Kuzum Allah razı olsun söylemen bilw yeterli cnmTesekkur ederim.kizlar yaaa bebisleriniz olsun da hepinizinkine orer giydiirim ama yakin degilsini ki canlarimmmm
Temiz olması iyi haber ins birde bebis olur hayirlisiylaKızlar geldim doktordan ultrasonla baktım mümkün değil sende çikolata kisti olması bu zamana kadar mutlaka tekrarlardı yanlış teşhiş koymuşlar o zaman sana içi kan dolu normal kisttir o dedi öyle olsa biyopsi yapıldı orda mutlaka çıkardı hsg çekildi ordada temiz dedi gerek yok laparoskopiye dedi tertemiz rahim dedi kimyasal gebelik olmuş olabilir bu ay dedi tekrar iğne verdi bu ay yaptırdım ilkini bu ayda negatif olursa aşılama yapıcaz dedi ama acele etmiycem bu ayda tutmazsa biraz ara vercem kızlar işte böyle sevindim söylediklerine stres çok önemli dedi işte böyle kızlarrrr
saol bitanem aminnnTemiz olması iyi haber ins birde bebis olur hayirlisiyla
Canim ignenin 14. gununden sonra test yapin diyolar ama adeti bellemek daha garanti. Bazen ilacin etkisiyle olumlu veya olumsuz cikan sonuclar kotu etkiliyo insani cnm. Burda birlikte geciyo zaman. Simdiye kadar zeynep disinda bebis haberi alamasak da umutluyuz . İnsallah hepimiz burdan guzel haberler veririz. Senin durumlar nasil cnm?Kizlar bu catlatma ignesinden sonra iliski bittikten sonra hasta olana kadar bekliyecezmi simdi ooffff bu cok zor
Hayırlı akşamlar cnm sen nasılsınSelam kizlaarrr hayirli aksamlar nasilsinsiniz bakalim canlariimmm
Çok şükür cnm sen nasilsinkızlarrr nasılsınız
iyiyim bitanem bendeÇok şükür cnm sen nasilsin
olabilir hayatımYa kızlar benim karnım ağrıyor bugün nedendir ki acaba ya yumurtam mi catliyo yoksa
cnm inşallah olur hepimiz üzülüyoruz Rabbim daha fazla bekletmesin hiçbirimizi inşallahiyi gec3ler arkadslar bu ay klomenle catlatma ignesi kullancm.sukur Rabbime hic bi problemimz yok.umsrim igne tedavsyle olur.cok istyrm olmaynca uxuluyorum 2.5 senelik evluyim...(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?