- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
2 ay arka arkaya dusuk yaptım erken dusuk..şimdi gonal f tedavisigördüm ve 26 mayısta ovitrelle vurdum.bugun11. gunum ve test yaptım az once kan verdım ...(((((((( cok korkuyorummmmm......
ama pozitif hissediyorum sankiiiii...rabbim pozitif ise tutunmasını degılse de sabrını nasıp etsın ınsallah.....hepimize.....dualarınızı bekliyorum....18::18::18::18::18::18:
Kizlar gunaydin, bu sabah itibariyle regl oldumberbat otesi bir moralle ise gidiyorum. Esim de cok uzuldu. Her ay umitler bagliyoruz cunku. Hatta bana dioki bi arastirma ruhu da yok doktorlarda dio. Hani neden olmuo kismiyla ilgilenmio mu bunlar dio. Seni kandiriolar mi acaba dio bidahaki gidisinde ne yapip edip izin alip gelicem dio. Baska drlar deneyelim dio ama bu gittigim en hesapli ozeldi. Malum devletin ilgi alakasi belli bursada ramazanda tedaviye ara verelim dicem dr uma. Iftar sonrasi cok zor duzenli bi cinsel hayat ramazanda. Oyle yani kizlar nolcak bilmiyorum. Esim dedi ki bu sabah, biz bunu nie basaramiyoruzki benim biseyler yapmam gerekiosa yapayim ama senlik bisey yok diosunuz drla napicaz bilemedim dio. Nasi uzuldum onu oyle caresiz gorunce (( Rabb'im isteyen kimseye aratmasin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah tez zamanda siz de biz de isteyen herkes bebegine kavusur, bursa da hangi hastaneye gıdıyorsun canım bende burasdayım, 1 bucuk yıldır bekliyorum. rentıp selim akgüne gidiyorum.
canım ben dorukta özlem hanıma gidiyordum ama aıkçası hiç memnun kalmadım. ilk ay klomenle 2 tane 14mm yumurtam vardı onlara o boyutta çatlatma iğnesi yaptı normalde yapılmazmış hem burdaki kızlar söyledi hem de başka kadın doğum dr ları. ama tabi ben bilmediğim için o zaman gittim vuruldum. yani böyle canım ama ben film için rentıpa gidicem sonrasında bilmiyorum hiç belki orda varsa bi bayan dr bulabilirim ya da medikabilde zuhal hanıma takip ettirebilirim bilmiyorum gerçi internette zuhal hanım için de çok olumsuz knular yok değil...
evet canım bende 18-20 mm en az olması gerek diye biliyorum, rentıpta bayan doktor var oldukça da hastası var iyi demek ki, bende film çektirdim rentıp ta iyi çıktı çok şükür sonuçlarım. inşallah dahaz fazla bekletmez bizi bebişler:2:
bu sefer tutar mı klomen + çatlatma iğnesi 6 gün kaldı çatlıyorum meraktan
amin canım inşallah
nası geçti peki cekim?
yarım saat önce gel ilaç vericez diolar lokal iğne filan mı o?
kolay oldu mu çekim?
ne kadar sürdü?
HEMEN SONRASINDA NORMAL HAYATINA DÖNEBİLDİN Mİ?
pardon buyuk harf olmuş yanlışlıklşa.
canım beni aydınlat lütfen bu çekim çok geriyor beni.
rentıp sgk lı muayene ücreti ne kadar?
bi de sanırım sen yumurta takibi yaptırdın. her gidişte para oduyor musun nasıl ödeme sistemi?
merhaba ..inşALLAHH TUATARR ..bende klomen kullandım iğne verdi bana da..iğne ucu kalın mı kızlarr doktor ucu ince insülin iğnesi gibi demişti ama ucu kapkalın bi .iğne...
aynen canım yarım saat önce bir iğne yaptılar ancak bu iğne daha iyi röntgen çekilebilmesi içinmiş, uyusturucu falan değil.
acımadı diyemem hatta ömrümde öyle acı yaşamadım daha önce ama dayanılmayacak kadar değil. 3 dakika anca sürmüştür.
48 TL muayene ücreti, 10 gün içerisinde yine gidersen para ödemiyorsun. malesef adetim geldi yine yarın yine gidicem
yine yumurta takibine başlanıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?