Yaa sonra çok kötü oldumm.Piskolojim bozuldu sanki hiç bebeğim olmayacakmış gibi hissettim.Doktora gidince doktorum rahatlattı çok şükür.Daha başındayız daha ilk iğnendi dedi.Sonra düşündümde aynen öyle.Allah yazarsa kısmet ederse olacaktır zaten Ne mucizeler okuyoruz.Ogünden beri rahatımm.Sadece ilişki günleri konusunda dikkat ettim bu ay.Onun dışında hiç umursamadım.
Himm anladimm cnm bizimki başladı bu günlerde bakalım hayırlısı olsun kuzumHamdolsun caniiimm iyiyim valla bende napiyim bu ay calismalar yeni baslayacak bakalim
Hamile olmayasin sen melegim belirtiler ona benziyo sankiGerci benimde karin agrim oluyodu akintim oluyodu ama hayirlisi canim yaa
Zaten o eşler yokmu kendi sıkıntımız kendimize yetiyor bide onları avutmak kalıyokızlarrr iğnemin 15. günü adet ağrısı son günlerde arttı bir de akıntım arttı bu ay da yokeşim de umut yok diye çalışmayı bıraktı aramız limoni kızıyorum ona
amin tatlım inşallah güzel sonuçlar alırsın.Tüp bebeğe gerek kalmaz.Allah hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallahBen de aynen bu aşılama da vesile olmazsa tüp bebeğe başvuracaz bakalım yeni Dr yeni Yöntem yeni umutlar ama inş gerek kalmaz hepimizin hakkında Hayırlısı olsun
Valla aynı sıkıntı bendede vardı çok şükür atlattım.Mektup yazıp yatağın kenarına koyun kızlar.Ben öyle yaptım biraz ağır biraz dokunaklı bir mektup yazdım ve odaya onun görebileceği bi yere koydum.Ertesi günü keçi boynuzu pekmeziyle geldi eveZaten o eşler yokmu kendi sıkıntımız kendimize yetiyor bide onları avutmak kalıyo
Amiin canim hayirlisini istiyoruz ya hepimiz insallah hayirli zamanda olacak bebislerimiz..Kısmet kuzum yaa daha var ama hastalanmama 27 si gibi görünüyor bakalım olursa süpriz olur zaten.Allah herşeyin hayırlısını versin hepimize
ins allah isteyen herkese bu duyguyu yasatsinkızlar beni de alın aranıza ben de cuma günü çatlatma iğnesi vurdurdum 18 mm di yumurta bana da dua edin inşallah hayırlısı ile hepimiz bebişlerimize kavuşuruz canlarım
Helal olsun cnm nasıl yazdın örnek verirmisinValla aynı sıkıntı bendede vardı çok şükür atlattım.Mektup yazıp yatağın kenarına koyun kızlar.Ben öyle yaptım biraz ağır biraz dokunaklı bir mektup yazdım ve odaya onun görebileceği bi yere koydum.Ertesi günü keçi boynuzu pekmeziyle geldi eveşimdi günleri o takip ediyor ben değil
Kızlar nasılsınız walla net elime yeni geçti temizlik yaptım bütün gün bişey sorcam hiç daha önce belinize yakı yapıştırdınız mı yada duydunuz mu
bende okumuştum önemsemedim yani bağdaştıramadım pek alt katta bir komşu teyzem var yapıştırdı çok ısrar etti yakar bu ama 3 gün dayan dedi neyse çokm yakmadı zaten ağrım vardı iyi geldi baya sıcacık oldu ısıttı yani yoksa çıkartcaktım merak ettim bir kızlara sorayım dedimBen kullanmadım canım ama burada forumların birinde okumuştum kullanıp da netice alan
Kızlar nasılsınız walla net elime yeni geçti temizlik yaptım bütün gün bişey sorcam hiç daha önce belinize yakı yapıştırdınız mı yada duydunuz mu
kocakarı yöntemiymiş işte yakı sıcak tutuyor yaa öyleymiş burda da konu açmışlar okudum onudaBen yakiyi bliyorum da bele cocuk olmasi icin faydali.olsun diye mi vuruyolarmis canimm
Aman ne bileyim cnm bide kupa tutmak istedi yaptırmadım walla ondan tırsıyorum ben ama iyi geldi şu yakı belimi sıcacık yaptı kar da yağıyor hoşuma gitti ısıtmasıHayırlısı olsun canım Rabbim verecek mi vesileleri de yaratıyor belki bu vesile olur belli mi olur
Aman ne bileyim cnm bide kupa tutmak istedi yaptırmadım walla ondan tırsıyorum ben ama iyi geldi şu yakı belimi sıcacık yaptı kar da yağıyor hoşuma gitti ısıtması
evet aynen bende senin gibiyim iyi oldu ama bir faydası olduğunu sanmam ya bebek için ne bileyim bağdaştıramadım ben ağrılar için iyi olur benceAyyy oh oh sıcacık ben de pek severim sıcağı çok zor ısınırım
Evet canım duymuştum bende hatta bende yapıştırayım dedim sonra vazgeçtim.İnşallah faydasını görürsün tatlımmKızlar nasılsınız walla net elime yeni geçti temizlik yaptım bütün gün bişey sorcam hiç daha önce belinize yakı yapıştırdınız mı yada duydunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?