iyiyiz cnm benim sen nasılsınnFOBEKS CRAZY MERABA KIZLAR NHBR ?????
BENDE IYIM .ESIM EVDE BU ARALAR FAZLA GIREMIYORUM.MALUM HUZURSUZ YARATIKLAR HERSEYE VAR BIR KULP.SEKERIM BIRDE YUMURTLAMA GUNLERIMDEYIM COK SANCIM VAR HERIF NAZLANIYOR UFFToparlaniyoruz cnm yavas yavas. Sen nasilsin kuşum
Ahhh bu beyleeerrrBENDE IYIM .ESIM EVDE BU ARALAR FAZLA GIREMIYORUM.MALUM HUZURSUZ YARATIKLAR HERSEYE VAR BIR KULP.SEKERIM BIRDE YUMURTLAMA GUNLERIMDEYIM COK SANCIM VAR HERIF NAZLANIYOR UFF
Malesef oluyo cnm. Benim de arkadasin cocugunun dogar dogmaz yumurtalarinin bi tanesini aldilar kist varmis. Rabbim melegin elinden tutsun. İnsallah bisey cikmazkizlar herkese hayirli geceler ben ciktim.yarin randevular var.bide hasta ziyareti var.
arkadasimin 4 yasindaki kizinin sag yumurtaliginda iki adet 5 cm kist alinmis.rabbim beterinden korusun.
simdiki zamanda neler var sastim vallahi.melege sifa duasi okuyun kizlar cok tatli .insallah kistler temiz huyludur ya bu yasta Rahim kanseri derlerse arkadasim kafayi yer.yazik cok uzuluyor ya
geçmiş olsun cnm inşallah temiz çıkar canım benim Allah şifas ını versinkizlar herkese hayirli geceler ben ciktim.yarin randevular var.bide hasta ziyareti var.
arkadasimin 4 yasindaki kizinin sag yumurtaliginda iki adet 5 cm kist alinmis.rabbim beterinden korusun.
simdiki zamanda neler var sastim vallahi.melege sifa duasi okuyun kizlar cok tatli .insallah kistler temiz huyludur ya bu yasta Rahim kanseri filan derlerse arkadasim kafayi yer.yazik cok uzuluyor ya
Sabret cnm takma kafana inş Rabbim gönlüne göre versinVitanecim ben susmayip hakkimi savundugum icin kotuyum ya zaten bugun ortalik birbirine girdi eltim kizi ben tartistik benim demedigim lafi dedi yapmadigim.seyi yapti dedilermi cildiriyorum ama busefer kayinvalidemde vardi isin icinde ve kayinvalidemle bana cephe alinmiati bi aydir evde ayri yemek yiyolardi yanimiza gelmiyolardi eaiminde bundan haberi vardi annesi gecen cunartesi benim annemlere giderken sikayetlendi ogluna benim.onlara yaptigimi kimse yapnadi yanima gelmiyolar filan diye ewim de dedi ki anne eski eve toki girdi orasi bitsin evleri ayiralim dedi oda ayirmamdedi ama benimesim bu kadar dile getirdiyse bitmiatir.Cunku bizim ayrilmamamizin sebebi maddiyat degil tatlim Allaha sukur vugun hadi dese uyi kotu ev aliriz ama diger ev bitsin diye sabrediyodum ben sukur esim dile getirdi.sabredecem o ev basladi nasil olsa biter bitanecim sabredecem
Iyi cnm sevindim çok şükür inş cnm ya benim doktorum neden hemen iğneye başlamadi ya acaba birseymi gördü ne anlamadım ya aff ff allahım affKızlar geldim doktordan ultrasonla baktım mümkün değil sende çikolata kisti olması bu zamana kadar mutlaka tekrarlardı yanlış teşhiş koymuşlar o zaman sana içi kan dolu normal kisttir o dedi öyle olsa biyopsi yapıldı orda mutlaka çıkardı hsg çekildi ordada temiz dedi gerek yok laparoskopiye dedi tertemiz rahim dedi kimyasal gebelik olmuş olabilir bu ay dedi tekrar iğne verdi bu ay yaptırdım ilkini bu ayda negatif olursa aşılama yapıcaz dedi ama acele etmiycem bu ayda tutmazsa biraz ara vercem kızlar işte böyle sevindim söylediklerine stres çok önemli dedi işte böyle kızlarrrr
cnm ben testleri söylemiştim ya ultrasonda baktı devam edelim bu ayda dedi hepsinin yöntemi farklı oluyor bitanem kötü düşünme hemen bişey görse söylerdi mutlaka bir ay dinlenmeni istemiştirIyi cnm sevindim çok şükür inş cnm ya benim doktorum neden hemen iğneye başlamadi ya acaba birseymi gördü ne anlamadım ya aff ff allahım aff
Aynen bende onu indirdim şimdi ona göre çalışmalar tam gaz devam ediyo bakalımCanim adetinin ilk gununden itibaren 13. gunden itibaren basliyo genelde. Ama sen 11. gunden basla istersen cnm isi garantiye almak acisindaBide ben play store dan adet takvimi
indirdim. Orda adet araligini falan girince gosteriyo yurtlama tarihlerini dogurgan donemleri falan. Pembe renkli kitap seklinde ustunde cicek resmi var. Takvimim yaziyo. Tavsiye ederim cnm
Çok tatlı olmuş kuzum maşallahİste yelek kizzlarrrr
Bilemedim kuzum ya amannn Ne deyim Rabbim büyük verir inş bigün demi amacnm ben testleri söylemiştim ya ultrasonda baktı devam edelim bu ayda dedi hepsinin yöntemi farklı oluyor bitanem kötü düşünme hemen bişey görse söylerdi mutlaka bir ay dinlenmeni istemiştir
Ewet kuzum aynen öyle adı ne cnm doktoruncanım evet yaa bundan önce gittiğim bütün doktorlar laparoskopi yapalım tanı amaçlı demişti madem zamanında çikolata kisti varmış bir bakalım demişti zaten hep özele gidiyoruz sosyal güvencemiz var ama yinede para veriyoruz biyopside bile 200 lira verdim bunda kimbilir ne kadar tutardı en az 1000 lira tutardı yani adam dedi üstünden 10 sene geçmiş o zaman bu kadar ileri değildi tıp onlar içi kan dolu kistlerdir o hastalık bitmez sana yanlış teşhiş koymuşlar mutlaka dedi benimde başıma geldi hatta 2 yıl önce bir hastama baktım 2 tane kan dolu kisti vardı çikolata kisti dedim ama 1 ay sonra eridi gitti değilmiş yanıldım doktorlarda insan sonuçta falan dedi şaşırdık hatta şimdi niye senin sağlığını bozayım bu işlemden sonra bir sürü yapışıklık olabilir tekrar yapmak zorunda kalırız falan dedi hem maddi hem manevi yıkıcı olur gereksiz olur dedi şaşırdık eşimle iğneleri bir ay daha kullan sonra aşılama yapalım hatta bir iki ay dinlensen daha iyi zaten ilaçların etkisi 3 ay sürüyor dedi inşallah canım senide iyisiyle karşılaştırsın Allah araştır bitanem iyi bir doktor bul her ay yaşadığımız üzüntüyü bir biz biliyoruz walla
Canım ellerine sağlık çok güzel olmuş.İste yelek kizzlarrrr
gul333 iyiyim canım doktordan sonra uyumuşum bi baktım saat 9 olmuş gülşencim bu arada bugün ben sordum doktora bu ay son tedavim ya bir daha aşılama yapalım sonra tüpe geçelim dedi ben de psikolojim çok berbat birdaha bu ayda negatif olursa aşılama için beklmek istiyorum dedim bu ilaçların etkisi ne kadar devam eder dedim 3 ay dedi yani kızlar sizin ilaçların etkisi var hala ona göre 11.gün başla bitanem çalışmalara 18.güne kadar günaşırı olsun yani bu ay doktora gitmedik diye düşünmeyin özellikle sordum
insallah canim hayirlosi olsun herseyin me deyim ki Rabbime biraktim artikGülşen cim maşallah sabrına da el işine de hayran kaldım Süpersin Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla evine bebeğimle gidersin
Herşey O'nun emrinde ol dese olur
İlkinde hazirladigim icin o kadar cok ki canim benim nasip olmadi ona iste insallah olursa buna da orerim inan iplerim hazir var ama ormek istemiyorum hamile kalirsam orecemAY BU NE MARIFET TATLIM YA SEN BEBISLERIMIZEDE ORMEYE BASLA
Çok tatlı olmuş kuzum maşallah
Canım ellerine sağlık çok güzel olmuş.
Saol canım benim düşünmen yeterli gönüllerimiz bir daha ne olsunTesekkur ederim.kizlar yaaa bebisleriniz olsun da hepinizinkine orer giydiirim ama yakin degilsini ki canlarimmmm
inşallah kuzum Allah herşeyin hayırlısını versin.Kurban olduğum ALLAH hepimize o duyguyu yaşatacak ben gönülden inanıyorum ve hepimiz için dua ediyorum.Olumlu düşünelim olumlu olsun herşeyİlkinde hazirladigim icin o kadar cok ki canim benim nasip olmadi ona iste insallah olursa buna da orerim inan iplerim hazir var ama ormek istemiyorum hamile kalirsam orecem
Evet bitaneem gonullerimiz bir kesinlikle..Saol canım benim düşünmen yeterli gönüllerimiz bir daha ne olsun
Bende inaniyorum canim insallah hepimiz burdan paylasacagiz bebis haberlerimiziinşallah kuzum Allah herşeyin hayırlısını versin.Kurban olduğum ALLAH hepimize o duyguyu yaşatacak ben gönülden inanıyorum ve hepimiz için dua ediyorum.Olumlu düşünelim olumlu olsun herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?