Crazy3521 nerdesin kuzum nasıl geçti günün ne dedi doktorevet hayatım eskiden çikolata kisti vardı sonra polip çıktı şimdi ultrasonda bişey gözükmüyor ama emin olamıyolar
Elhamdulillah kuzum sen nasılsın cnmKizlaarrr nasilsiniz datlularim ?
Hissetmedim dedim ama bugun ogleden sonra cok siddetli kasik agrim olmaya basladi ins rabbim sizinde duanizi kabul ederBende sancı çok yaptı kasığımda ilk 3 gün çok şiddetli sonra batma şeklinde oldu.Ama sonuç negatifti maalesef
Bende antepteyim cnm çok yakınım sinirlerim bozuldu mekanı cennet olsunGünaydın canım.Hafta sonu ben giremiyorum şimdi sabah işe gelince okudum üzüldüm yaaHepimiz umutluyduk senden ama ne yapalım sağlık olsun.Vakti zamanı gelince olacaktır inşallah.Ya hafta sonu boğazım düğüm düğüm gezdim.Olay bizim burda oldu mersinde.Cenazesi felan çok etkiledi beni.Allah'ım sen herkezin çocuğunu koru yarabbim.Allah mekanınıda cennet etsin melek yüzlü kızın
Hava degisimi sanirim cnm ya bi degisik halseyim. Bi usuyorum bi atesleniyorum. İnsallah hasta olmamElhamdulillah kuzum sen nasılsın cnm
Hosgeldin cnm. İnsallah guzel haberlerini de aliriz burdan.kızlar beni de alın aranıza ben de cuma günü çatlatma iğnesi vurdurdum 18 mm di yumurta bana da dua edin inşallah hayırlısı ile hepimiz bebişlerimize kavuşuruz canlarım
Canim nasilsin? Gittin mi doktora?Bende antepteyim cnm çok yakınım sinirlerim bozuldu mekanı cennet olsun
cnm gidemedim bugün ameliyatları varmış yarına kaldı laparoskopi 3 yerden deliyolar kasıktan kamerayla bakıyorlar bir sorun varsa o anda müdahale edip alıyolar küçük bir operasyon bitince taburcu oluyosun hemen demiştiNasıl oluyo kuzum laparoskopi
kuşum net yoktu bütün gün yarına kaldı doktor işiCrazy3521 nerdesin kuzum nasıl geçti günün ne dedi doktor
yarına kaldı cnm bugün ameliyatı varmışCanim nasilsin? Gittin mi doktora?
Hayirlisi olsun kuzum. Sen nasilsin peki?yarına kaldı cnm bugün ameliyatı varmış
iyiyim canım benim napayım işte dua etmeye devam ediyorum sen nasılsınHayirlisi olsun kuzum. Sen nasilsin peki?
Hoşgeldin cnm ins tutar kafana takma cokkızlar beni de alın aranıza ben de cuma günü çatlatma iğnesi vurdurdum 18 mm di yumurta bana da dua edin inşallah hayırlısı ile hepimiz bebişlerimize kavuşuruz canlarım
Rabbim tez vakitte kabul eder insallah cnm. Ben de iyi sayilirim cnm. Senin yaptiracahin islemi adet doneminde mi yaptiriyosun tatlim?iyiyim canım benim napayım işte dua etmeye devam ediyorum sen nasılsın
yok bittikten sonra yapılıyomuş bakalım yarın netleşir ama ben buay tekrar tedavi istemiyorum öbür ayda olabilir doktor ne derse yani psikoloji bozuldu çünki belkide boşa uğraşıyorum bu şekilde çünki polipte ultrasonda çıkmamıştı bir onun önceside 3 aylık klomen tedavisi var hepsi negatif olsun kurtulayım ne olduğunu bileyim küçük bir ameliyat zaten yaptıranların yarısından fazla ilk 6 ayda hamile kalmış bir problem yoksada nasip değilmiş derim dua ederim rabbim vermezsede şükrederim demekki hayırlı değilmiş derim kafamda soru işareti kalmazRabbim tez vakitte kabul eder insallah cnm. Ben de iyi sayilirim cnm. Senin yaptiracahin islemi adet doneminde mi yaptiriyosun tatlim?
Haklisin cnm aklin rahat olsun. Ben de biraktim artik oluruna. Verdigi ilaci da kullanmiyorum. Sadece folikasit ve coraspin kullaniyorum. Ben de 6 ay icinde olmassa gidip tup bebege basvurmayi dusunuyorum cnm. Dedigin gibi olmazsa da sukredip hayirlisi boyleymis demekten baska bisey gelmez elimizden. Rabbim saglikli ve hayirlisini nasip etsin insallah bitanecim.yok bittikten sonra yapılıyomuş bakalım yarın netleşir ama ben buay tekrar tedavi istemiyorum öbür ayda olabilir doktor ne derse yani psikoloji bozuldu çünki belkide boşa uğraşıyorum bu şekilde çünki polipte ultrasonda çıkmamıştı bir onun önceside 3 aylık klomen tedavisi var hepsi negatif olsun kurtulayım ne olduğunu bileyim küçük bir ameliyat zaten yaptıranların yarısından fazla ilk 6 ayda hamile kalmış bir problem yoksada nasip değilmiş derim dua ederim rabbim vermezsede şükrederim demekki hayırlı değilmiş derim kafamda soru işareti kalmaz
Amin cnm inşallahHaklisin cnm aklin rahat olsun. Ben de biraktim artik oluruna. Verdigi ilaci da kullanmiyorum. Sadece folikasit ve coraspin kullaniyorum. Ben de 6 ay icinde olmassa gidip tup bebege basvurmayi dusunuyorum cnm. Dedigin gibi olmazsa da sukredip hayirlisi boyleymis demekten baska bisey gelmez elimizden. Rabbim saglikli ve hayirlisini nasip etsin insallah bitanecim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?