yok bittikten sonra yapılıyomuş bakalım yarın netleşir ama ben buay tekrar tedavi istemiyorum öbür ayda olabilir doktor ne derse yani psikoloji bozuldu çünki belkide boşa uğraşıyorum bu şekilde çünki polipte ultrasonda çıkmamıştı bir onun önceside 3 aylık klomen tedavisi var hepsi negatif olsun kurtulayım ne olduğunu bileyim küçük bir ameliyat zaten yaptıranların yarısından fazla ilk 6 ayda hamile kalmış bir problem yoksada nasip değilmiş derim dua ederim rabbim vermezsede şükrederim demekki hayırlı değilmiş derim kafamda soru işareti kalmaz
kızlar beni de alın aranıza ben de cuma günü çatlatma iğnesi vurdurdum 18 mm di yumurta bana da dua edin inşallah hayırlısı ile hepimiz bebişlerimize kavuşuruz canlarım
Sorma canim ya sanki yillardir tanisiyomusuz gibiCanlariiiimmm nasilsinizzzz valla ozluyom kiz sizi gunduzleri yalistim size
kızlar beni de alın aranıza ben de cuma günü çatlatma iğnesi vurdurdum 18 mm di yumurta bana da dua edin inşallah hayırlısı ile hepimiz bebişlerimize kavuşuruz canlarım
Ewet kızlar bende özlüyorum hepinizi damdan düşenin halinden damdan düşer anlar hesabıCanlariiiimmm nasilsinizzzz valla ozluyom kiz sizi gunduzleri yalistim size
gülşencim hastalık geçmişim olmasa takmam bu kadar ama var genç kızkan 2 tane kistim vardı biri 5cm biri 6 cm o zaman kapalı ameliyatlar yoktu o yüzden annem göze alamadı hep ilaç tedavisi uygulandı 6 ay falan uğraştık erimişti bir daha tekrarlamadı ama kimbilir içerde neler oldu diye düşünmekten alamıyorum kendimi eee sonra polip çıktı bahsetmiştim zaten doktorda tavsiye ediyodu yapalım sorunu bulur bişey varsa temizleriz demişti korkuyodum hep kaçtım ama araştırdım korkulcak birşey değilmiş cesaretimi topladım bakalım yarın randevum var ne dicek doktorİnsallah tedaviye gerek kalmadan olur canim yaa hayirlisi bakalim bekleyecez mecbur napalim
hoşgeldin cnm hayırlısı olsunn bakalım heyecanlı bekleyişin başlamış sonu güzel olur inşallahhkızlar beni de alın aranıza ben de cuma günü çatlatma iğnesi vurdurdum 18 mm di yumurta bana da dua edin inşallah hayırlısı ile hepimiz bebişlerimize kavuşuruz canlarım
denizcim ben laparoskopi olcam galiba korkuyorum birazcık ama bakalım yarın doktor randevum var sen nasılsınKızlar iyi geceler hepinize nasıl gidiyo yeni çalışmalara başlayan var mı yoksa ben mî en önseydim bu ay
Canım bazen korkulan şeylerin üzerine gidildiğinde o kadar zor olmadığı anlaşılıyor ben rahim filminden. Önce baya bi gerilmiştim ama oldu bitti o gün işe bile gittim seninkisi de inşallah bi çırpıda olup bitiverirdenizcim ben laparoskopi olcam galiba korkuyorum birazcık ama bakalım yarın doktor randevum var sen nasılsın
inşallah bitanem yaptırayım demeCanım bazen korkulan şeylerin üzerine gidildiğinde o kadar zor olmadığı anlaşılıyor ben rahim filminden. Önce baya bi gerilmiştim ama oldu bitti o gün işe bile gittim seninkisi de inşallah bi çırpıda olup bitiverir
Evet bitanem dert ortagi oldik valla.Ben prk iyi sayilmam evdet tartisma vardi zaten bi aydir tatsizdik dun iyice tartisma cikti eltimle ve kiziylacmoralim berbat ama bosverin beni siz napiyonuz bakalimSorma canim ya sanki yillardir tanisiyomusuz gibiBirbirimize moral kaynagi dert ortagi olduk. Sen nasilsin cnm?
Evet bitanem birbirimizi en.iyi biz anliyoruz cunkuEwet kızlar bende özlüyorum hepinizi damdan düşenin halinden damdan düşer anlar hesabı
Hadi bakalim hayirliai canim yaaa korkunun ecele faydasi yok ki belkide bu tedaviden sonra kendin hamile kalacan :)gülşencim hastalık geçmişim olmasa takmam bu kadar ama var genç kızkan 2 tane kistim vardı biri 5cm biri 6 cm o zaman kapalı ameliyatlar yoktu o yüzden annem göze alamadı hep ilaç tedavisi uygulandı 6 ay falan uğraştık erimişti bir daha tekrarlamadı ama kimbilir içerde neler oldu diye düşünmekten alamıyorum kendimi eee sonra polip çıktı bahsetmiştim zaten doktorda tavsiye ediyodu yapalım sorunu bulur bişey varsa temizleriz demişti korkuyodum hep kaçtım ama araştırdım korkulcak birşey değilmiş cesaretimi topladım bakalım yarın randevum var ne dicek doktor
Amin canım saol.Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallahHissetmedim dedim ama bugun ogleden sonra cok siddetli kasik agrim olmaya basladi ins rabbim sizinde duanizi kabul eder
Amin canım inşallahHosgeldin cnm. İnsallah guzel haberlerini de aliriz burdan.
İnşallah canım benimÂmin canım hoşgeldin Aramıza inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebiş haberini de alırız
İnşallah hepimizin öyle olur kızlarhoşgeldin cnm hayırlısı olsunn bakalım heyecanlı bekleyişin başlamış sonu güzel olur inşallahh
doğru söylüyosun cnm inşallah bakalım hayırlısıEvet bitanem dert ortagi oldik valla.Ben prk iyi sayilmam evdet tartisma vardi zaten bi aydir tatsizdik dun iyice tartisma cikti eltimle ve kiziylacmoralim berbat ama bosverin beni siz napiyonuz bakalim
Evet bitanem birbirimizi en.iyi biz anliyoruz cunku
Hadi bakalim hayirliai canim yaaa korkunun ecele faydasi yok ki belkide bu tedaviden sonra kendin hamile kalacan :)
günaydın canım gece yazamadım doktorun uygun görüyorsa yaptır tabi korkma derim yalnız bi tavsiyem olcak bu ay tedavi yaptırmayacaksan soğan kürü yap istersen forumda çok kişinin soğandan sonra hamile kaldığını okudum hem ne var ne yok bi temizlemiş olursuninşallah bitanem yaptırayım deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?