çatlatma Iğnesinden Sonra Hamile Kalan Varmi

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyordum ilk yorumum bu yeni üye sayılırım. Sorum şu ovitrelle iğne vuruldum haziran 26 da vurulduğumdan beri geçmeyen bi kasık ağrım var doktora gittim geçen hafta folikülden çıkan sıvı ağrı yapmış dedi. Bu pazartesi de dayanamayıp kanda beta hcg baktirdim 1.48 çıktı negatif yani... yükselir mi bu değer? Kasık ağrısı gebelik habercisi mi ? Yoksa iğneden sonra normal bi süreç mi? Simdiden yardımlarınız için teşekkürler

evet öyle diyorlar ama ağrısız oldu diyemem asla hemde, senin direncine bağlı acısı. ben yeniden gerekse yine anestezi almadan yaptırım, öldürmüyor ağlatmıyor ama acıyor işte, hemen sonucu aldım odadan cıktıgım gibi. eve gidince de yaklaşık 2 saat sonra biraz karnımda kasıklarım ağrı oldu biraz da kanama. kendiliğinden geçti.

evet cnm klomen kullanarak yaptırıyorum.

Canim gecmis olsun insallah benim de cok agrili olmaz insallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sanırım uzun bir süreden beri burda yazan olmamış..arkadaşlar klomen+ catlatma ignesi kullananlar hepinizi yoruma bekliyorum..Bu bekleyiş çok uzun geliyor..bari burda birbirimize destek olup vakit geçirelim. Benim 2.ay catlatma ignesi denemem oldu.4 gün geçti ve 36 saat sonra ilişki ve hergün de yapmaya devam ettik.hatta bugünden itibaren adet başlayana kadar ilişkiye devam edicez. Doktor sakinca yok dedi.sizler neler yaptınız arkadaşlar?

merhabalarr bende bu ay iyne tedavisi oldum 5 menegon ve ovitrelle kullandım ve 15.günümeyim sabırla bekledim ama yarın test yapıcam ilk olarak idrar testi,umarım allahın izni ile çift çizgiyi görürüm

canım hakkımızda hayırlısı olsun hiç moralimizi bozmayalım allah büyük ama inşallah adet olmazsın ve kanda pozitif çıkar bekleyip görücez sonuçları umutlar tükenmemelii

canım hakkımızda hayırlısı olsun hiç moralimizi bozmayalım allah büyük ama inşallah adet olmazsın ve kanda pozitif çıkar bekleyip görücez sonuçları umutlar tükenmemelii
Amin canım inşallah haklısın valla umutlar tükenmemeli ama işte insan üzülüyor ister istemez inşallah hakkımızda hayırlısı olur hemencik gelir bebişlerimiz artık gelsinler yaav

Amin canım inşallah haklısın valla umutlar tükenmemeli ama işte insan üzülüyor ister istemez inşallah hakkımızda hayırlısı olur hemencik gelir bebişlerimiz artık gelsinler yaav
gelsinler bencede yaa onlarsız olmuyoo annelik duygusunu bizde tadalım inşallah üzüntülerimiz sevinçlere dönüşür innşşşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…