walla kasık ağrım var sabahtan beri ama tetikte bekliyorum aslında ama bir yandan da umudum var bakalımHimm anladım cnm ins olur bakalım
Cnm biz negatifi düşünelim pozitif olunca daha çok sevinirizwalla kasık ağrım var sabahtan beri ama tetikte bekliyorum aslında ama bir yandan da umudum var bakalım
aynen bende öle düşünüyorum bitanemCnm biz negatifi düşünelim pozitif olunca daha çok seviniriz
Ewet kuzum tarlusal adet söktürücü ben ondan kullanıyorum ilaç bittikten sonra 1 hafta içinde geliyo ilaç benim bildiğim bu kuzumKizzllaaaarrrrr. Bisey soracagm size. Doktor bana progeston ilaci demisti ama TARLUSAL adinda bi ilac vermis yeni getirdiler eczaneden. İlac adet sokturucu yaziyo ilacla ilgili. Ben adet olmak istemiyoruuummmBilgisi olan var mi bu ilacla ilgili
cnm onda yanlışlık var bende progestan kullanıyorum hatta dün bitti tarsual adet söktürücü zaten daha adetin gecikmedi ki doktor onu versin sana içme sakın pazartesi telefon açıp sor yanlışlık vardır ya eczanede yada reçete deKizzllaaaarrrrr. Bisey soracagm size. Doktor bana progeston ilaci demisti ama TARLUSAL adinda bi ilac vermis yeni getirdiler eczaneden. İlac adet sokturucu yaziyo ilacla ilgili. Ben adet olmak istemiyoruuummmBilgisi olan var mi bu ilacla ilgili
Canım bugünü de atlatırsan bence tamamdır çünkü îğne oldun 3 gün sonra bile çatlasan +14eder 17 gün sen bi de fazladan bekledin 18 gün bak doktorluklar matematik karışımı bence topiğin 2. Hamişi sen olcaksın înşallah kız bu arada ben gezmedeyim ordan yazıyorumaynen bende öle düşünüyorum bitanem
ayyyy yerim seni benCanım bugünü de atlatırsan bence tamamdır çünkü îğne oldun 3 gün sonra bile çatlasan +14eder 17 gün sen bi de fazladan bekledin 18 gün bak doktorluklar matematik karışımı bence topiğin 2. Hamişi sen olcaksın înşallah kız bu arada ben gezmedeyim ordan yazıyorum
Yaa kizlar bilmiyorum. Esim aldi ilaci eczaciya yine sormus receteye bakmis tekrar. Doktor vermis yani. Bu ay hamilelik olmaz diye dusunuyo sanirim. Offff aglicam artik yaaaEwet kuzum tarlusal adet söktürücü ben ondan kullanıyorum ilaç bittikten sonra 1 hafta içinde geliyo ilaç benim bildiğim bu kuzum
pazartesi bir arayıp sor yinede cnmYaa kizlar bilmiyorum. Esim aldi ilaci eczaciya yine sormus receteye bakmis tekrar. Doktor vermis yani. Bu ay hamilelik olmaz diye dusunuyo sanirim. Offff aglicam artik yaaaBazi topiklerde de bu ilaci kullandigi ay hamile kaldigini soyleyen olmuss.
Canım bugünü de atlatırsan bence tamamdır çünkü îğne oldun 3 gün sonra bile çatlasan +14eder 17 gün sen bi de fazladan bekledin 18 gün bak doktorluklar matematik karışımı bence topiğin 2. Hamişi sen olcaksın înşallah kız bu arada ben gezmedeyim ordan yazıyorum
Öyle cnm da belki yerleşme kanamasıdır ya kırmızı olmadıkça sonra korkma yaKızlarrrrrrrr şimdi geldi kırmızılar daha doğrusu siyahlarr tam 18.gün napalım sağlık olsun Rabbim hayırlısını versin ne diyelim
Hayirlisi olsun canim yaaa. Bu ay da annelik nasip degilmis bizeKızlarrrrrrrr şimdi geldi kırmızılar daha doğrusu siyahlarr tam 18.gün napalım sağlık olsun Rabbim hayırlısını versin ne diyelim
Neeee yok artık ben senden çok emindim bizim umudumuz olcaktın yaa offfffKızlarrrrrrrr şimdi geldi kırmızılar daha doğrusu siyahlarr tam 18.gün napalım sağlık olsun Rabbim hayırlısını versin ne diyelim
yok bebeğim yaaa değil normal adet yani hayırlısı olsun vakti saati gelmemiş demekkiÖyle cnm da belki yerleşme kanamasıdır ya kırmızı olmadıkça sonra korkma ya
saol bitanem öyle tabii sağlık olsun gülüm sana yazdım tuvalete gittim misafirim gelmiş öbür aya kaldı umutlar artıkNeeee yok artık ben senden çok emindim bizim umudumuz olcaktın yaa offfff
Canım ya Hayırlısı olsun ol dediğinde olacak ne zaman olduğunu biz bilmiyoruz herşeyde bir hayır vardır güzelim o gün yakındır inşallah valla gezmedeyim çok yazamıyorum ama inan kalbim seninle
yok bebeğim pes etmek nasip kısmet bu işler hayırlısı neyse o olsunHayirlisi olsun canim yaaa. Bu ay da annelik nasip degilmis bizeRabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin de er ya da gec. Artik umutlarimiz bidahaki aya. Asla pes etmek yoooookkkkk. Tamam mi baluuuummmmmmm
Neyse kuzum üzülme hakkimizda hayırlısı olsun cnm annelik bizede nasip olacak inş birgünyok bebeğim yaaa değil normal adet yani hayırlısı olsun vakti saati gelmemiş demekki
Kızlarrrrrrrr şimdi geldi kırmızılar daha doğrusu siyahlarr tam 18.gün napalım sağlık olsun Rabbim hayırlısını versin ne diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?