çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Evet bitanem baya başladı yine 18.gün tam geçen ayda 18.gün gelmişti
Tüh ya o kadarda dedik gelmesinler istemiyoruz bebis getirsin diye bu kırmızılar da inatçı olmuş neyse kuzum hayırlısı olsun Allah büyük ama ben senden çok umitliydim ya

Tüh ya o kadarda dedik gelmesinler istemiyoruz bebis getirsin diye bu kırmızılar da inatçı olmuş neyse kuzum hayırlısı olsun Allah büyük ama ben senden çok umitliydim ya
Bende o testler yüzünden umutluydum walla günümüz geçmeden bir daha yapmayalım kuzum

İyiyim bitanem ee biraz canım sıkkın tabii ama yarın düzelir sen nasılsın
Bitanem takma kafana nolusun yaa bende seni cok umitlendirdim demi yaaa hep bwnim yuzumden.oldu

mavizm nasilsin canimmm dua sirasi sana gelmis hz ibrahimin duasinda simdi bende aldim tatlim...hz zekeriyaninkinde de masculin de aysede sirada onunkini de aldim cektim...Rabbim kabul etsin.insallahhh

Napsin garipler her ay bisey cikiyo. 24subat adet gunum ya onu dusunuyodu sanirim Guzel haber alabilseydi onun icin sevgililer gunu olacakti ama nasip degilmis

Bende o testler yüzünden umutluydum walla günümüz geçmeden bir daha yapmayalım kuzum
Haklisin cnm. Hatta ustunden bi hafta gecsin. Zqten bekliyoruz bi hafta daha bekleriz. Bu arada dun gece cok uzuldum agladim hepimiz icin. Esim de uzuldu adamcagiz Cocuk falan isyemiyorum her ay seni boyle gormek istemiyorum dedi Senden degerli degilya doktora falan da gitmiyoruz artik ilac falan da kullanma dedi. Oluruna birakalim dedi. Psikolojim cok bozuldu Esim hakli sanirim. Sekiz aydir bi arpa boyu yol gidemedik Bi kac ay birakicam tedaviyi belki sonra tup bebek icin basvururum. İnsallah sizlerin guzel haberlerinizi alirim canlarim

İnsanin psikolojisi bozuluyo gercekten de canim bende bu ay ara verdim ya o yuzde.seneler olmustu tedaviye gitmedik ki ilki tedavisiz oldu diye ama baktik olmuyo gittik bi doktor varmis burda iyi dediler kadin 3 ay klomen.kullandirdi pespese catlatma ignesi kullanmadim olmadi baktik yine olmuyo bu seferde buyuk hastaneye gitti asilama dediler oda olmadi napiyim ben de pes pese istemedim bu ay gitmeyecem bidahaki ay martta adetimde baslarim tedaviye napiyim yaaa oda olmazsa tup bebek

Kizlar ya bu arada benim.dun az geldi normalde de cok.olmam oyle ama dun.daha azdi sanki lekem gece ped taktim yattim oglene kadar bisey gelmedi sonrada kahverengi geldi biraz daha da bisey yok...niye ki aceba benim 5 gun olurdu 6. gun iyixe azalirdi tek tuk kahverengi gelirdi 7. gun yapardim banyomu aceba ignelerin etkisi mi ki bilemedim

Son düzenleme:
Sen de benim gibiymissin cnm. Bende bi haftada banyo yaparim. İgnelerden olabilir cnm. Bu ay benim de oyle oldu. Once kahverengi leke geldi sonra siyah ragli sonra da kahverengi lekeler Rabbim yardimcimiz olsun cnm. Ben de bekliyorum kirmizilari Daha on gun var gerci

[QUOT E="gulbahcesi0618, post: 39444674, member: 656632"]Bitanem takma kafana nolusun yaa bende seni cok umitlendirdim demi yaaa hep bwnim yuzumden.oldu

mavizm nasilsin canimmm dua sirasi sana gelmis hz ibrahimin duasinda simdi bende aldim tatlim...hz zekeriyaninkinde de masculin de aysede sirada onunkini de aldim cektim...Rabbim kabul etsin.insallahhh[/QUOTE]
Allah razı olsun kuzum

Oyle deme.canim yaa Rabbim buyuk olmazsin belki sen bu ay rahim.filmi cekindim.demi yanlis mi hatirliyorum

Allah razı olsun kuzum[/QUOTE]

Amiin.bitanem cumlemizden.insallah

Oyle deme.canim yaa Rabbim buyuk olmazsin belki sen bu ay rahim.filmi cekindim.demi yanlis mi hatirliyorum
Evet cnm rahim filmi cekindim ama doktor dun hamile kalma dedi. Demekki simdiye kadar hamilelik olmamis. Bundan sonrada hamile kalma filmin radyasyon etkisi surebilir dedi. Tarlusal vermis ama kullanmayi dusunmuyorum. Biraktim oluruna artik cnm benim. Korunmuyorum da. Rabbim buyuk mucizesini insallah yakinda gosterir.

fobeks canım ben yarın laparoskopi olmayı düşünücem çünki olmuyor böyle ne var ne yok öğrenmek istiyorum böyle hormon ilaçları bunalım sıkıntı hayalkırıklığı zaten polip vardı biyopside alındı genç kızken çikolata kisti vardı kaç yıldır yok diyolar ama ne olduğunu açıp bakmadan tam olarak bilemiyolar bundan önce gittiğim bütün doktorlar laparoskopi önermişti kabul etmemiştim ama karar verdim olucam çünki bence büyük ihtimal tutunamıyor benim rahimde bir problem var çünki o kadar polip yok çikolata kisti falan belki başka da var kanama olmadan anlaşılmıyor zaten bu tedaviler beni de psikolojik olarak çok yıprattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…