çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Kizzllaaaarrrrr. Bisey soracagm size. Doktor bana progeston ilaci demisti ama TARLUSAL adinda bi ilac vermis yeni getirdiler eczaneden. İlac adet sokturucu yaziyo ilacla ilgili. Ben adet olmak istemiyoruuummm Bilgisi olan var mi bu ilacla ilgili

Kizzllaaaarrrrr. Bisey soracagm size. Doktor bana progeston ilaci demisti ama TARLUSAL adinda bi ilac vermis yeni getirdiler eczaneden. İlac adet sokturucu yaziyo ilacla ilgili. Ben adet olmak istemiyoruuummm Bilgisi olan var mi bu ilacla ilgili
Ewet kuzum tarlusal adet söktürücü ben ondan kullanıyorum ilaç bittikten sonra 1 hafta içinde geliyo ilaç benim bildiğim bu kuzum

cnm onda yanlışlık var bende progestan kullanıyorum hatta dün bitti tarsual adet söktürücü zaten daha adetin gecikmedi ki doktor onu versin sana içme sakın pazartesi telefon açıp sor yanlışlık vardır ya eczanede yada reçete de

aynen bende öle düşünüyorum bitanem
Canım bugünü de atlatırsan bence tamamdır çünkü îğne oldun 3 gün sonra bile çatlasan +14eder 17 gün sen bi de fazladan bekledin 18 gün bak doktorluklar matematik karışımı bence topiğin 2. Hamişi sen olcaksın înşallah kız bu arada ben gezmedeyim ordan yazıyorum

ayyyy yerim seni benhadi inşallahhh öyle olur ağzından bal damlıyor wallaa

Ewet kuzum tarlusal adet söktürücü ben ondan kullanıyorum ilaç bittikten sonra 1 hafta içinde geliyo ilaç benim bildiğim bu kuzum
Yaa kizlar bilmiyorum. Esim aldi ilaci eczaciya yine sormus receteye bakmis tekrar. Doktor vermis yani. Bu ay hamilelik olmaz diye dusunuyo sanirim. Offff aglicam artik yaaa Bazi topiklerde de bu ilaci kullandigi ay hamile kaldigini soyleyen olmuss.

Kızlarrrrrrrr şimdi geldi kırmızılar daha doğrusu siyahlarr tam 18.gün napalım sağlık olsun Rabbim hayırlısını versin ne diyelim

Yaa kizlar bilmiyorum. Esim aldi ilaci eczaciya yine sormus receteye bakmis tekrar. Doktor vermis yani. Bu ay hamilelik olmaz diye dusunuyo sanirim. Offff aglicam artik yaaa Bazi topiklerde de bu ilaci kullandigi ay hamile kaldigini soyleyen olmuss.
pazartesi bir arayıp sor yinede cnm

Aynen ben de deniz1111 ekatılıyorum bana da hamilenin gibi geliyo inşallah nasıl heyecanlıyım biliyo musun ben de pazartesi gider mi acaba diye merakla bekliyodum ama sen bilirsin tabi artık kendim için gün saymayı bıraktım kafadan atacan diyorlar ya insan bi süre sonra galiba takmamaya başlıyor zaten bu ay Dr aşılamayı bana sadece yapmış olmak içim yaptı bi de istifa etmiş gidiyormuş ne düşüneceğimi bilmiyorum hiç bişey hissetmiyorum neticede onlar sadece bi sebep verecek olan Allah tek duam onlara Muhtaç etmesin bizleri ay gene Başınızı ağrıttım
Ben de sizleri katıyorum dualarıma sizin de dualarınıza beni kattığınızı okuyunca çok duygulandım Rabbim hepimizi sevindiriversin ilk önce crazy ile başlayıp sırayla hepimizi inşallah öpüyorum sizleri canlarım benim

Kızlarrrrrrrr şimdi geldi kırmızılar daha doğrusu siyahlarr tam 18.gün napalım sağlık olsun Rabbim hayırlısını versin ne diyelim
Hayirlisi olsun canim yaaa. Bu ay da annelik nasip degilmis bize Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin de er ya da gec. Artik umutlarimiz bidahaki aya. Asla pes etmek yoooookkkkk. Tamam mi baluuuummmmmmm

Neeee yok artık ben senden çok emindim bizim umudumuz olcaktın yaa offfff
Canım ya Hayırlısı olsun ol dediğinde olacak ne zaman olduğunu biz bilmiyoruz herşeyde bir hayır vardır güzelim o gün yakındır inşallah valla gezmedeyim çok yazamıyorum ama inan kalbim seninle

saol bitanem öyle tabii sağlık olsun gülüm sana yazdım tuvalete gittim misafirim gelmiş öbür aya kaldı umutlar artık

Hayirlisi olsun canim yaaa. Bu ay da annelik nasip degilmis bize Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin de er ya da gec. Artik umutlarimiz bidahaki aya. Asla pes etmek yoooookkkkk. Tamam mi baluuuummmmmmm
yok bebeğim pes etmek nasip kısmet bu işler hayırlısı neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…