çatlatma Iğnesinden Sonra Hamile Kalan Varmi

çekilmiş çörek otu ne kadar olacak canım bi tatlı kaşığı mı yemek kaşığı mı?
gunde kaç kere? bi tarif edersen buyuk sevap alacaksın valla.

Canim bak ben su.kucuk recel kavanozlari var ya onun icine cekilmis 4 5 yemek kasigi corek otu 3 yemek kasigi bal 1 yemek kasigini tam doldurmicak sekilde tarcin koydum...her sabah bi tatli.kasigi yedim ac.karnina halada yiyorum

Canim bak ben su.kucuk recel kavanozlari var ya onun icine cekilmis 4 5 yemek kasigi corek otu 3 yemek kasigi bal 1 yemek kasigini tam doldurmicak sekilde tarcin koydum...her sabah bi tatli.kasigi yedim ac.karnina halada yiyorum

tmam canım tşk ederim.
fardasını gördün değil mi?

canım sıkma canını bence büyür. bende kuru incir yiyorum bol bol sabah 3-4 tane akşam yatmadan 3-4 tane ve yumurtalarımı büyütüyor. kesinlikle tavsiye ederim. çatlama iğnesini de normalde 18 mm'ye ulaşmadan vermiyorlar sana 14 mm'de neden vermiş anlamadım canım.

dr un döngözlüğü işte canım
adacayına başladım işte bugun. bakalım 5 gun sonra kontrolumde inşallah iyi çıkar.

hayırlısı olsun canım benim. Eşinin de sıkıntı oluşturacağını zannetmiyorum. sonuçta en büyük destekçimiz onlar olmalı

Amin canim.sagol.sıkınti olusturacagindan degil.de uzulucek cok o yuzden tabikide en buyuk destekcim o cok sukur yanimda ama uzuluyor iste canimm

sen güçlü ol canım ki onuda rahatlat canım.

Kizlar iyi aksamlar, ben bugün kanda test yaptirdim negatif cikti (( iğneden sonraki 19. Günüm bugün. Ben bisey sormak istiyorum biz tedavi görüp catlatma iğnesi oluyoruz ama yumurtalar inişin geç catlayip geç döllenme olasiligi olabilir mi??? Çünkü burada o kadar çok geç döllenme olup adet geçikmesinden günler sonra öğrenen var ki. Belki bi umut bekliyorum iste çünkü hala hasta olmadim ve kasiklarimda agri var.

Bende bugün iğne oldum yrn çalışnalar başlayacak kısmet

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çatlatma iğnesinden sonra hamile kaldım. 5+3 te kanda progesteron hormonum düşük çıktı. En az 20 olmalıyken 14 çıktı. Dr progestan iğne ve crinone jel verdi. Merak ettiğim şey acaba çatlatma iğnesinden sonra herkes progesteron takviyesi kullanıyor mu? Vücut kendi üretemiyor mu bunu? Bilen var mı?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydin guzel kizarkadaslarim kizkardeslerim tabloma bi goz atar misiniz sizce catlama oldu mu? Dr bana gecen ay 36 saatten biraz gec catladi galiba dedigimde, mumkun degil pregnyl ignede 36 saati keainlikle gecmez demisti ama normalde bugun firlama gostermesi gereken atesim sadece 1 birim yukseldi. Sizce catlama olmus mudur? Bi de dun gece epey usumusum acaba diyorum catladi da benim atesim mi yukselemedi usudugim icin ne dersiniz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar merhaba. Ben mayis ayında iğneden sonraki 22. Gün adet oldum ve çok agriliydi. Bugün Dr a gittim adetimin 3. Günü. Dr sol tarafta kist oluşmuş ama catlamis dedi. Bu ay yine klomen verdi ama 2 gün sonra başla dedi adetin 5. Günü yani. Kist tamamen atilsin vücudundan dedi. Haftaya pazartesi kontrole cagirdi. Bu ay da gebelik olmazsa diğer ay rahim filmi isteyecegim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…