ÇATLATMA İĞNESİNDEN 12 SONRA POZİTİF

Merhaba kızlar ben bu ayın 6 sı çatlatma iğnesi oldum 8i yumurtam çatladı ayın 18 i test yaptım ve çok belirgin pembe çift çizgi çıktı. Sizce iğnenin etkisimi yoksa hamilelik ola bilirmi?

Kızlar bu arada bu testi gece yaptım açık renk idrarla böyle çıktı

Eklentiler

• EA8F9007-98DC-4BD9-AADF-48EB31051C49.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 184
Erken gebelik testi olsa iğne etkisi olabilirdi ama normal gebelik testinde rahat görünüyor, demekki kanda da çıkacak. Eğer test bozuk değilse tebrikler kan ver, 2 gün sonra tekrar kan vermek gerekiyor

Benim bugün iğnenin 12. Günü beta 82,71 çıktı nasıl sizce
Gayet iyi
İğne etkisi olabilir canm ortalama 12 olmuş ama bellide olmaz çatlama iki gün sonra demişsin 10 günde çıkmaz diye düşünüyorum ama hayırlısı olsun inşallah

Ben 11. Gün silik olarak görmüştüm. 12. Gün gidip kan verdim 1.2 çıktı. Negatif. Ona ragmen 2 gün sonra tekrar kan ver 14. Günü bekle demişti.
Merhaba ben de çatlatmanjn 12.günü kan verdim 3.2 çıktı pazar günü tekrar kan vereceğim 15.günde , 12.gün iğne etkisi kalmış mıdır yükselir öi acaba

merhaba kızlarr bende 11 Ekim salı günü çatlatma iğnesi oldum perşembe günü de ilk ilişki dedi doktorum bugün iğnenin 12. Günü ilk gebeliğim olacak inşallah bu sabah test yaptım ilk defa böyle gördüm iğnenin etkisi mi değil mi sevinemedim bile adetime 6gün var çok çook silik çıktı ben görüyorum siz biraz zor görebilirsiniz

Eklentiler

• A97E1B72-585B-47F4-873B-DF101F8BDA49.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 207
Bence 2 gün sonra yap yada kan ber direkt 14. Gününde

Açıkçası ben 12. Günde normal gebelik testi yaptım gözükmedi erken gebelik testi değildi. O gün gittim kanda çıktı sonucum. Belki geç döllenme olur falan diye 14. Veya 15. Günde test yaptırsan daha net sonuç alırsın. Bu arada iğnenin etkisi geçmiştir bence artık

Hayalet çizgi çıkmış canım hayırlısı inşallah

İğnenin etkisi değildir demi 12. Günde ya :/
Belli olmaz. Benim de erken gebelikte çizgim çıkmıştı 2 gün sonra kan vermiştim negatifti. O daha büyük yıkım oluyor. Gününü bekleyip kan testi vermek daha sağlıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…