çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

eşime kalsa bugünden yapalım diyor ama hiç belirti bile yok yine adet olacak gibiyim
bekle dememizin sebebi o iğnelerde hcg hormonu var zaten mesela iğnenin 2. günü yap pozitif çıkar bana işte kimisi kimyasal dedi bazısı iğnenin etkisi dedi kafam karıştı gerçektende iğneden dolayıda çıkmış olabilir doktor bile gelme kan vermeye bekle dedi

Canım sen şaka maka 18. Günü de atlattın bu arada ay inşallah güzel haberler yakın gibi meme hassasiyetim var mı hiç

Canım sen şaka maka 18. Günü de atlattın bu arada ay inşallah güzel haberler yakın gibi meme hassasiyetim var mı hiç
deniz cim biliomusun her tedavide göğüs hassasiyetim olurdu üstüne yatamazdım o derece bu defa yok bir kaç gün uçları kaşındı acımadı yani kaşındı ilginç geçti şimdi hiçbişey yok bacağım ağrıyo kalçadan başlıyor bazen şiddetli bazen hafif bağdaş kurup oturamıyorum o derece ama sadece sol bide sol kasığıma bıçak saplanması gibi sancı giriyor evet bugün 18.gün ateşim normalde adet olmadan birgün önce 36.2 yada 36.5 e düşer şuan 37.4 düşmedi yani böyle işte bitanem ayyyy walla doktor gibi olmuşuz kaç yıldır

ohhh iyi yapmışsın canım benimmm
Napiyim canim yaaa butun hafta eltim temizlik yapti cuma toplantisi bizde diye ben.usul.usul yorulmayacam isler yaptim adetliylen odami kaldiriyim da dedim sonra nolur nolmaz yapamam korkudan bide hamile kalsam kim yapacak en.uyisimi yapiyimda bidahaki adetime kadar yatak cekmeden supurup silerim

Aynen cnm. Bende annemleri cagiriyodum temizlik yaparken bisey varsa diye. Hem hafta ici kiyi kose temizlik yapamiyorum. Kafa dagitmak icin en iyi yontem guzel bi muzik ve temizlik
Vala kulakligi da taktim topladim.odami daha toz alacam.usendigimdenbkaldi valla yarinda annemlere gitmezsem anyomu trmizleyecem orgu oruyom yine yelek bitsin diye kafayi dagitiyim diye.bitsinde resmini ceker gonderirim size canlarrr

ayyyy yolla walla bayılıyorum senin şu maharetine maşallahhh

ben sana diyorum tatlim sen hamilesin bak gorrrr :anneadayi:

Cnm sen pazartesi mi gidecén
yok pazartesi günüm ya beklicem bana kalsa giderim pazartesi ama benimki de peşime takılıyor şimdi bide yoksa negatif diyince adama bir haller oluyor beklicem çarşambaya kadar doktora gitmek için zaten gelmezse çarşamba 22.gün olmuş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…