çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Bugün benim içim daraldı çok bunaldım kuran okudum uyudum eşim gelene kadar vakit geçsin diye şimdi daha iyiyim Hamdolsun siz nasılsınız neler yapıyonuz

kızlar beni de alın aranıza ben de cuma günü çatlatma iğnesi vurdurdum 18 mm di yumurta bana da dua edin inşallah hayırlısı ile hepimiz bebişlerimize kavuşuruz canlarım

Bende antepteyim cnm çok yakınım sinirlerim bozuldu mekanı cennet olsun

Nasıl oluyo kuzum laparoskopi
cnm gidemedim bugün ameliyatları varmış yarına kaldı laparoskopi 3 yerden deliyolar kasıktan kamerayla bakıyorlar bir sorun varsa o anda müdahale edip alıyolar küçük bir operasyon bitince taburcu oluyosun hemen demişti

Rabbim tez vakitte kabul eder insallah cnm. Ben de iyi sayilirim cnm. Senin yaptiracahin islemi adet doneminde mi yaptiriyosun tatlim?
yok bittikten sonra yapılıyomuş bakalım yarın netleşir ama ben buay tekrar tedavi istemiyorum öbür ayda olabilir doktor ne derse yani psikoloji bozuldu çünki belkide boşa uğraşıyorum bu şekilde çünki polipte ultrasonda çıkmamıştı bir onun önceside 3 aylık klomen tedavisi var hepsi negatif olsun kurtulayım ne olduğunu bileyim küçük bir ameliyat zaten yaptıranların yarısından fazla ilk 6 ayda hamile kalmış bir problem yoksada nasip değilmiş derim dua ederim rabbim vermezsede şükrederim demekki hayırlı değilmiş derim kafamda soru işareti kalmaz

Haklisin cnm aklin rahat olsun. Ben de biraktim artik oluruna. Verdigi ilaci da kullanmiyorum. Sadece folikasit ve coraspin kullaniyorum. Ben de 6 ay icinde olmassa gidip tup bebege basvurmayi dusunuyorum cnm. Dedigin gibi olmazsa da sukredip hayirlisi boyleymis demekten baska bisey gelmez elimizden. Rabbim saglikli ve hayirlisini nasip etsin insallah bitanecim.

Amin cnm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…