ÇATLATMA İĞNESİNDEN 12 SONRA POZİTİF

Pazartesi kan vercem sağlık ocağında içimde kalmasın hemde umutlandım şimdi dua edin hamile olayım inşallah

Belli olmaz. Benim de erken gebelikte çizgim çıkmıştı 2 gün sonra kan vermiştim negatifti. O daha büyük yıkım oluyor. Gününü bekleyip kan testi vermek daha sağlıklı.
Pazartesi vercem kan 14. Gün oluyor varsa bileyim yoksa da umutlanmış olcam adete kadar yoksa da şimdiden bilmek daha iyi en azından

Bugün 14.gün erken gebelik testi yaptım birşey çıkmadı demekki 12. Gündeki iğnenin etkisiydi zaten kan verdim bugün bakalım öğleden sonra çıkar

Bugün 14.gün erken gebelik testi yaptım birşey çıkmadı demekki 12. Gündeki iğnenin etkisiydi zaten kan verdim bugün bakalım öğleden sonra çıkar
Bakalım ne çıkıcak kanda. Hayırlısı olsun en güzel zamanda en hayırlısı olsun şekilde dua et

Sağlık ocağında verince bir gün sonra çıkıyor, hastanede verince 2 saate çıkıyor. Gebelik varsa, adet günü geçince erken gebelikte çıkmıyor, 10 TL lik basit normal kaset testte çıkıyor. Bende öyle oldu. Hakkında hayırlısı ile güzel haberler ver inşallah

Aynen haklısın ben gebeliğimi biliyodum adetimden bir gün önce normal test yaptım çıktı

Doktor öğleden sonra çıkar dedi adet günüm geçmedi ki iğneden sonra ki 14. Günüm bugün normal adetime 4 gün var gözüküyor :/ normal testte aldım ama yapmadım onu daha bakalım kana göre herşey belli olacak. Heryerim de bir ağrıyor ki inşallah hamileyimdir

Nerelerin ağrıyo ay umarım yükselmiştir ya daha da varmış adetine

Nerelerin ağrıyo ay umarım yükselmiştir ya daha da varmış adetine
Valla bir haftadır neredeyse ağrıyor belim bacaklarım kollarım ve popom iğne etkisi diycem geçmiştir heralde artık ha birde adet olacakmışım hissi var psikolojik desem psikolojik değil yani bildiğin hissediyorum olsun artık ya inşallah ha birde batmalar oluyor ara ara

Batmalar Peki her adet döneminde oluyor mu

Ya bu batma hamilrlik belirtisi çünkü boşa umut vermekde istemiyorum neysr sonucun bi çıksın da artık

Sizin nasıl oldu süreciniz nasıl öğrendiğiniz anlatır mısınız
Benim iğne ile yumurtalar geliştirildi klomen falan değilgi. Sonra 6 ekimde çatlatma iğnesi oldum 17 ekimde ise direkt kan vermeye gittim 82 çıkmıştı. Ben idrar trsti falan yapmadım tek çizgi görmekten artık yorulmuştum çünkü. 19 ekimde tekrar kan verdim 180 çıktı bakalım bu hafta doktora gidicem çarşamba gününe çağırdı doktor kese için inşallah görürüz Rabbim isteyen herkese yardım etsin. Benim belirtim kadıklarda şişkinlik göğüs hassasiyeti idi. Gerçi her adette oluyo göğüs ağrısı ama bu seferki farklı batar derecede acıyo o şekilde yani başka belirti yaşamadım ben

Maalesef olmadı umutlanmam saçmaydı zaten 1.20 çıktı herzaman ki gibi olmuyor olmayacak .

Maalesef olmadı umutlanmam saçmaydı zaten 1.20 çıktı herzaman ki gibi olmuyor olmayacak .
Hayırlı ve sağlıklı olarak nasip etsin Rabbim. Ben 2.5 yıl bekledim. Tüp bebekle oldu, hala kucağıma almak için bekliyorum. Allah büyük

Hayırlı ve sağlıklı olarak nasip etsin Rabbim. Ben 2.5 yıl bekledim. Tüp bebekle oldu, hala kucağıma almak için bekliyorum. Allah büyük

Bende 2 yıldır bekliyorum en hayırlısı en güzeli için zamanı vardır kendini böyle üzme ki olumsuz etkilenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…