı olur ise kan verTsbrik ederim bende bir sey sormak istiyorum. Yaklasik 1 saat sonra cat ignesinin 17 gunu olacak benimde daha once raatsizlandigim icin acilde beta baktilar 7.gunu falandi 15 cikti sonra 10.gunu ben baktirdim 3.10 cikti dusmuatu yani 14.gunu bir daha baktirdim 6.18 cikti ve bu sabah da kaset test kopkoyu pozitif erken gebelik testide kopkoyu pozitif cikti 2 dakika icinde hamilelik varmidir gercekten?
Değer yükseldi ise olabilir canm yarın sabah tekrar dene gene aynı olur ise kan ver
Sabah direk kan vericemDeğer yükseldi ise olabilir canm yarın sabah tekrar dene gene aynı olur ise kan ver
Süper haftaya kese görünür inşallah, sonr abebbek sonra kalp atışı..Kızlar bugün yine kan verdim 563,97 çıkmış sizce nasıl geçen çarşamba 58,53 dü
Amin canımSüper haftaya kese görünür inşallah, sonr abebbek sonra kalp atışı..
Merhaba, tekrar kan verdin mi, ya da ultrasonla bakıldı mı? Güzel haberler ver inşallahAmin canım
Merhaba canım dün verdim 1334,11 çıktı yarım dicem görürüz keseyi dedi ama alttan mı bakar senceMerhaba, tekrar kan verdin mi, ya da ultrasonla bakıldı mı? Güzel haberler ver inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?