Iyiyim bende canım çok giremiyorum bu ara înternete ama arada takip ettim yeni tedavin hayırlı olsun inşallah bu seferki uğurlu gelir doktorun da ne güzel konuşmuş moral olmuştur sana ben de yumurtlama dönemime taktın yine oldu mu olması mı diye test te yapmadım güya bu ay takmayıp oluruna bırakacaktım.ama ne mümküniyiyiz bitanemmm sen nasılsın
İyiyiz cnm benim. Sen nasilsin?Kızlar iyi geceler hepinize nasılsınız
Canim genelde akinti diger zamanlara gore fazla oluyo bide afedersin istek fazlalasiyoSize bişey sorcam yumurtlama Dönemi'ni afedersiniz ama akıntısından anlayan var mı aranızda
Malesef takiyoruz cnm ister istemez. Biyerde okumustum eger biseye kafanizi cok takiyosaniz akliniza geldigi anda en yakininizdaki biseye odaklanin. Mesela lamba bardak obje gibi. O objenin yuzeyini neden yqpildigibi seklini falan dusunerek diger seyden uzaklasin diyodu. Yeni okudum bende. Denemeye degerIyiyim bende canım çok giremiyorum bu ara înternete ama arada takip ettim yeni tedavin hayırlı olsun inşallah bu seferki uğurlu gelir doktorun da ne güzel konuşmuş moral olmuştur sana ben de yumurtlama dönemime taktın yine oldu mu olması mı diye test te yapmadım güya bu ay takmayıp oluruna bırakacaktım.ama ne mümkün
hi hiİyiyiz cnm benim. Sen nasilsin?
Canim genelde akinti diger zamanlara gore fazla oluyo bide afedersin istek fazlalasiyo
saol bitanem bende takmadan duramıyorum wallaIyiyim bende canım çok giremiyorum bu ara înternete ama arada takip ettim yeni tedavin hayırlı olsun inşallah bu seferki uğurlu gelir doktorun da ne güzel konuşmuş moral olmuştur sana ben de yumurtlama dönemime taktın yine oldu mu olması mı diye test te yapmadım güya bu ay takmayıp oluruna bırakacaktım.ama ne mümkün
Ayyy aysecim yaa gece gece guldurdun beni Allah da seni guldursunhi hicnm bebis istegi arttiyor bizde ama beylerdede ters tepki oluyor nedense baci baci yatiyoz onemli gunlerde
Aynen kuzum beylerin ay başisi tutuyo bizde öylehi hicnm bebis istegi arttiyor bizde ama beylerdede ters tepki oluyor nedense baci baci yatiyoz onemli gunlerde
İyiyim vitanemmm iyi olmaya calisiyorum hamdolsunHayırlı akşamlar cnm sen nasılsın
Günaydın kuzum elhamdulillah aynen devam sen nasılsın ?İyiyim vitanemmm iyi olmaya calisiyorum hamdolsun
Bu arada gunaydin canlarrrr bugun ne alemdesiniz bakim?:
Valla bugün çok iyi değilim sağ kasığımda batma gibi ağrılar var belimde ağrıyor ama daha 10 gün var hastalanmama(gerçi umarım olmamda:) ) bu kadar erken ağrım olmazdı benim hiçİyiyim vitanemmm iyi olmaya calisiyorum hamdolsun
Bu arada gunaydin canlarrrr bugun ne alemdesiniz bakim?:
Çok umutlu değilim canım yaa bende kendimi fazla umutlandırmıyorum.Aklımda yoktu hiç kasık ağrısı başlayınca aklıma düştü yine :)Iyiyim Hamdolsun canım ümitlenmeden beklemeye devam ediyorum işte
Melek inş hastalanmazsın hadi inşallah
üff sivilcelerde pörtledi daha erkendi yaw bu ne acele anlamadım :)
Hamdolsun caniiimm iyiyim valla bende napiyim bu ay calismalar yeni baslayacak bakalimGünaydın kuzum elhamdulillah aynen devam sen nasılsın ?
Hamile olmayasin sen melegim belirtiler ona benziyo sankiValla bugün çok iyi değilim sağ kasığımda batma gibi ağrılar var belimde ağrıyor ama daha 10 gün var hastalanmama(gerçi umarım olmamda:) ) bu kadar erken ağrım olmazdı benim hiç
aynen valla kendime söz verdim zaten hiç umursamıyorum.Çokta sakınmıyorum.Geçen ay resmen yürürken bile korkuyordumm sanki hamileymişim gibiIlk ve tek Hamişimiz Zeynep de sivilcelenmişti inşallah 2. Sen olursun biz yine de çok ümitlenmeyelim olursa sürpriz olsun o zaman coşarız innnnşalllllah
Kısmet kuzum yaa daha var ama hastalanmama 27 si gibi görünüyor bakalım olursa süpriz olur zaten.Allah herşeyin hayırlısını versin hepimizeHamdolsun caniiimm iyiyim valla bende napiyim bu ay calismalar yeni baslayacak bakalim
Hamile olmayasin sen melegim belirtiler ona benziyo sankiGerci benimde karin agrim oluyodu akintim oluyodu ama hayirlisi canim yaa
aynen valla kendime söz verdim zaten hiç umursamıyorum.Çokta sakınmıyorum.Geçen ay resmen yürürken bile korkuyordumm sanki hamileymişim gibineyin kafasıysa artık oyüzden bu ay çok dinlemiyorum kendimi sadece kasık ağrım artınca bide kramp girince korktum hastalanacam sandım Allah nasip ederse olur zaten.Düşününce olacak diye bişey yok.Akışındayım bu ay.İnşallah güzel haberler veririz hepimiz
Yaa sonra çok kötü oldumm.Piskolojim bozuldu sanki hiç bebeğim olmayacakmış gibi hissettim.Doktora gidince doktorum rahatlattı çok şükür.Daha başındayız daha ilk iğnendi dedi.Sonra düşündümde aynen öyle.Allah yazarsa kısmet ederse olacaktır zaten Ne mucizeler okuyoruz.Ogünden beri rahatımm.Sadece ilişki günleri konusunda dikkat ettim bu ay.Onun dışında hiç umursamadım.Aynen geçen ay ben de Öyleydim temizlik bile yapmadım evden dışarı çıkmadım hiç ama bu ay daha başlangıç zaten kötüydü kısmet bu ay umursamıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?