Geçen hafta minnacık duyduk kuzum boş değil dedi kalp atışını da çok az dinledik haftaya net duyarız demişti Allah’ın izniyle yarın tekrar kontrol gitçemMerhaba, bebek göründü mü kalp atışı duyuldu mu, inşallah
Sevindim. Rabbim sağlıkla devamını getirsin. Tebrik ederim.Geçen hafta minnacık duyduk kuzum boş değil dedi kalp atışını da çok az dinledik haftaya net duyarız demişti Allah’ın izniyle yarın tekrar kontrol gitçem
Sağol canımSevindim. Rabbim sağlıkla devamını getirsin. Tebrik ederim.
Arkadaşlar bugün çatlatma iğnesi 19. günüm şimdi test yaptım böyle çıktı. Hamile değilim galiba dimi? Çünkü 19. Günümde daha net çizgi olması gerekmez miydi
Daha ne kadar net olacak kii. Tebrikler. Ama kanda da görmek gerekir, bence kanda yüksek çıkacakArkadaşlar bugün çatlatma iğnesi 19. günüm şimdi test yaptım böyle çıktı. Hamile değilim galiba dimi? Çünkü 19. Günümde daha net çizgi olması gerekmez miydi
Ciddi misinizzz, şimdi hastanedeyim kan veriyorum. Ama ben tam kırmızı çizgi olmadığı için hamile değilim diye düşünmüştümDaha ne kadar net olacak kii. Tebrikler. Ama kanda da görmek gerekir, bence kanda yüksek çıkacak
Bencede var canım sonucunu paylaş bizle :)Ciddi misinizzz, şimdi hastanedeyim kan veriyorum. Ama ben tam kırmızı çizgi olmadığı için hamile değilim diye düşünmüştüm
Tabikii doktorum %60 olabilir dedi ama bakalım umarım hayal kırıklığı olmazBencede var canım sonucunu paylaş bizle :)
İnşallah canım hayırlısı neyse o olsunTabikii doktorum %60 olabilir dedi ama bakalım umarım hayal kırıklığı olmaz
Hamile misin çok merak ettim inşallah hayırla sonuçlanırArkadaşlar bugün çatlatma iğnesi 19. günüm şimdi test yaptım böyle çıktı. Hamile değilim galiba dimi? Çünkü 19. Günümde daha net çizgi olması gerekmez miydi
belli oldu mu canımTabikii doktorum %60 olabilir dedi ama bakalım umarım hayal kırıklığı olmaz
evet, elhamdülillah beta hcg 829 çıktıbelli oldu mu canım
Aynen kuzum 2000 olunca kese gözüküyor benim öyle olduevet, elhamdülillah beta hcg 829 çıktıdoktor daha çok yeni kimyasal gebelik riskine karşı haftaya tekrar kan ver yükselmiş mi bakalım dedi
Amiiin, evet gebesin dedi doktorHamile misin çok merak ettim inşallah hayırla sonuçlanır
Sizin kaç haftalık :)Aynen kuzum 2000 olunca kese gözüküyor benim öyle oldu
8. Hafta canım Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsinSizin kaç haftalık :)
Tebrik ediyorum Rabbim analı babalı büyütsün inşallahAmiiin, evet gebesin dedi doktorrabbim isteyen herkese tez vakitte sağlıkla nasip etsin
Amiiin, ecmain. Peki hafta hesaplaması için son adetin ilk gününü gebelik başlangıcı mı saydı doktorunuz?8. Hafta canım Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin
Allah razı olsun, isteyen herkese nasip etsin :)Tebrik ediyorum Rabbim analı babalı büyütsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?