ÇATLATMA İĞNESİNDEN 12 SONRA POZİTİF

Ama 5in ütünde olunca gebelii var diyorlar. Sadece düzenli artıyirmu diye 2 günde bir kan istiyorlar o da saģlıklı vs duye yanlış mı biliyorum yoksa
5-24 arası değerler gri alan geçiyor yani 2 günde bir 2 katı artması lazım ama kimyasal gebelik vs olabilir diye umut vermiyorlar dediğim gibi değerim 2 katı çıkıyor doktor daha bana evet hamilesin bile demedi kan ver yine pazartesi dedi umutlandırmak istemem ama bence var gibi

Ama herkesin farklı oluyor diye biliyorum ben. Öyoe yapıcan sabah vericem aile hekimine kan
Yani en doğru sonucu öyle alırsın kuzum . Değerler farklı orda hem fikirşm ama gebelik testlerinde genel olarak 5. Haftadan sonra koyu çıkıyor . Adet gecikmen kaç gün oldu

Kendi doktorum ile dd konuştum kesin var dedi bana ama ben yinede tereddütteyim kanı beklicem

Yani en doğru sonucu öyle alırsın kuzum . Değerler farklı orda hem fikirşm ama gebelik testlerinde genel olarak 5. Haftadan sonra koyu çıkıyor . Adet gecikmen kaç gün oldu
Çata göre 3 gün oldu kendi adwtimw göre 3 gün var demek ama gögüslerim sızlıyor afedersin çok gazım oluyor başkada belirtim yok. Kiz kardeşim hamile mesela o oğrendiğinde 1 haftalıjtı kopkoyuydu testi

Kuzum bence olumlu gibi ama sen kan ver içini ferah tut Allah’ın izniyle kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi duam seninle :)
Benimkide seninle. Allah herkese nasip etsin anne olmayı çok zor şeyler yaşıyoruz gerçejten hiç kolay değil.. amin inşallah canım saģlıkla inşalalh hayırlısıyle alırız kucaklarımıza.

Benimde 2 3 gündür aşırı göğüsümde göğüs ucumda bir acı var sanırım hamilelik var o yüzden

Değer yükseldi ise olabilir canm yarın sabah tekrar dene gene aynı olur ise kan ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…