çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

gülşenim laparoskopi olmayı düşünüyorum tatlım yarın konuşcam doktorumla

Gosterir tabi bitanem Hz Meryeme babasiz evlat veren Rabbim bize niye vermesin?Derecelweimiz yukaelsin.diye imtihan ediyo Rqbbim insallah aabirla asacaz bu gunleri bitanecimm beraberatlatacaz bu gunleri insallah

kızlar rahim filmi çektirmek zor mu yani süreç nasıl işliyor
Canim ben bu ay cekindim. Aciya dayanikliligina bagli cnm. Ben anestezi almadim beş dakika suruyo diye. Kendimi sıktıgım icin biraz zor gecti benimki. Sonrasinda sorun yasamadim cok sukur.bir iki gun adet kanasi gibi az bi kanama oluyo sadece. Bide eger anestezi almayacajsan tok git cnm. Ben ac karnima gitmistik. Rahim acilsin diye nefes alip veriyosun halsizlik oluyo. Bayiliyodum az kalsin :) Doktor bana antibiyotik falan vermedi ama bazilarina vermis. Bi de bu ay hamile kalma dedi gerci ben dinledim ama bisey de yok zaten gebelik falan

Sen bilirsin bitanecim. Aklinda kalmasin cnm. Oluruna birakalim bundan sonra bakalim nolcak cnm. Biktim artik doktora gitmekten. Rabbim ne zaman verirse kabulum canim. Zamana biraktim artik bitanecim. Sen de yipratma kendini guzelim. Biz naparsak yapalim hersey olacqgina variyo. Biz kendimizi uzdugu.uzle kaliyoruz

Gosterir tabi bitanem Hz Meryeme babasiz evlat veren Rabbim bize niye vermesin?Derecelweimiz yukaelsin.diye imtihan ediyo Rqbbim insallah aabirla asacaz bu gunleri bitanecimm beraberatlatacaz bu gunleri insallah
İnsallah cnm benim insallah. Artik biraktim zaten oluruna. Rabbim zamani gelince nasip eyler nasil olsa kuzum.

İnsallah cnm benim insallah. Artik biraktim zaten oluruna. Rabbim zamani gelince nasip eyler nasil olsa kuzum.
Oyle tabi bitanem Rabbimin desigi oluyo biraz birbirimizi mitive edelim.kafaya takmayalim bakalim nolacak belkide bu kadar cok istedigimiz icin stres yapiyoz olmuyo amaann Rabbime birakalim o en.iyisini bilir demi canlarrr

Ruhum Eyyup Misali yara bere icindeyken oyle bir sabir ver ki bana
Evvel gibi sonsuz, ahir gibi baki, ama emrettigin gibi dosdogru olsun ALLAHIM...

evet hayatım eskiden çikolata kisti vardı sonra polip çıktı şimdi ultrasonda bişey gözükmüyor ama emin olamıyolar

Canim insallah kotu biswy cikmaz bugun hayirli haberlerle gel insalah bitanecim...

ALLAH(c.c) kuluna 3 sekilde cevap verir;;;;

-EVET der, istedigini verir...
-HAYIR der, daha iyisini verir...
-BEKLE der, en iyisini verir...!!!
Aysem aysem ne guzel yazmissin yaa Rabbim sevdigi kulunun sesini.duyabilmek icin istegini gec verip cok dua ettirirmis kendine.Bizler Rabbimin sevdigi kullariz aslinda canlarimmm

aynen siz olmasanız zaten ağlamaktan ölmüştüm.Ewet ya bende ağladım o kıza bide bize çok yakın bir yerde olmuş çok üzüldüm mekanı cennet olsun
Günaydın canım.Hafta sonu ben giremiyorum şimdi sabah işe gelince okudum üzüldüm yaa Hepimiz umutluyduk senden ama ne yapalım sağlık olsun.Vakti zamanı gelince olacaktır inşallah.Ya hafta sonu boğazım düğüm düğüm gezdim.Olay bizim burda oldu mersinde.Cenazesi felan çok etkiledi beni.Allah'ım sen herkezin çocuğunu koru yarabbim.Allah mekanınıda cennet etsin melek yüzlü kızın

YA CNM ILK KULLANIMDA BENDE FENA OLDUM ATESIM DUSMUYORDU.ESIM COK KORKMUSTU KENDIMDE DEGILDIM.AMA SONRAKILERDE ALISIYOR BUNYE .HIC ETKI ETMIYOR .
yo bu sefer oyle olmadım ignem farklıydı hafif bır kasık agrısı oluyor aksam ne olur bilmem digerinde hamile kaldıgımı hissetmiştim bu sefer ne olacak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…