ayyy çok güzel olmuş ellerine sağlıkk cnm benimİste yelek kizzlarrrr
Tamam canimmm sagolwalla ismine dikkat etmedim yada yazmıyodu sadece keçiboynuzu özü yazıyodu bide faydalarını liste şeklinde yazmışlar cnm
sagol bitanecim nasilsin bakalim?ayyy çok güzel olmuş ellerine sağlıkk cnm benim
canım evet yaa bundan önce gittiğim bütün doktorlar laparoskopi yapalım tanı amaçlı demişti madem zamanında çikolata kisti varmış bir bakalım demişti zaten hep özele gidiyoruz sosyal güvencemiz var ama yinede para veriyoruz biyopside bile 200 lira verdim bunda kimbilir ne kadar tutardı en az 1000 lira tutardı yani adam dedi üstünden 10 sene geçmiş o zaman bu kadar ileri değildi tıp onlar içi kan dolu kistlerdir o hastalık bitmez sana yanlış teşhiş koymuşlar mutlaka dedi benimde başıma geldi hatta 2 yıl önce bir hastama baktım 2 tane kan dolu kisti vardı çikolata kisti dedim ama 1 ay sonra eridi gitti değilmiş yanıldım doktorlarda insan sonuçta falan dedi şaşırdık hatta şimdi niye senin sağlığını bozayım bu işlemden sonra bir sürü yapışıklık olabilir tekrar yapmak zorunda kalırız falan dedi hem maddi hem manevi yıkıcı olur gereksiz olur dedi şaşırdık eşimle iğneleri bir ay daha kullan sonra aşılama yapalım hatta bir iki ay dinlensen daha iyi zaten ilaçların etkisi 3 ay sürüyor dedi inşallah canım senide iyisiyle karşılaştırsın Allah araştır bitanem iyi bir doktor bul her ay yaşadığımız üzüntüyü bir biz biliyoruz wallaGülşen cim maşallah sabrına da el işine de hayran kaldım Süpersin Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla evine bebeğimle gidersin
crazy çim sana da çok sevindim drun Güvenilir bi insanmış sırf para için insanlara neler çektiren drlar var Rabbim hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın mesela benim Dr Um bana hiç söylemeden tedavimi Yarıda bırakıp hastaneden istifa etmiş ayrılıyormuş bi de izine ayrılmışmış bilseydim ben onun yarım bırakacağı aşılamaya hiç başlamazdım ama işte imtihan Rabbim ayarlıyor kızlar biz Kullar acele ediyoruz Herşeyin bi zamanı var
Herşey O'nun emrinde ol dese olur
canım evet yaa bundan önce gittiğim bütün doktorlar laparoskopi yapalım tanı amaçlı demişti madem zamanında çikolata kisti varmış bir bakalım demişti zaten hep özele gidiyoruz sosyal güvencemiz var ama yinede para veriyoruz biyopside bile 200 lira verdim bunda kimbilir ne kadar tutardı en az 1000 lira tutardı yani adam dedi üstünden 10 sene geçmiş o zaman bu kadar ileri değildi tıp onlar içi kan dolu kistlerdir o hastalık bitmez sana yanlış teşhiş koymuşlar mutlaka dedi benimde başıma geldi hatta 2 yıl önce bir hastama baktım 2 tane kan dolu kisti vardı çikolata kisti dedim ama 1 ay sonra eridi gitti değilmiş yanıldım doktorlarda insan sonuçta falan dedi şaşırdık hatta şimdi niye senin sağlığını bozayım bu işlemden sonra bir sürü yapışıklık olabilir tekrar yapmak zorunda kalırız falan dedi hem maddi hem manevi yıkıcı olur gereksiz olur dedi şaşırdık eşimle iğneleri bir ay daha kullan sonra aşılama yapalım hatta bir iki ay dinlensen daha iyi zaten ilaçların etkisi 3 ay sürüyor dedi inşallah canım senide iyisiyle karşılaştırsın Allah araştır bitanem iyi bir doktor bul her ay yaşadığımız üzüntüyü bir biz biliyoruz walla
Aynen bitanem zaten bizim psikolojimizde çok önemli mesela herkes diyo tam aklımdan çıkarmıştım hamile kaldım falan yada tam umudumu kesmiştim bir baktım hamileyim işte kafanın rahat olmasından dolayı sanırım eee böyle stres olunca da herşey ters gidiyo napalım bitanem Allah sabır versin bizeAynen bi de buna da tavsiyeyle gitmiştik biz önce Dr izin Aldı başka Dr yapacak dediler hadi hemşirem beni tanıyor az çok diğer Dr a bilgi verir dedim e2takibi yapılırken iğnenin dozu artırılacakmış hemşirem beni aramayı unutmuş Allahtan 1 yumurta gelişti aşılama günü bi gittik ortada Dr yok diğer drun ameliyatı varmış hemşirem hastalanmış o da yok ortada kaldım ağladım Ağladım sonra Dr ümü aradılar aşılama yapmaya geldi neyse ki sonra kendi kendime insanlara takılma dedim verecek olan Allah dilerse verir yani bu ay ne hissettiğimi bilmiyorum ama şunu biliyorum moral açısından Dr hasta ilişkisi ve güven çok önemli
Aynen bitanem zaten bizim psikolojimizde çok önemli mesela herkes diyo tam aklımdan çıkarmıştım hamile kaldım falan yada tam umudumu kesmiştim bir baktım hamileyim işte kafanın rahat olmasından dolayı sanırım eee böyle stres olunca da herşey ters gidiyo napalım bitanem Allah sabır versin bize
Aynısı benim kuzeniminde başına geldi 5 sene uğraştılar bir problem yoktu olmuyodu artık vazgeçtim olmasın çok yoruldum evliliğim bitcek yoksa dedi 2 ay sonra hamile kaldı sonra kızı 6 aylıkken tekrar hamile kaldı iki tane bıcırı var şimdi ikiz gibiler arkadaşım Allah hayırlısını versin gerçektenEvet canım bunu başarmış ve yaşamış bi arkadaşım var Merve artık tamamen kafamdan attım Demişti yılmış bi şekilde ki o zamanlarda hamileymiş test bile yaptırmamış nasip kısmet ben de tam anlamıyla teslim olmak istiyorum inşallah hepimize de nasip olur canlarım benim cici kızlar
iyiyiz fobekscim sen nasılsın bitanemKizlaarrrrr iyi geceler canlariimmm. Neler yapiyosunuz bakem
Ben de iyiyim tatlim. Temizlige verdim yine kendimi yorulmusum biraziyiyiz fobekscim sen nasılsın bitanem
Evet 1 ay daha deneyelim dedi bugün ilk iğneyi oldum hayırlısı bu ayda olmazsa ramazandan sonra tüp bebeğe geçeriz artık kuzum dinlencem yani aşılama yapalım dedi ama gereksiz buluyorum ben aşılamayı bakalım belli olmaz ama kesin olan biraz ara vercem yoksa dayanamam bu strese bitanemmBen de iyiyim tatlim. Temizlige verdim yine kendimi yorulmusum birazNasil olsa bostayiz bu ayda. Dikkat etmiyorum artik eskisi gibi. Bu ay yine igne tedavisi mi yaptiracaksin kuzuum?
AY BU NE MARIFET TATLIM YA SEN BEBISLERIMIZEDE ORMEYE BASLAİste yelek kizzlarrrr
Hayirlisi olsun balim yaa. İnsallah grek kalmaz baska tedaviye falan. Ben biraktim artik oluruna. Rabbim ne zaman beni layik gorurse raziyim. Kendimi toparlamaya calisiyorum baska seylere odaklamaya calisiyorum. Aylardir kendimi ne cok yipratmisim onu farkettim. Hayat kisa zaten olacagi varsa olur. Kafaya takmaya degmezEvet 1 ay daha deneyelim dedi bugün ilk iğneyi oldum hayırlısı bu ayda olmazsa ramazandan sonra tüp bebeğe geçeriz artık kuzum dinlencem yani aşılama yapalım dedi ama gereksiz buluyorum ben aşılamayı bakalım belli olmaz ama kesin olan biraz ara vercem yoksa dayanamam bu strese bitanemm
Toparlaniyoruz cnm yavas yavas. Sen nasilsin kuşumFOBEKS CRAZY MERABA KIZLAR NHBR ?????
çok doğru söylüyosun bitanemHayirlisi olsun balim yaa. İnsallah grek kalmaz baska tedaviye falan. Ben biraktim artik oluruna. Rabbim ne zaman beni layik gorurse raziyim. Kendimi toparlamaya calisiyorum baska seylere odaklamaya calisiyorum. Aylardir kendimi ne cok yipratmisim onu farkettim. Hayat kisa zaten olacagi varsa olur. Kafaya takmaya degmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?