gülşencim hastalık geçmişim olmasa takmam bu kadar ama var genç kızkan 2 tane kistim vardı biri 5cm biri 6 cm o zaman kapalı ameliyatlar yoktu o yüzden annem göze alamadı hep ilaç tedavisi uygulandı 6 ay falan uğraştık erimişti bir daha tekrarlamadı ama kimbilir içerde neler oldu diye düşünmekten alamıyorum kendimi eee sonra polip çıktı bahsetmiştim zaten doktorda tavsiye ediyodu yapalım sorunu bulur bişey varsa temizleriz demişti korkuyodum hep kaçtım ama araştırdım korkulcak birşey değilmiş cesaretimi topladım bakalım yarın randevum var ne dicek doktor
Kızlar geldim doktordan ultrasonla baktım mümkün değil sende çikolata kisti olması bu zamana kadar mutlaka tekrarlardı yanlış teşhiş koymuşlar o zaman sana içi kan dolu normal kisttir o dedi öyle olsa biyopsi yapıldı orda mutlaka çıkardı hsg çekildi ordada temiz dedi gerek yok laparoskopiye dedi tertemiz rahim dedi kimyasal gebelik olmuş olabilir bu ay dedi tekrar iğne verdi bu ay yaptırdım ilkini bu ayda negatif olursa aşılama yapıcaz dedi ama acele etmiycem bu ayda tutmazsa biraz ara vercem kızlar işte böyle sevindim söylediklerine stres çok önemli dedi işte böyle kızlarrrr
inşallah gülşencim tanı amaçlı laparoskopi yapılıyomuış ama gerek yok hiç sorun olmayan birine ben yapamam dedi sonrasında yapışıklıklar oluyor dedi sende yapışıklık falan yok olsaydı hsg de çıkardı çikolata kisti olsaydı oda biyopside çıkardı dedi içim rahatladı biraz bakalım artık hayırlısı sen nasılsın canım bugün iğneleri aldığım eczanede keçiboynuzu özü vardı koskocaman aşmışlar afişlerini hemen aklıma sen geldin bir bak bakalım orda eczanelere bulamazsan ben burdan alıp yollarım ama burda varsa orda kesin vardır canımAyyy hadi gozun aydin bak bi sorun yokmus canim ne guzel işte yaa insallah ignelerin etkisiyle kalirsin.bu ay hamile canim yaaa
inşallah gülşencim tanı amaçlı laparoskopi yapılıyomuş ama gerek yok hiç sorun olmayan birine ben yapamam dedi sonrasında yapışıklıklar oluyor dedi sende yapışıklık falan yok olsaydı hsg de çıkardı çikolata kisti olsaydı oda biyopside çıkardı dedi içim rahatladı biraz bakalım artık hayırlısı sen nasılsın canım bugün iğneleri aldığım eczanede keçiboynuzu özü vardı koskocaman aşmışlar afişlerini hemen aklıma sen geldin bir bak bakalım orda eczanelere bulamazsan ben burdan alıp yollarım ama burda varsa orda kesin vardır canım
ahhhh canım benim seni okadar iyi anlıyorum ki bende çok üzüldüm bu ay hiç almıycaktım iğneleri doktor ısrar dedi eşimde öyle tamam dedim bende mecburen çok hayalkırıklığı yaşadık biliyorum bitanem ama şükür demek lazım biliosun deme olacak birgün inanki ağlama demiycem ağla rahatla içine atma bende öyle yapıyorum hemm ilgilenmezmiyim dert ortağı dua kardeşi olduk bitanem afişi görünce nasıl sevindim hemen geldim yazdım sanaCanimsin benim yaaa kurban olurum sizi bana tanistiran Rabbime yaaa yemineserim aglattin beniEsim eczaneden bikac defa aldi canim ama fayda etmedi neydi aldigi bilmiyorum ama keciboynuzu tozunu ve ozunu kariatirip yemiati onceden.Yine oyle yapsin bide keciboynuzu kuru yapacam insallah almis.a inan suan.en.son dusumdugim sey bebek o kadar moralim bozuk ki odamda agliyorum yemin ederim senin su mesajin yetti bana o kadar ihtiyacim varmis ki birinin ilgisine suan sagol.....
Kızlar üzülmeyin lütfen herşey çok güzel olacak hepimiz için eminim buna .Yürekten dua ediyorum hepimiz için crazy senin adınada çok sevindim tatlım bak ne güzel tertemiz çıkmış.En azından bu ay kafan rahat olur ve böyleliklede bebiş gelir inşallahahhhh canım benim seni okadar iyi anlıyorum ki bende çok üzüldüm bu ay hiç almıycaktım iğneleri doktor ısrar dedi eşimde öyle tamam dedim bende mecburen çok hayalkırıklığı yaşadık biliyorum bitanem ama şükür demek lazım biliosun deme olacak birgün inanki ağlama demiycem ağla rahatla içine atma bende öyle yapıyorum hemm ilgilenmezmiyim dert ortağı dua kardeşi olduk bitanem afişi görünce nasıl sevindim hemen geldim yazdım sana
gözümüz aydın canım çok sevindimm .Ohh en azından kafan rahatladı.İnşallah bu ay güzel haberler vereceksin.Ben bu ay çok rahatım geçen ay çok dinlemiştim kendimi bu ay sanki hiç bebk düşünmüyormuş gibiyim :))ama böyle kendimi daha iyi hissediyorum :)Kızlar geldim doktordan ultrasonla baktım mümkün değil sende çikolata kisti olması bu zamana kadar mutlaka tekrarlardı yanlış teşhiş koymuşlar o zaman sana içi kan dolu normal kisttir o dedi öyle olsa biyopsi yapıldı orda mutlaka çıkardı hsg çekildi ordada temiz dedi gerek yok laparoskopiye dedi tertemiz rahim dedi kimyasal gebelik olmuş olabilir bu ay dedi tekrar iğne verdi bu ay yaptırdım ilkini bu ayda negatif olursa aşılama yapıcaz dedi ama acele etmiycem bu ayda tutmazsa biraz ara vercem kızlar işte böyle sevindim söylediklerine stres çok önemli dedi işte böyle kızlarrrr
Canimsin benimmmm sagol bitanemmahhhh canım benim seni okadar iyi anlıyorum ki bende çok üzüldüm bu ay hiç almıycaktım iğneleri doktor ısrar dedi eşimde öyle tamam dedim bende mecburen çok hayalkırıklığı yaşadık biliyorum bitanem ama şükür demek lazım biliosun deme olacak birgün inanki ağlama demiycem ağla rahatla içine atma bende öyle yapıyorum hemm ilgilenmezmiyim dert ortağı dua kardeşi olduk bitanem afişi görünce nasıl sevindim hemen geldim yazdım sana
Ayyy cok sevindim kuzzuuummm. Bisey yokmus cok sukur. Stresten canim ya hepimizin bu durumu. Burda psikolojik seans gibi bisey yapalim artik ne yapacaksak beyinleri rahatlatmamiz lazimKızlar geldim doktordan ultrasonla baktım mümkün değil sende çikolata kisti olması bu zamana kadar mutlaka tekrarlardı yanlış teşhiş koymuşlar o zaman sana içi kan dolu normal kisttir o dedi öyle olsa biyopsi yapıldı orda mutlaka çıkardı hsg çekildi ordada temiz dedi gerek yok laparoskopiye dedi tertemiz rahim dedi kimyasal gebelik olmuş olabilir bu ay dedi tekrar iğne verdi bu ay yaptırdım ilkini bu ayda negatif olursa aşılama yapıcaz dedi ama acele etmiycem bu ayda tutmazsa biraz ara vercem kızlar işte böyle sevindim söylediklerine stres çok önemli dedi işte böyle kızlarrrr
Ahhh gulsencim yaa sana ne cok kiziyorum bilsen. Niye kendini bu kadar ezdiriyosun uzuyosun deymeyecek insanlar icin. Bitanecim sen sustukca nasil olsa bisey demiyo diye ustune gelirler ki oyle de yapiyolar sanirim. Ordaki cileyi cekmejtense cikar ayrilirim kiraya bile olsa. Gerekirse sen de calisirsin. Olmadi ne guzel el isleri yapiyosun onlardan gelir elde edebilirsin. El isiyle ev gecindiren bi suru insan var. Gencecik yasinda cekmedigini cekmissin bide bu insanlarla niye ugrasiyosun benim melek arkadasim. Allah herkesi esit yaratiyo kimseyi kimseden ustun yaratmiyo. Tabiki sabir ve sukur etmemiz gerekiyo ama bu insanlar sabredilecek gibi degiller belliki. İmkanin varsa bu sıkıntilari cekme bitanem. Rabbim tez vakitte bizden once sana bebisler nasip etsin de butun cektikletini unut insallah bitanecimCanimsin benim yaaa kurban olurum sizi bana tanistiran Rabbime yaaa yemineserim aglattin beniEsim eczaneden bikac defa aldi canim ama fayda etmedi neydi aldigi bilmiyorum ama keciboynuzu tozunu ve ozunu kariatirip yemiati onceden.Yine oyle yapsin bide keciboynuzu kuru yapacam insallah almis.a inan suan.en.son dusumdugim sey bebek o kadar moralim bozuk ki odamda agliyorum yemin ederim senin su mesajin yetti bana o kadar ihtiyacim varmis ki birinin ilgisine suan sagol.....
Vitanecim ben susmayip hakkimi savundugum icin kotuyum ya zaten bugun ortalik birbirine girdi eltim kizi ben tartistik benim demedigim lafi dedi yapmadigim.seyi yapti dedilermi cildiriyorum ama busefer kayinvalidemde vardi isin icinde ve kayinvalidemle bana cephe alinmiati bi aydir evde ayri yemek yiyolardi yanimiza gelmiyolardi eaiminde bundan haberi vardi annesi gecen cunartesi benim annemlere giderken sikayetlendi ogluna benim.onlara yaptigimi kimse yapnadi yanima gelmiyolar filan diye ewim de dedi ki anne eski eve toki girdi orasi bitsin evleri ayiralim dedi oda ayirmamdedi ama benimesim bu kadar dile getirdiyse bitmiatir.Cunku bizim ayrilmamamizin sebebi maddiyat degil tatlim Allaha sukur vugun hadi dese uyi kotu ev aliriz ama diger ev bitsin diye sabrediyodum ben sukur esim dile getirdi.sabredecem o ev basladi nasil olsa biter bitanecim sabredecemAhhh gulsencim yaa sana ne cok kiziyorum bilsen. Niye kendini bu kadar ezdiriyosun uzuyosun deymeyecek insanlar icin. Bitanecim sen sustukca nasil olsa bisey demiyo diye ustune gelirler ki oyle de yapiyolar sanirim. Ordaki cileyi cekmejtense cikar ayrilirim kiraya bile olsa. Gerekirse sen de calisirsin. Olmadi ne guzel el isleri yapiyosun onlardan gelir elde edebilirsin. El isiyle ev gecindiren bi suru insan var. Gencecik yasinda cekmedigini cekmissin bide bu insanlarla niye ugrasiyosun benim melek arkadasim. Allah herkesi esit yaratiyo kimseyi kimseden ustun yaratmiyo. Tabiki sabir ve sukur etmemiz gerekiyo ama bu insanlar sabredilecek gibi degiller belliki. İmkanin varsa bu sıkıntilari cekme bitanem. Rabbim tez vakitte bizden once sana bebisler nasip etsin de butun cektikletini unut insallah bitanecim
Bian once kurtulursun bitanecim. Senin boyle uzulmen gercekten uzdu beni cnm oyuzden dedim yanlis anlama bitanecim. Ben cok sabirli bi insan degilimdir o yuzden cevremde boyle sıkıntili arkadaslarim olunca sinirleniyorum. Sanki kendim yasiyomus gibi. Sabrina hayran kaldigim nadir insanlardan birisin cnm. Rabbim iki kat sabir versin kendi evine cikana kadar bitanecim. İnsallah yeni evine bebislerinle gidersin cnmVitanecim ben susmayip hakkimi savundugum icin kotuyum ya zaten bugun ortalik birbirine girdi eltim kizi ben tartistik benim demedigim lafi dedi yapmadigim.seyi yapti dedilermi cildiriyorum ama busefer kayinvalidemde vardi isin icinde ve kayinvalidemle bana cephe alinmiati bi aydir evde ayri yemek yiyolardi yanimiza gelmiyolardi eaiminde bundan haberi vardi annesi gecen cunartesi benim annemlere giderken sikayetlendi ogluna benim.onlara yaptigimi kimse yapnadi yanima gelmiyolar filan diye ewim de dedi ki anne eski eve toki girdi orasi bitsin evleri ayiralim dedi oda ayirmamdedi ama benimesim bu kadar dile getirdiyse bitmiatir.Cunku bizim ayrilmamamizin sebebi maddiyat degil tatlim Allaha sukur vugun hadi dese uyi kotu ev aliriz ama diger ev bitsin diye sabrediyodum ben sukur esim dile getirdi.sabredecem o ev basladi nasil olsa biter bitanecim sabredecem
İnsallah canimm insallahhhhh bebisim.olur da onla giderim...Bu arada yumurta hesaplarken kac gunde oluyosak onu ikiye boluyoz ya ben her ay bi gun once bi gun sonra oluyodum 30 gunde bi oluyodum 15. gun yumurtlama gunum peki bu ay erken oldum 23 gun var gecen ayla arasinda 11, gunde mi yumurtlamam kizlarrr..Bu arada ekleywmwdim yelegi yaaBian once kurtulursun bitanecim. Senin boyle uzulmen gercekten uzdu beni cnm oyuzden dedim yanlis anlama bitanecim. Ben cok sabirli bi insan degilimdir o yuzden cevremde boyle sıkıntili arkadaslarim olunca sinirleniyorum. Sanki kendim yasiyomus gibi. Sabrina hayran kaldigim nadir insanlardan birisin cnm. Rabbim iki kat sabir versin kendi evine cikana kadar bitanecim. İnsallah yeni evine bebislerinle gidersin cnm
Canim adetinin ilk gununden itibaren 13. gunden itibaren basliyo genelde. Ama sen 11. gunden basla istersen cnm isi garantiye almak acisindaİnsallah canimm insallahhhhh bebisim.olur da onla giderim...Bu arada yumurta hesaplarken kac gunde oluyosak onu ikiye boluyoz ya ben her ay bi gun once bi gun sonra oluyodum 30 gunde bi oluyodum 15. gun yumurtlama gunum peki bu ay erken oldum 23 gun var gecen ayla arasinda 11, gunde mi yumurtlamam kizlarrr..Bu arada ekleywmwdim yelegi yaa
Oyyyy cok guzel olmus. Ellerine saglik cnm.İste yelek kizzlarrrr
aynen hevesim yok zaten kalmadı walla melekcimgözümüz aydın canım çok sevindimm .Ohh en azından kafan rahatladı.İnşallah bu ay güzel haberler vereceksin.Ben bu ay çok rahatım geçen ay çok dinlemiştim kendimi bu ay sanki hiç bebk düşünmüyormuş gibiyim :))ama böyle kendimi daha iyi hissediyorum :)
walla ismine dikkat etmedim yada yazmıyodu sadece keçiboynuzu özü yazıyodu bide faydalarını liste şeklinde yazmışlar cnmCanimsin benimmmm sagol bitanemmNeydi keciboynuzu ozunun adi canim esime soyleyimde baksin bi bakalim eczanelere
Bnde indiriyim canim sagol vallaha iyi olduCanim adetinin ilk gununden itibaren 13. gunden itibaren basliyo genelde. Ama sen 11. gunden basla istersen cnm isi garantiye almak acisindaBide ben play store dan adet takvimi
indirdim. Orda adet araligini falan girince gosteriyo yurtlama tarihlerini dogurgan donemleri falan. Pembe renkli kitap seklinde ustunde cicek resmi var. Takvimim yaziyo. Tavsiye ederim cnm
sagol canimmmOyyyy cok guzel olmus. Ellerine saglik cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?