çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Toparlaniyoruz cnm yavas yavas. Sen nasilsin kuşum
BENDE IYIM .ESIM EVDE BU ARALAR FAZLA GIREMIYORUM.MALUM HUZURSUZ YARATIKLAR HERSEYE VAR BIR KULP.SEKERIM BIRDE YUMURTLAMA GUNLERIMDEYIM COK SANCIM VAR HERIF NAZLANIYOR UFF

BENDE IYIM .ESIM EVDE BU ARALAR FAZLA GIREMIYORUM.MALUM HUZURSUZ YARATIKLAR HERSEYE VAR BIR KULP.SEKERIM BIRDE YUMURTLAMA GUNLERIMDEYIM COK SANCIM VAR HERIF NAZLANIYOR UFF
Ahhh bu beyleeerrr Bide kadinlara derler nazli trip yapiyosunuz diye. Gerci benim kocişim nazli degildir. Bana cok uymaz sinirli donemlerimde

kizlar herkese hayirli geceler ben ciktim.yarin randevular var.bide hasta ziyareti var.
arkadasimin 4 yasindaki kizinin sag yumurtaliginda iki adet 5 cm kist alinmis.rabbim beterinden korusun.
simdiki zamanda neler var sastim vallahi.melege sifa duasi okuyun kizlar cok tatli .insallah kistler temiz huyludur ya bu yasta Rahim kanseri filan derlerse arkadasim kafayi yer.yazik cok uzuluyor ya

Malesef oluyo cnm. Benim de arkadasin cocugunun dogar dogmaz yumurtalarinin bi tanesini aldilar kist varmis. Rabbim melegin elinden tutsun. İnsallah bisey cikmaz

geçmiş olsun cnm inşallah temiz çıkar canım benim Allah şifas ını versin

Sabret cnm takma kafana inş Rabbim gönlüne göre versin

Iyi cnm sevindim çok şükür inş cnm ya benim doktorum neden hemen iğneye başlamadi ya acaba birseymi gördü ne anlamadım ya aff ff allahım aff

Iyi cnm sevindim çok şükür inş cnm ya benim doktorum neden hemen iğneye başlamadi ya acaba birseymi gördü ne anlamadım ya aff ff allahım aff
cnm ben testleri söylemiştim ya ultrasonda baktı devam edelim bu ayda dedi hepsinin yöntemi farklı oluyor bitanem kötü düşünme hemen bişey görse söylerdi mutlaka bir ay dinlenmeni istemiştir

Aynen bende onu indirdim şimdi ona göre çalışmalar tam gaz devam ediyo bakalım
Doğurganlık dönemi diye yazıyo benimkide bakalım

Ewet kuzum aynen öyle adı ne cnm doktorun

Su takvimi indirsim bende dogurganlik gunlerini takip edecem bakalim canim zzten bu ay gitmem.dedim ya ignelerinde etkisi devamediyomus nasil olsa.Daha onve kendiligumden gebe kalmiatim belki yine oyle olur esime de keciboynuzu suyu kaynatmaya basladim bugun hayirlisi bakalim yaa canim Rabbimin dedigi oluyo
Gülşen cim maşallah sabrına da el işine de hayran kaldım Süpersin Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla evine bebeğimle gidersin

Herşey O'nun emrinde ol dese olur
insallah canim hayirlosi olsun herseyin me deyim ki Rabbime biraktim artik

İlkinde hazirladigim icin o kadar cok ki canim benim nasip olmadi ona iste insallah olursa buna da orerim inan iplerim hazir var ama ormek istemiyorum hamile kalirsam orecem
inşallah kuzum Allah herşeyin hayırlısını versin.Kurban olduğum ALLAH hepimize o duyguyu yaşatacak ben gönülden inanıyorum ve hepimiz için dua ediyorum.Olumlu düşünelim olumlu olsun herşey

Saol canım benim düşünmen yeterli gönüllerimiz bir daha ne olsun
Evet bitaneem gonullerimiz bir kesinlikle..
inşallah kuzum Allah herşeyin hayırlısını versin.Kurban olduğum ALLAH hepimize o duyguyu yaşatacak ben gönülden inanıyorum ve hepimiz için dua ediyorum.Olumlu düşünelim olumlu olsun herşey
Bende inaniyorum canim insallah hepimiz burdan paylasacagiz bebis haberlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…