bebeğim öbür ay hepimiz hamiş kalırız inşalahhh üzülmemek elde değil ama çok kaptırmamıştım kendimi zaten dualara tedavilere devam elimizden ne gelir arkadaşımm başkaAynen ben de deniz1111 ekatılıyorum bana da hamilenin gibi geliyo inşallah nasıl heyecanlıyım biliyo musun ben de pazartesi gider mi acaba diye merakla bekliyodum ama sen bilirsin tabi artık kendim için gün saymayı bıraktım kafadan atacan diyorlar ya insan bi süre sonra galiba takmamaya başlıyor zaten bu ay Dr aşılamayı bana sadece yapmış olmak içim yaptı bi de istifa etmiş gidiyormuş ne düşüneceğimi bilmiyorum hiç bişey hissetmiyorum neticede onlar sadece bi sebep verecek olan Allah tek duam onlara Muhtaç etmesin bizleri ay gene Başınızı ağrıttım
Ben de sizleri katıyorum dualarıma sizin de dualarınıza beni kattığınızı okuyunca çok duygulandım Rabbim hepimizi sevindiriversin ilk önce crazy ile başlayıp sırayla hepimizi inşallah öpüyorum sizleri canlarım benim
bebeğim öbür ay hepimiz hamiş kalırız inşalahhh üzülmemek elde değil ama çok kaptırmamıştım kendimi zaten dualara tedavilere devam elimizden ne gelir arkadaşımm başka
Aynen oyle bitanecim hayirlisi olsun. Rabbim olduktan sonra saglikli hayirli omurler versin. Bu aksam izlemissinizdir bi kizcagizi adice ve serefsizce oldurenleri gorunce aglamaktan icim cikti. Annesi nasil yanmistir o kiza. Sen buyut yetistir okut pisi pisine acisini yasa. Rabbim kimsrye evlat acisi yasatmasin. Biliyorum ve kalpten inaniyorum ki bu gunlerde gececek ve anne olacagiz. Yeterki sabirla bekleyelim. Guzel kalpli arkadasim sakin umutsuzluga dusme. Burdayiz nasil olsa birlikte bi ay daha sayariz fazladanyok bebeğim pes etmek nasip kısmet bu işler hayırlısı neyse o olsun
testler öyle çıkınca bende umutlanmıştım ama nasip değillmiş bitanemAynen canım benim yazmamak için kendimi zor tutuyodum hep çok ümitliydim bu ay senden Hayırlısı olsun ne diyelim
Aynen oyle bitanecim hayirlisi olsun. Rabbim olduktan sonra saglikli hayirli omurler versin. Bu aksam izlemissinizdir bi kizcagizi adice ve serefsizce oldurenleri gorunce aglamaktan icim cikti. Annesi nasil yanmistir o kiza. Sen buyut yetistir okut pisi pisine acisini yasa. Rabbim kimsrye evlat acisi yasatmasin. Biliyorum ve kalpten inaniyorum ki bu gunlerde gececek ve anne olacagiz. Yeterki sabirla bekleyelim. Guzel kalpli arkadasim sakin umutsuzluga dusme. Burdayiz nasil olsa birlikte bi ay daha sayariz fazladanyok bebeğim pes etmek nasip kısmet bu işler hayırlısı neyse o olsun
aynen siz olmasanız zaten ağlamaktan ölmüştüm.Ewet ya bende ağladım o kıza bide bize çok yakın bir yerde olmuş çok üzüldüm mekanı cennet olsunAynen oyle bitanecim hayirlisi olsun. Rabbim olduktan sonra saglikli hayirli omurler versin. Bu aksam izlemissinizdir bi kizcagizi adice ve serefsizce oldurenleri gorunce aglamaktan icim cikti. Annesi nasil yanmistir o kiza. Sen buyut yetistir okut pisi pisine acisini yasa. Rabbim kimsrye evlat acisi yasatmasin. Biliyorum ve kalpten inaniyorum ki bu gunlerde gececek ve anne olacagiz. Yeterki sabirla bekleyelim. Guzel kalpli arkadasim sakin umutsuzluga dusme. Burdayiz nasil olsa birlikte bi ay daha sayariz fazladan
kız o ustune görme lekesidir yaaaKızlarrrrrrrr şimdi geldi kırmızılar daha doğrusu siyahlarr tam 18.gün napalım sağlık olsun Rabbim hayırlısını versin ne diyelim
O da bisey mi cnm benimki sabahtan beri "cnm dogum gunu hediyeni begendinmi gercekten" diyip duruyor.bende dedim cok gezdik ondan beynin uyustu galiba" e bide demezmi 3 onemli gunun hediyesine saysak olur dimi ( dogum gunu ,evlilik yildonumu,sevgililer gunu ) dedim oldu cnm sen Oyle san.( onlarida tarih olarak hatirlamadigindan fazlasiyla kandiriliyorsun zaten tarafimcaKizlaaarrrr size komik bisey anlatayim da nesenelenimKocacim sagolsun bugunun onem ve mahiyetine uygun bi hediye almis. Ve bi yazi yazmis siirimsi sozler. Neyse komik olan da 24 şubat sevgililer gunun kutlu olsun yazmis Adam nasil bi gun sayiyosa artik devreler yanmis
Ay ne guzel bir duygu ya .ben ne zaman kavusucam 5 yildir icimdeki hasret tavan yapti .unutmaya calisiyorum alistim diyorum ama gelde icime bak ne yanginlar ne firtinalar kopuyor.sen tadini cikar cnm ANNENİ coook op, saril ,helallik al ,ohh mis gibi yemeklerini ye.banada dua et bende bu yil gorebilsem bari.cok ozledim turkiyeyi izmirimi ve ailemiiiiiiiikızlaaar bu arada annemlerdeyim ordan yazıyorum
bu ay da umutların tükendiğini görmek çok acı ..Kızlarrrrrrrr şimdi geldi kırmızılar daha doğrusu siyahlarr tam 18.gün napalım sağlık olsun Rabbim hayırlısını versin ne diyelim
Uzulme bitanemmm yaaabebeğim öbür ay hepimiz hamiş kalırız inşalahhh üzülmemek elde değil ama çok kaptırmamıştım kendimi zaten dualara tedavilere devam elimizden ne gelir arkadaşımm başka
Ben onlari 7 senedir yasiyorum canimm hadi ilk 3 ay korunduk 8 ayda hamilekik gerisi hep husran hep umutla bekleyis..cuma ogrendim alt komsumuz benden 2 sene sonra evlendi kizin 4 yasinda bi oglu var simdi hamileymia yeni doktora gitmis o gun onun.icin gelmemis.Komsularim o kadar hassas ki bana hastanede dediler sadece onlar konuaurken duydum.usulca hamileymis de ilk kontrole gitmis diyolardi.ben duyupta uzulmeyim diye soylemeduler bile bana...Dusunun durumu ki komsular bile boyle davraniyo...bu ay da umutların tükendğini görmek çok acı
bu ay da umutların tükendiğini görmek çok acı ..yeni başlamış biri olarak çok üzüldüm bunu yıllardır sürdürenlere Allah sabırlar versin ..bir yandan arkadaşların doğum yapar onların sevinçlerine bakarsın bir yandan da bugün yine belirti yok diye kendini dinlersin şu an ağlıyorum eşim sürekli soruyor bi belirti var mı diye cevap veremiyorum yine yok yok adet gelecek gibi bu ay adet ağrısı gibi ağrım başladı göğüslerim büyümeye başladı benim önceden başlardı ağrılarım 22-23 gibi olacam çok üzgünüm
Haklisin arkadasim ama napalim Rabbim nasip edene kadar sabredecez uzulmenin faydasi yok ki.His sana diyorum ben bisuru agladim asilamam tuymadi diye persembe gunu adet olunca....En azindan burdaki arkadaslarimizla derdimizi paylasip acimizi azaltabiliyoruz.Cunku birbirimizi en iyi biz anliyoruz bitanemcanım bugünkü ruh halim butakmamak mümkün değil
Hayırlısı değilmiş demekki bitanemUzulme bitanemmm yaaabu ay kimseye nasip degilnis demekki napalim beraber bi ay daha umitlenecez...gerci ben tedaviye gitmyecem ama olsun belki ignlerin etkisi devam ediyodur diye bekleyecem..hayirlisi bakalim canim yaa
Dur bakalım hemen pes etmek yok daha çok erken senin için canım benim moralini yüksek tutmalısınbu ay da umutların tükendğini görmek çok acı
bu ay da umutların tükendiğini görmek çok acı ..yeni başlamış biri olarak çok üzüldüm bunu yıllardır sürdürenlere Allah sabırlar versin ..bir yandan arkadaşların doğum yapar onların sevinçlerine bakarsın bir yandan da bugün yine belirti yok diye kendini dinlersin şu an ağlıyorum eşim sürekli soruyor bi belirti var mı diye cevap veremiyorum yine yok yok adet gelecek gibi bu ay adet ağrısı gibi ağrım başladı göğüslerim büyümeye başladı benim önceden başlardı ağrılarım 22-23 gibi olacam çok üzgünüm
Ümidini kaybetme cnm allah büyük moral çok önemli inş bizlerde anne olucaz bi günbu ay da umutların tükendğini görmek çok acı
Nasılsın cnmDur bakalım hemen pes etmek yok daha çok erken senin için canım benim moralini yüksek tutmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?