çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

gul333 iyiyim canım doktordan sonra uyumuşum bi baktım saat 9 olmuş gülşencim bu arada bugün ben sordum doktora bu ay son tedavim ya bir daha aşılama yapalım sonra tüpe geçelim dedi ben de psikolojim çok berbat birdaha bu ayda negatif olursa aşılama için beklmek istiyorum dedim bu ilaçların etkisi ne kadar devam eder dedim 3 ay dedi yani kızlar sizin ilaçların etkisi var hala ona göre 11.gün başla bitanem çalışmalara 18.güne kadar günaşırı olsun yani bu ay doktora gitmedik diye düşünmeyin özellikle sordum

Gülşen cim maşallah sabrına da el işine de hayran kaldım Süpersin Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla evine bebeğimle gidersin

crazy çim sana da çok sevindim drun Güvenilir bi insanmış sırf para için insanlara neler çektiren drlar var Rabbim hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın mesela benim Dr Um bana hiç söylemeden tedavimi Yarıda bırakıp hastaneden istifa etmiş ayrılıyormuş bi de izine ayrılmışmış bilseydim ben onun yarım bırakacağı aşılamaya hiç başlamazdım ama işte imtihan Rabbim ayarlıyor kızlar biz Kullar acele ediyoruz Herşeyin bi zamanı var

Herşey O'nun emrinde ol dese olur

canım evet yaa bundan önce gittiğim bütün doktorlar laparoskopi yapalım tanı amaçlı demişti madem zamanında çikolata kisti varmış bir bakalım demişti zaten hep özele gidiyoruz sosyal güvencemiz var ama yinede para veriyoruz biyopside bile 200 lira verdim bunda kimbilir ne kadar tutardı en az 1000 lira tutardı yani adam dedi üstünden 10 sene geçmiş o zaman bu kadar ileri değildi tıp onlar içi kan dolu kistlerdir o hastalık bitmez sana yanlış teşhiş koymuşlar mutlaka dedi benimde başıma geldi hatta 2 yıl önce bir hastama baktım 2 tane kan dolu kisti vardı çikolata kisti dedim ama 1 ay sonra eridi gitti değilmiş yanıldım doktorlarda insan sonuçta falan dedi şaşırdık hatta şimdi niye senin sağlığını bozayım bu işlemden sonra bir sürü yapışıklık olabilir tekrar yapmak zorunda kalırız falan dedi hem maddi hem manevi yıkıcı olur gereksiz olur dedi şaşırdık eşimle iğneleri bir ay daha kullan sonra aşılama yapalım hatta bir iki ay dinlensen daha iyi zaten ilaçların etkisi 3 ay sürüyor dedi inşallah canım senide iyisiyle karşılaştırsın Allah araştır bitanem iyi bir doktor bul her ay yaşadığımız üzüntüyü bir biz biliyoruz walla

Aynen bi de buna da tavsiyeyle gitmiştik biz önce Dr izin Aldı başka Dr yapacak dediler hadi hemşirem beni tanıyor az çok diğer Dr a bilgi verir dedim e2takibi yapılırken iğnenin dozu artırılacakmış hemşirem beni aramayı unutmuş Allahtan 1 yumurta gelişti aşılama günü bi gittik ortada Dr yok diğer drun ameliyatı varmış hemşirem hastalanmış o da yok ortada kaldım ağladım Ağladım sonra Dr ümü aradılar aşılama yapmaya geldi neyse ki sonra kendi kendime insanlara takılma dedim verecek olan Allah dilerse verir yani bu ay ne hissettiğimi bilmiyorum ama şunu biliyorum moral açısından Dr hasta ilişkisi ve güven çok önemli

Aynen bitanem zaten bizim psikolojimizde çok önemli mesela herkes diyo tam aklımdan çıkarmıştım hamile kaldım falan yada tam umudumu kesmiştim bir baktım hamileyim işte kafanın rahat olmasından dolayı sanırım eee böyle stres olunca da herşey ters gidiyo napalım bitanem Allah sabır versin bize

Evet canım bunu başarmış ve yaşamış bi arkadaşım var Merve artık tamamen kafamdan attım Demişti yılmış bi şekilde ki o zamanlarda hamileymiş test bile yaptırmamış nasip kısmet ben de tam anlamıyla teslim olmak istiyorum inşallah hepimize de nasip olur canlarım benim cici kızlar

Aynısı benim kuzeniminde başına geldi 5 sene uğraştılar bir problem yoktu olmuyodu artık vazgeçtim olmasın çok yoruldum evliliğim bitcek yoksa dedi 2 ay sonra hamile kaldı sonra kızı 6 aylıkken tekrar hamile kaldı iki tane bıcırı var şimdi ikiz gibiler arkadaşım Allah hayırlısını versin gerçekten

Ben de iyiyim tatlim. Temizlige verdim yine kendimi yorulmusum biraz Nasil olsa bostayiz bu ayda. Dikkat etmiyorum artik eskisi gibi. Bu ay yine igne tedavisi mi yaptiracaksin kuzuum?
Evet 1 ay daha deneyelim dedi bugün ilk iğneyi oldum hayırlısı bu ayda olmazsa ramazandan sonra tüp bebeğe geçeriz artık kuzum dinlencem yani aşılama yapalım dedi ama gereksiz buluyorum ben aşılamayı bakalım belli olmaz ama kesin olan biraz ara vercem yoksa dayanamam bu strese bitanemm

Hayirlisi olsun balim yaa. İnsallah grek kalmaz baska tedaviye falan. Ben biraktim artik oluruna. Rabbim ne zaman beni layik gorurse raziyim. Kendimi toparlamaya calisiyorum baska seylere odaklamaya calisiyorum. Aylardir kendimi ne cok yipratmisim onu farkettim. Hayat kisa zaten olacagi varsa olur. Kafaya takmaya degmez

çok doğru söylüyosun bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…