bekle dememizin sebebi o iğnelerde hcg hormonu var zaten mesela iğnenin 2. günü yap pozitif çıkar bana işte kimisi kimyasal dedi bazısı iğnenin etkisi dedi kafam karıştı gerçektende iğneden dolayıda çıkmış olabilir doktor bile gelme kan vermeye bekle dedieşime kalsa bugünden yapalım diyorama hiç belirti bile yok yine adet olacak gibiyim
Canım sen şaka maka 18. Günü de atlattın bu arada ay inşallah güzel haberler yakın gibi meme hassasiyetim var mı hiçbence yapma cnm ben yaptım pişman oldum tabii sen bilirsin fikrimi söyledim sadece benim silik çizgi çıktı 11.gün bide 13.gün yaptım ikiside öyle çıktı ama forumda böyle çıkıp sonra adet olan çok kişi varmış araştırınca çok sıkıldı canım doktorumu aradım oda kızdı erken yapmışsın dedi
deniz cim biliomusun her tedavide göğüs hassasiyetim olurdu üstüne yatamazdım o derece bu defa yok bir kaç gün uçları kaşındı acımadı yani kaşındı ilginç geçti şimdi hiçbişey yok bacağım ağrıyo kalçadan başlıyor bazen şiddetli bazen hafif bağdaş kurup oturamıyorum o derece ama sadece sol bide sol kasığıma bıçak saplanması gibi sancı giriyor evet bugün 18.gün ateşim normalde adet olmadan birgün önce 36.2 yada 36.5 e düşer şuan 37.4 düşmedi yani böyle işte bitanem ayyyy walla doktor gibi olmuşuz kaç yıldırCanım sen şaka maka 18. Günü de atlattın bu arada ay inşallah güzel haberler yakın gibi meme hassasiyetim var mı hiç
Napiyim canim yaaa butun hafta eltim temizlik yapti cuma toplantisi bizde diye ben.usul.usul yorulmayacam isler yaptim adetliylen odami kaldiriyim da dedim sonra nolur nolmaz yapamam korkudan bide hamile kalsam kim yapacak en.uyisimi yapiyimda bidahaki adetime kadar yatak cekmeden supurup silerimohhh iyi yapmışsın canım benimmm
Vala kulakligi da taktim topladim.odami daha toz alacam.usendigimdenbkaldi valla yarinda annemlere gitmezsem anyomu trmizleyecem orgu oruyom yine yelek bitsin diye kafayi dagitiyim diye.bitsinde resmini ceker gonderirim size canlarrrAynen cnm. Bende annemleri cagiriyodum temizlik yaparken bisey varsa diye. Hem hafta ici kiyi kose temizlik yapamiyorum. Kafa dagitmak icin en iyi yontem guzel bi muzik ve temizlik
ayyyy yolla walla bayılıyorum senin şu maharetine maşallahhhNapiyim canim yaaa butun hafta eltim temizlik yapti cuma toplantisi bizde diye ben.usul.usul yorulmayacam isler yaptim adetliylen odami kaldiriyim da dedim sonra nolur nolmaz yapamam korkudan bide hamile kalsam kim yapacak en.uyisimi yapiyimda bidahaki adetime kadar yatak cekmeden supurup silerim
Vala kulakligi da taktim topladim.odami daha toz alacam.usendigimdenbkaldi valla yarinda annemlere gitmezsem anyomu trmizleyecem orgu oruyom yine yelek bitsin diye kafayi dagitiyim diye.bitsinde resmini ceker gonderirim size canlarrr
Tşk ederim kuzum Allah büyük ya olur inşGecmis olsun caniim benim soyledim dun gec geldi yine ama soyledim yatmadan once daha erken degil mi niye oyle oldu dedi bende ignenin 14. gunu adet olurmus tutmazsa dedim
Bende yazmadım yazmicam da oda bana yazmadıSagol canimmm seninde sevgililer gunun.kutlu olsuunn
Kilzaaarr ben daha benimkine mesaj cekmedim haaa
Allah razı olsun kuzum bende hep dedim den hamilesin diyegeçti zaten ağrı hadi inşallah bu ay çok dua ettim gülşenim dün sabah 7 de yattım rabbim kabul etsin inşallah sana fobeks e mavizim e mvm8486 hepinize de dua ettim kızlar
inşallah kızlar içinize doğmuştur belki de ama ben yinede hazırlıklıyım kocaman bir paket orkid aldım bekliyorumAllah razı olsun kuzum bende hep dedim den hamilesin diye
ben sana diyorum tatlim sen hamilesin bak gorrrr :anneadayi:deniz cim biliomusun her tedavide göğüs hassasiyetim olurdu üstüne yatamazdım o derece bu defa yok bir kaç gün uçları kaşındı acımadı yani kaşındı ilginç geçti şimdi hiçbişey yok bacağım ağrıyo kalçadan başlıyor bazen şiddetli bazen hafif bağdaş kurup oturamıyorum o derece ama sadece sol bide sol kasığıma bıçak saplanması gibi sancı giriyor evet bugün 18.gün ateşim normalde adet olmadan birgün önce 36.2 yada 36.5 e düşer şuan 37.4 düşmedi yani böyle işte bitanem ayyyy walla doktor gibi olmuşuzben kaç yıldır
inşallah bitanemmmben sana diyorum tatlim sen hamilesin bak gorrrr :anneadayi:
ayyyy yolla walla bayılıyorum senin şu maharetine maşallahhh
Bu ay senden bari guzel haber alalim yaaa valla psikolojim bozuldu kirmizi kart yedik hep bu ayinşallah bitanemmm
aaaaa nasıl herkesin yaptığı şeyler geçen kış bir atkı yapayım dedim kocama hala duruyo bitmedi 100 kere söktümkiz yok masallahlik neyim var herkesin yaptigi seyler benimkiler valla utandirma beni
inşallah kuzum bende çok istiyorum birimiz bari güzel haber alalımBu ay senden bari guzel haber alalim yaaa valla psikolojim bozuldu kirmizi kart yedik hep bu ay
Cnm sen pazartesi mi gidecéninşallah kuzum bende çok istiyorum birimiz bari güzel haber alalım
yok pazartesi günüm ya beklicem bana kalsa giderim pazartesi ama benimki de peşime takılıyor şimdi bide yoksa negatif diyince adama bir haller oluyor beklicem çarşambaya kadar doktora gitmek için zaten gelmezse çarşamba 22.gün olmuş oluyorCnm sen pazartesi mi gidecén
Ben benimkine suveter ordum be sene giydi biraz hosuma gidiyo giyince vallaaaaaa nasıl herkesin yaptığı şeyler geçen kış bir atkı yapayım dedim kocama hala duruyo bitmedi 100 kere söktüm
ayyy bende örsem benimki de hiç çıkarmaz atkıyı bile bekledi yazık sonra umudunu kesti yani bir selanik öremedim arkadaşımBen benimkine suveter ordum be sene giydi biraz hosuma gidiyo giyince valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?