Agrisiz olacak diolar oncesinde igne yapildigi icin ayrica anezteziye gerek yok diolar ben anlamadim bu isi? Peki canim sonrasida sikintin oldu mu? Sonucu hemen alabildin mi? Klomen kullanarak mi yumurta takibi yaptiriyorsun?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet öyle diyorlar ama ağrısız oldu diyemem asla hemde, senin direncine bağlı acısı. ben yeniden gerekse yine anestezi almadan yaptırım, öldürmüyor ağlatmıyor ama acıyor işte, hemen sonucu aldım odadan cıktıgım gibi. eve gidince de yaklaşık 2 saat sonra biraz karnımda kasıklarım ağrı oldu biraz da kanama. kendiliğinden geçti.
evet cnm klomen kullanarak yaptırıyorum.
Canim gecmis olsun insallah benim de cok agrili olmaz insallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah canım çok sıkma kendini yoksa iyi çekim yapamıyorlarmış tekrarlamak zorunda kalınmasın,
merhabalarr bende bu ay iyne tedavisi oldum 5 menegon ve ovitrelle kullandım ve 15.günümeyim sabırla bekledim ama yarın test yapıcam ilk olarak idrar testi,umarım allahın izni ile çift çizgiyi görürüm
çok teşekkür ederim canım,şimdi yaptım testi 2.çizgi belli ama tam net değil ya inşallah hamileyimdir rabbim isteyen herkese versininşllah arkadaşım. iyi haberlerini bekliyoruz
bu arada adetime 2 gün var ya inşallah gelmez kırmızılarçok teşekkür ederim canım,şimdi yaptım testi 2.çizgi belli ama tam net değil ya inşallah hamileyimdir rabbim isteyen herkese versin
biraz önce tekrarladım testi yine aynı 2. tam net değilbu arada adetime 2 gün var ya inşallah gelmez kırmızılar
Çatlatma iğnesi oldun mu canım ? olduysan kaçıncı gününde çift çizgi çıktıbiraz önce tekrarladım testi yine aynı 2. tam net değil
evet canım 20 kasımda ovitrelle oldum o akşam ilişki dedi doktorum,15. günde ilk testi yaptım 2.çizgi silik çıktıÇatlatma iğnesi oldun mu canım ? olduysan kaçıncı gününde çift çizgi çıktı
bide adetime 2 gün vardıÇatlatma iğnesi oldun mu canım ? olduysan kaçıncı gününde çift çizgi çıktı
Anladım canım ben de bu sabah yaptım iğne olalı 16. gün bugün ama bişey çıkmadıbide adetime 2 gün vardı
canım hakkımızda hayırlısı olsun hiç moralimizi bozmayalım allah büyük ama inşallah adet olmazsın ve kanda pozitif çıkar bekleyip görücez sonuçları umutlar tükenmemeliiAnladım canım ben de bu sabah yaptım iğne olalı 16. gün bugün ama bişey çıkmadımorelim bozuldu valla Rabbim bütün isteyenlere en kısa zamanda versin inşallah adetimi bekliyorum bende 3 gün var gelmezse hafta sonu kan testi yaptırcam
Amin canım inşallah haklısın valla umutlar tükenmemeli ama işte insan üzülüyor ister istemez inşallah hakkımızda hayırlısı olur hemencik gelir bebişlerimiz artık gelsinler yaavcanım hakkımızda hayırlısı olsun hiç moralimizi bozmayalım allah büyük ama inşallah adet olmazsın ve kanda pozitif çıkar bekleyip görücez sonuçları umutlar tükenmemelii
gelsinler bencede yaa onlarsız olmuyoo annelik duygusunu bizde tadalım inşallah üzüntülerimiz sevinçlere dönüşür innşşşallahAmin canım inşallah haklısın valla umutlar tükenmemeli ama işte insan üzülüyor ister istemez inşallah hakkımızda hayırlısı olur hemencik gelir bebişlerimiz artık gelsinler yaav
İnşallah canımgelsinler bencede yaa onlarsız olmuyoo annelik duygusunu bizde tadalım inşallah üzüntülerimiz sevinçlere dönüşür innşşşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?