HamileymişimAmin canım umutlandırmayım ağrılar olabiliyor Karın kasık bi kan ver canım sen
Ben hamileymisim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahBenimde bugün 10. Günüm yarın yapsam erken mi olur birde erken gebelik testi mi gerek
Bugün 11. Gün kan verdim beta 82.71 çıktı iğnenin etkisi değildir dimiiErken olur 15. Gün yapın bence sonra çatlatma iğnesi etkisi mi acaba diye kafayı yersiniz benim gibi
Brnimde bugün 11 hün 82.71 çıktı hamile miyimdir sizceBen hamileymisim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Evet canım hamilesinBrnimde bugün 11 hün 82.71 çıktı hamile miyimdir sizce
Amiiinnn inşallah inşallahBen hamileymisim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Benim bugün iğnenin 12. Günü beta 82,71 çıktı nasıl sizceHer gün yapıp stres yapma canm en net sonuç 15 ile 16 gün alınıyor bende 15 gün öğrendim 43.17 ile
Benimde bugün iğnenin 12. Günü beta 82.71 çıktıKızlar bugün yine kan verdim 563,97 çıkmış sizce nasıl geçen çarşamba 58,53 dü
Gayet iyi canm inşallah hayırlısı ile artış devam ederBenim bugün iğnenin 12. Günü beta 82,71 çıktı nasıl sizce
İnşallahhhhGayet iyi canm inşallah hayırlısı ile artış devam eder
Erken gebelik testi olsa iğne etkisi olabilirdi ama normal gebelik testinde rahat görünüyor, demekki kanda da çıkacak. Eğer test bozuk değilse tebriklerMerhaba kızlar ben bu ayın 6 sı çatlatma iğnesi oldum 8i yumurtam çatladı ayın 18 i test yaptım ve çok belirgin pembe çift çizgi çıktı. Sizce iğnenin etkisimi yoksa hamilelik ola bilirmi?
Kızlar bu arada bu testi gece yaptım açık renk idrarla böyle çıktı
Gayet iyiBenim bugün iğnenin 12. Günü beta 82,71 çıktı nasıl sizce
İğne etkisi olabilir canm ortalama 12 olmuş ama bellide olmaz çatlama iki gün sonra demişsin 10 günde çıkmaz diye düşünüyorum ama hayırlısı olsun inşallahMerhaba kızlar ben bu ayın 6 sı çatlatma iğnesi oldum 8i yumurtam çatladı ayın 18 i test yaptım ve çok belirgin pembe çift çizgi çıktı. Sizce iğnenin etkisimi yoksa hamilelik ola bilirmi?
Kızlar bu arada bu testi gece yaptım açık renk idrarla böyle çıktı
Merhaba ben de çatlatmanjn 12.günü kan verdim 3.2 çıktı pazar günü tekrar kan vereceğim 15.günde , 12.gün iğne etkisi kalmış mıdır yükselir öi acabaBen 11. Gün silik olarak görmüştüm. 12. Gün gidip kan verdim 1.2 çıktı. Negatif. Ona ragmen 2 gün sonra tekrar kan ver 14. Günü bekle demişti.
Bence 2 gün sonra yap yada kan ber direkt 14. Günündemerhaba kızlarr bende 11 Ekim salı günü çatlatma iğnesi oldum perşembe günü de ilk ilişki dedi doktorum bugün iğnenin 12. Günü ilk gebeliğim olacak inşallah bu sabah test yaptım ilk defa böyle gördüm iğnenin etkisi mi değil mi sevinemedim bile adetime 6gün var çok çook silik çıktı ben görüyorum siz biraz zor görebilirsiniz
İğnenin etkisi değildir demi 12. Günde ya :/Bence 2 gün sonra yap yada kan ber direkt 14. Gününde
Hayalet çizgi çıkmış canım hayırlısı inşallahmerhaba kızlarr bende 11 Ekim salı günü çatlatma iğnesi oldum perşembe günü de ilk ilişki dedi doktorum bugün iğnenin 12. Günü ilk gebeliğim olacak inşallah bu sabah test yaptım ilk defa böyle gördüm iğnenin etkisi mi değil mi sevinemedim bile adetime 6gün var çok çook silik çıktı ben görüyorum siz biraz zor görebilirsiniz
Belli olmaz. Benim de erken gebelikte çizgim çıkmıştı 2 gün sonra kan vermiştim negatifti. O daha büyük yıkım oluyor. Gününü bekleyip kan testi vermek daha sağlıklı.İğnenin etkisi değildir demi 12. Günde ya :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?