çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Ben de aynen bu aşılama da vesile olmazsa tüp bebeğe başvuracaz bakalım yeni Dr yeni Yöntem yeni umutlar ama inş gerek kalmaz hepimizin hakkında Hayırlısı olsun

Hamdolsun caniiimm iyiyim valla bende napiyim bu ay calismalar yeni baslayacak bakalim

Hamile olmayasin sen melegim belirtiler ona benziyo sanki Gerci benimde karin agrim oluyodu akintim oluyodu ama hayirlisi canim yaa
Himm anladimm cnm bizimki başladı bu günlerde bakalım hayırlısı olsun kuzum

Ben de aynen bu aşılama da vesile olmazsa tüp bebeğe başvuracaz bakalım yeni Dr yeni Yöntem yeni umutlar ama inş gerek kalmaz hepimizin hakkında Hayırlısı olsun
amin tatlım inşallah güzel sonuçlar alırsın.Tüp bebeğe gerek kalmaz.Allah hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallah

Zaten o eşler yokmu kendi sıkıntımız kendimize yetiyor bide onları avutmak kalıyo
Valla aynı sıkıntı bendede vardı çok şükür atlattım.Mektup yazıp yatağın kenarına koyun kızlar.Ben öyle yaptım biraz ağır biraz dokunaklı bir mektup yazdım ve odaya onun görebileceği bi yere koydum.Ertesi günü keçi boynuzu pekmeziyle geldi eve şimdi günleri o takip ediyor ben değil

Cok sukur bnim esim naz yapmiyo anlayisli beni teselli eiyi daha ama ikimizde de psikoloji kalmadi artik valla onca seyden sonra artuk takmayalim iyoruz ama takiyoruz haftaya persembeye hastaneden randevu aldim bende gidecem bakalim tekrar doktor ne ddiyecek marttaki adetimde asilama yapar mi bilmiyorum belki de ilaclari etkisi devam ediyo der bilemiyorum hayirlisi bakalim yaa tup bebege kalacak isimiz sanirim bu asilamada olmazsa

Kısmet kuzum yaa daha var ama hastalanmama 27 si gibi görünüyor bakalım olursa süpriz olur zaten.Allah herşeyin hayırlısını versin hepimize
Amiin canim hayirlisini istiyoruz ya hepimiz insallah hayirli zamanda olacak bebislerimiz..

Helal olsun cnm nasıl yazdın örnek verirmisin

Kızlar nasılsınız walla net elime yeni geçti temizlik yaptım bütün gün bişey sorcam hiç daha önce belinize yakı yapıştırdınız mı yada duydunuz mu

Ben kullanmadım canım ama burada forumların birinde okumuştum kullanıp da netice alan
bende okumuştum önemsemedim yani bağdaştıramadım pek alt katta bir komşu teyzem var yapıştırdı çok ısrar etti yakar bu ama 3 gün dayan dedi neyse çokm yakmadı zaten ağrım vardı iyi geldi baya sıcacık oldu ısıttı yani yoksa çıkartcaktım merak ettim bir kızlara sorayım dedim

Hayırlısı olsun canım Rabbim verecek mi vesileleri de yaratıyor belki bu vesile olur belli mi olur
Aman ne bileyim cnm bide kupa tutmak istedi yaptırmadım walla ondan tırsıyorum ben ama iyi geldi şu yakı belimi sıcacık yaptı kar da yağıyor hoşuma gitti ısıtması

Kızlar nasılsınız walla net elime yeni geçti temizlik yaptım bütün gün bişey sorcam hiç daha önce belinize yakı yapıştırdınız mı yada duydunuz mu
Evet canım duymuştum bende hatta bende yapıştırayım dedim sonra vazgeçtim.İnşallah faydasını görürsün tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…