Hep oyle kuzumBende dün oldum umutlar şubata kaldı artık![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep oyle kuzumBende dün oldum umutlar şubata kaldı artık![]()
İnsallah hamilesindir canm hayırlı sonuçlarin olsun inşallahBenim iğnenin 14. Günü bugün yarın kan testi vericem bakalım ne olacak![]()
İnşallah canım, regl sancısı gibi giriyor bazen kesin oldum diyip lavaboya koşuyorum bakıyorum yok iki gündür paranoyak oldum oldum olucam diye diyeİnsallah hamilesindir canm hayırlı sonuçlarin olsun inşallah
Takılma akışına bırak olucan varsa oluyosun zaten olmazsanda şansına kuzum ne kadar takilirsan okadar strese girersin stres cok etkiliyor biliyosun kendini rahat bırak hayırlısı ne ise o olsunİnşallah canım, regl sancısı gibi giriyor bazen kesin oldum diyip lavaboya koşuyorum bakıyorum yok iki gündür paranoyak oldum oldum olucam diye diye
Öyle canım hepimiz için hayırlısı olsun inşallahTakılma akışına bırak olucan varsa oluyosun zaten olmazsanda şansına kuzum ne kadar takilirsan okadar strese girersin stres cok etkiliyor biliyosun kendini rahat bırak hayırlısı ne ise o olsun
Benimki biraz doktor ilgisizliği yüzünden oldu fitil kullandım ama kan pıhtılaşmam varmış kan sulandırıcı falan vermediÇok üzüldüm Allah sabır versin... Progestan fitil kan sulandırıcı falan veriyorlar düşükle sonuçlanmasın diye Rabbim hayırlı zamanda tekrar nasip etsin
İnşallah canım Rabbim isteyenlerin kucağıni boş bırakmasın zor çünküUzuldum canm Allah sabır versin hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin isyan etmiyorum bekliyorum ama ogrenmek istiyo insan ne kadarda olmasa Rabbim emeklerimiz boşa çıkarmasın inşallah bigun kucağına alırsın![]()
Bana tedaviye başlarken verdi hemen.. ilk kızımda da üç aylık tedavi de kan sulandırıcı vermişti. Bundan sonrası iyi olsunBenimki biraz doktor ilgisizliği yüzünden oldu fitil kullandım ama kan pıhtılaşmam varmış kan sulandırıcı falan vermedi
Amin canımİnşallah canım Rabbim isteyenlerin kucağıni boş bırakmasın zor çünkü
İğnenin 15. Günü bitti kan testi verdim yarın çıkacak dayanamadım idrar testi de yaptım ama o negatif çıktıAmin canım
Yaaaa insallah kan testinde beklediğin sonuç çıkar kuzumİğnenin 15. Günü bitti kan testi verdim yarın çıkacak dayanamadım idrar testi de yaptım ama o negatif çıktı![]()
Bana tedaviye başlarken verdi hemen.. ilk kızımda da üç aylık tedavi de kan sulandırıcı vermişti. Bundan sonrası iyi olsun![]()
Doktor çok önemli haklısınız Konyadayım Osman Balcı doktorum ilk kızımda hiç zorlanmadan hamile kalmıştım nasipti sonuçta ama doktorum çok ilgiliydi ikinci bebek için başka doktorlara gittim sonuç alamadım hiç birinde çünkü bu doktorum özel muayene açmıştı pahalı diye gitmemiştim sonra eşim dedi en azından sonuç alırız belki yine gidelim birşey olmaz diye ilk ayım daha femara ve çatlatma iğnesi verdi bugün belli olacak işteİnşallah çünkü ilk bebeğim olucak dı oda düşükle sonuçlanınca insan çok üzülüyor mahvoluyo bidaha aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum sakıncası yoksa hangi ilde hangi doktora gittiniz eğer bana yakinsa bende o doktora giderim burdakiler bişey anlamıyo bir doktor kötüsu yüzünden hepsine kötü demek istemiyorum ama
Siz hangi ildesinizİnşallah çünkü ilk bebeğim olucak dı oda düşükle sonuçlanınca insan çok üzülüyor mahvoluyo bidaha aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum sakıncası yoksa hangi ilde hangi doktora gittiniz eğer bana yakinsa bende o doktora giderim burdakiler bişey anlamıyo bir doktor kötüsu yüzünden hepsine kötü demek istemiyorum ama
Olmadı canım malesef.. tiroid çıktı ama hâlâ adette olmadımYaaaa insallah kan testinde beklediğin sonuç çıkar kuzum![]()
Hayırlısı olsun canım ya umutlar birdahaki ayaOlmadı canım malesef.. tiroid çıktı ama hâlâ adette olmadım
Aynen canım hayırlısıHayırlısı olsun canım ya umutlar birdahaki aya![]()
Doktora bir danissan camm normalmi diyeBen hâlâ adet olmadım neden ki acaba![]()