çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Git canim git derdini soylemeyen derman bulamazmis ya git de caresine baktir zor bisey degilmis baksana bitanem.Gelecek bebislerimiz icin herseye raziyiz demi

Ayyy hadi gozun aydin bak bi sorun yokmus canim ne guzel iate yaa insallah ignelerin etkisiyle kalirsin.bu ay hamile canim yaaa

Ayyy hadi gozun aydin bak bi sorun yokmus canim ne guzel işte yaa insallah ignelerin etkisiyle kalirsin.bu ay hamile canim yaaa
inşallah gülşencim tanı amaçlı laparoskopi yapılıyomuış ama gerek yok hiç sorun olmayan birine ben yapamam dedi sonrasında yapışıklıklar oluyor dedi sende yapışıklık falan yok olsaydı hsg de çıkardı çikolata kisti olsaydı oda biyopside çıkardı dedi içim rahatladı biraz bakalım artık hayırlısı sen nasılsın canım bugün iğneleri aldığım eczanede keçiboynuzu özü vardı koskocaman aşmışlar afişlerini hemen aklıma sen geldin bir bak bakalım orda eczanelere bulamazsan ben burdan alıp yollarım ama burda varsa orda kesin vardır canım

Canimsin benim yaaa kurban olurum sizi bana tanistiran Rabbime yaaa yemineserim aglattin beni Esim eczaneden bikac defa aldi canim ama fayda etmedi neydi aldigi bilmiyorum ama keciboynuzu tozunu ve ozunu kariatirip yemiati onceden.Yine oyle yapsin bide keciboynuzu kuru yapacam insallah almis.a inan suan.en.son dusumdugim sey bebek o kadar moralim bozuk ki odamda agliyorum yemin ederim senin su mesajin yetti bana o kadar ihtiyacim varmis ki birinin ilgisine suan sagol.....

ahhhh canım benim seni okadar iyi anlıyorum ki bende çok üzüldüm bu ay hiç almıycaktım iğneleri doktor ısrar dedi eşimde öyle tamam dedim bende mecburen çok hayalkırıklığı yaşadık biliyorum bitanem ama şükür demek lazım biliosun deme olacak birgün inanki ağlama demiycem ağla rahatla içine atma bende öyle yapıyorum hemm ilgilenmezmiyim dert ortağı dua kardeşi olduk bitanem afişi görünce nasıl sevindim hemen geldim yazdım sana

Kızlar üzülmeyin lütfen herşey çok güzel olacak hepimiz için eminim buna .Yürekten dua ediyorum hepimiz için crazy senin adınada çok sevindim tatlım bak ne güzel tertemiz çıkmış.En azından bu ay kafan rahat olur ve böyleliklede bebiş gelir inşallah

gözümüz aydın canım çok sevindimm .Ohh en azından kafan rahatladı.İnşallah bu ay güzel haberler vereceksin.Ben bu ay çok rahatım geçen ay çok dinlemiştim kendimi bu ay sanki hiç bebk düşünmüyormuş gibiyim :))ama böyle kendimi daha iyi hissediyorum :)

Canimsin benimmmm sagol bitanemm Neydi keciboynuzu ozunun adi canim esime soyleyimde baksin bi bakalim eczanelere

Ayyy cok sevindim kuzzuuummm. Bisey yokmus cok sukur. Stresten canim ya hepimizin bu durumu. Burda psikolojik seans gibi bisey yapalim artik ne yapacaksak beyinleri rahatlatmamiz lazim

Ahhh gulsencim yaa sana ne cok kiziyorum bilsen. Niye kendini bu kadar ezdiriyosun uzuyosun deymeyecek insanlar icin. Bitanecim sen sustukca nasil olsa bisey demiyo diye ustune gelirler ki oyle de yapiyolar sanirim. Ordaki cileyi cekmejtense cikar ayrilirim kiraya bile olsa. Gerekirse sen de calisirsin. Olmadi ne guzel el isleri yapiyosun onlardan gelir elde edebilirsin. El isiyle ev gecindiren bi suru insan var. Gencecik yasinda cekmedigini cekmissin bide bu insanlarla niye ugrasiyosun benim melek arkadasim. Allah herkesi esit yaratiyo kimseyi kimseden ustun yaratmiyo. Tabiki sabir ve sukur etmemiz gerekiyo ama bu insanlar sabredilecek gibi degiller belliki. İmkanin varsa bu sıkıntilari cekme bitanem. Rabbim tez vakitte bizden once sana bebisler nasip etsin de butun cektikletini unut insallah bitanecim

Vitanecim ben susmayip hakkimi savundugum icin kotuyum ya zaten bugun ortalik birbirine girdi eltim kizi ben tartistik benim demedigim lafi dedi yapmadigim.seyi yapti dedilermi cildiriyorum ama busefer kayinvalidemde vardi isin icinde ve kayinvalidemle bana cephe alinmiati bi aydir evde ayri yemek yiyolardi yanimiza gelmiyolardi eaiminde bundan haberi vardi annesi gecen cunartesi benim annemlere giderken sikayetlendi ogluna benim.onlara yaptigimi kimse yapnadi yanima gelmiyolar filan diye ewim de dedi ki anne eski eve toki girdi orasi bitsin evleri ayiralim dedi oda ayirmamdedi ama benimesim bu kadar dile getirdiyse bitmiatir.Cunku bizim ayrilmamamizin sebebi maddiyat degil tatlim Allaha sukur vugun hadi dese uyi kotu ev aliriz ama diger ev bitsin diye sabrediyodum ben sukur esim dile getirdi.sabredecem o ev basladi nasil olsa biter bitanecim sabredecem

Ben zaten bilgisayar teknisyeniyim calisabilirim ama esim karsi en bastan boylesi.Bi ara igne oyasi yaptim sattim yazma onun parasini almadi bile esim canim benim hayirlisi bakalim suan ortalik sakin kayinvalidem toparladi ama eltimle kirginiz bikac gune duzelir napiyim canim benim huzursuzluk cok kotu evde cunku bitanecim inan ki insan bikiyo kavgadan gurultuden kaciyo...neyse ya bosverin beni bakin yelegi bitirdim nasil olmus bakalim dugmelerini dikmedim daha ama

Bian once kurtulursun bitanecim. Senin boyle uzulmen gercekten uzdu beni cnm oyuzden dedim yanlis anlama bitanecim. Ben cok sabirli bi insan degilimdir o yuzden cevremde boyle sıkıntili arkadaslarim olunca sinirleniyorum. Sanki kendim yasiyomus gibi. Sabrina hayran kaldigim nadir insanlardan birisin cnm. Rabbim iki kat sabir versin kendi evine cikana kadar bitanecim. İnsallah yeni evine bebislerinle gidersin cnm

İnsallah canimm insallahhhhh bebisim.olur da onla giderim...Bu arada yumurta hesaplarken kac gunde oluyosak onu ikiye boluyoz ya ben her ay bi gun once bi gun sonra oluyodum 30 gunde bi oluyodum 15. gun yumurtlama gunum peki bu ay erken oldum 23 gun var gecen ayla arasinda 11, gunde mi yumurtlamam kizlarrr..Bu arada ekleywmwdim yelegi yaa

Canim adetinin ilk gununden itibaren 13. gunden itibaren basliyo genelde. Ama sen 11. gunden basla istersen cnm isi garantiye almak acisinda Bide ben play store dan adet takvimi
indirdim. Orda adet araligini falan girince gosteriyo yurtlama tarihlerini dogurgan donemleri falan. Pembe renkli kitap seklinde ustunde cicek resmi var. Takvimim yaziyo. Tavsiye ederim cnm

aynen hevesim yok zaten kalmadı walla melekcim

Bnde indiriyim canim sagol vallaha iyi oldu

Oyyyy cok guzel olmus. Ellerine saglik cnm.
sagol canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…