çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

İnsallah tedaviye gerek kalmadan olur canim yaa hayirlisi bakalim bekleyecez mecbur napalim

kızlar beni de alın aranıza ben de cuma günü çatlatma iğnesi vurdurdum 18 mm di yumurta bana da dua edin inşallah hayırlısı ile hepimiz bebişlerimize kavuşuruz canlarım

Hosgeldin tatlimm hadi bakalim hayirlisi olsun.inaallahh

Kızlar iyi geceler hepinize nasıl gidiyo yeni çalışmalara başlayan var mı yoksa ben mî en önseydim bu ay

İnsallah tedaviye gerek kalmadan olur canim yaa hayirlisi bakalim bekleyecez mecbur napalim
gülşencim hastalık geçmişim olmasa takmam bu kadar ama var genç kızkan 2 tane kistim vardı biri 5cm biri 6 cm o zaman kapalı ameliyatlar yoktu o yüzden annem göze alamadı hep ilaç tedavisi uygulandı 6 ay falan uğraştık erimişti bir daha tekrarlamadı ama kimbilir içerde neler oldu diye düşünmekten alamıyorum kendimi eee sonra polip çıktı bahsetmiştim zaten doktorda tavsiye ediyodu yapalım sorunu bulur bişey varsa temizleriz demişti korkuyodum hep kaçtım ama araştırdım korkulcak birşey değilmiş cesaretimi topladım bakalım yarın randevum var ne dicek doktor

kızlar beni de alın aranıza ben de cuma günü çatlatma iğnesi vurdurdum 18 mm di yumurta bana da dua edin inşallah hayırlısı ile hepimiz bebişlerimize kavuşuruz canlarım
hoşgeldin cnm hayırlısı olsunn bakalım heyecanlı bekleyişin başlamış sonu güzel olur inşallahh

Kızlar iyi geceler hepinize nasıl gidiyo yeni çalışmalara başlayan var mı yoksa ben mî en önseydim bu ay
denizcim ben laparoskopi olcam galiba korkuyorum birazcık ama bakalım yarın doktor randevum var sen nasılsın

denizcim ben laparoskopi olcam galiba korkuyorum birazcık ama bakalım yarın doktor randevum var sen nasılsın
Canım bazen korkulan şeylerin üzerine gidildiğinde o kadar zor olmadığı anlaşılıyor ben rahim filminden. Önce baya bi gerilmiştim ama oldu bitti o gün işe bile gittim seninkisi de inşallah bi çırpıda olup bitiverir

inşallah bitanem yaptırayım deme

Sorma canim ya sanki yillardir tanisiyomusuz gibi Birbirimize moral kaynagi dert ortagi olduk. Sen nasilsin cnm?
Evet bitanem dert ortagi oldik valla.Ben prk iyi sayilmam evdet tartisma vardi zaten bi aydir tatsizdik dun iyice tartisma cikti eltimle ve kiziylacmoralim berbat ama bosverin beni siz napiyonuz bakalim
Ewet kızlar bende özlüyorum hepinizi damdan düşenin halinden damdan düşer anlar hesabı
Evet bitanem birbirimizi en.iyi biz anliyoruz cunku

Hadi bakalim hayirliai canim yaaa korkunun ecele faydasi yok ki belkide bu tedaviden sonra kendin hamile kalacan :)

doğru söylüyosun cnm inşallah bakalım hayırlısı

inşallah bitanem yaptırayım deme
günaydın canım gece yazamadım doktorun uygun görüyorsa yaptır tabi korkma derim yalnız bi tavsiyem olcak bu ay tedavi yaptırmayacaksan soğan kürü yap istersen forumda çok kişinin soğandan sonra hamile kaldığını okudum hem ne var ne yok bi temizlemiş olursun

Kızlar geldim doktordan ultrasonla baktım mümkün değil sende çikolata kisti olması bu zamana kadar mutlaka tekrarlardı yanlış teşhiş koymuşlar o zaman sana içi kan dolu normal kisttir o dedi öyle olsa biyopsi yapıldı orda mutlaka çıkardı hsg çekildi ordada temiz dedi gerek yok laparoskopiye dedi tertemiz rahim dedi kimyasal gebelik olmuş olabilir bu ay dedi tekrar iğne verdi bu ay yaptırdım ilkini bu ayda negatif olursa aşılama yapıcaz dedi ama acele etmiycem bu ayda tutmazsa biraz ara vercem kızlar işte böyle sevindim söylediklerine stres çok önemli dedi işte böyle kızlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…