Aşılama Çatlatma iğnesinden sonra hamile kalan varmı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah canım, regl sancısı gibi giriyor bazen kesin oldum diyip lavaboya koşuyorum bakıyorum yok iki gündür paranoyak oldum oldum olucam diye diye
Takılma akışına bırak olucan varsa oluyosun zaten olmazsanda şansına kuzum ne kadar takilirsan okadar strese girersin stres cok etkiliyor biliyosun kendini rahat bırak hayırlısı ne ise o olsun

Takılma akışına bırak olucan varsa oluyosun zaten olmazsanda şansına kuzum ne kadar takilirsan okadar strese girersin stres cok etkiliyor biliyosun kendini rahat bırak hayırlısı ne ise o olsun
Öyle canım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah ☺️

Çok üzüldüm Allah sabır versin... Progestan fitil kan sulandırıcı falan veriyorlar düşükle sonuçlanmasın diye Rabbim hayırlı zamanda tekrar nasip etsin
Benimki biraz doktor ilgisizliği yüzünden oldu fitil kullandım ama kan pıhtılaşmam varmış kan sulandırıcı falan vermedi

Uzuldum canm Allah sabır versin hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin isyan etmiyorum bekliyorum ama ogrenmek istiyo insan ne kadarda olmasa Rabbim emeklerimiz boşa çıkarmasın inşallah bigun kucağına alırsın 😓
İnşallah canım Rabbim isteyenlerin kucağıni boş bırakmasın zor çünkü

İnşallah çünkü ilk bebeğim olucak dı oda düşükle sonuçlanınca insan çok üzülüyor mahvoluyo bidaha aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum sakıncası yoksa hangi ilde hangi doktora gittiniz eğer bana yakinsa bende o doktora giderim burdakiler bişey anlamıyo bir doktor kötüsu yüzünden hepsine kötü demek istemiyorum ama

İnşallah çünkü ilk bebeğim olucak dı oda düşükle sonuçlanınca insan çok üzülüyor mahvoluyo bidaha aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum sakıncası yoksa hangi ilde hangi doktora gittiniz eğer bana yakinsa bende o doktora giderim burdakiler bişey anlamıyo bir doktor kötüsu yüzünden hepsine kötü demek istemiyorum ama
Doktor çok önemli haklısınız Konyadayım Osman Balcı doktorum ilk kızımda hiç zorlanmadan hamile kalmıştım nasipti sonuçta ama doktorum çok ilgiliydi ikinci bebek için başka doktorlara gittim sonuç alamadım hiç birinde çünkü bu doktorum özel muayene açmıştı pahalı diye gitmemiştim sonra eşim dedi en azından sonuç alırız belki yine gidelim birşey olmaz diye ilk ayım daha femara ve çatlatma iğnesi verdi bugün belli olacak işte

Siz hangi ildesiniz

Back
X