O kas agrisi icin canim yaa sicak iyi gelirya fitiga agriya filan.Ama olsun denemekten zarar gelmez demikocakarı yöntemiymiş işte yakı sıcak tutuyor yaa öyleymiş burda da konu açmışlar okudum onuda
ben genelde mektup yazarım eşime.İyi zamanda da kötü zamandada evlendiğim ilk günden beri böyledir.Oyüzden kavga edemeyiz çok şükür.Ben yazar koyarım o okur.İyi bişey yazmışsam gelir beni şımartır.Uyarı yazısıysa şayet onu dikkate alır.Gerçekten faydası oluyor.ne ben kendimi yıpratıyorum nede kavga ederek birbirimizi yıpratıyoruz.Bunda da bebekle ilgili şeyler yazdım.Ona ihtiyacım olduğunu bize ait bişey istiyorum sadece dedim.Helal olsun cnm nasıl yazdın örnek verirmisin
günaydın bitanem nasılsın ?Bu arada hepinize gunaydin bitaneleriiiimm
İyiyim canim hamdolsun isleri bitirdim kuran okudum hepimiz.icin dua ettim insallah Rabbim.kabul eder canlarimmgünaydın bitanem nasılsın ?
Allah razı olsun bitanem.Amin inşallah hepimziin duasını kabul etsin.İyiyim canim hamdolsun isleri bitirdim kuran okudum hepimiz.icin dua ettim insallah Rabbim.kabul eder canlarimm
ev et doğru banada çok saçma geldi ama belimin ağrısı geçti o iyi oldu canımO kas agrisi icin canim yaa sicak iyi gelirya fitiga agriya filan.Ama olsun denemekten zarar gelmez demi
ayyy ne güzelben genelde mektup yazarım eşime.İyi zamanda da kötü zamandada evlendiğim ilk günden beri böyledir.Oyüzden kavga edemeyiz çok şükür.Ben yazar koyarım o okur.İyi bişey yazmışsam gelir beni şımartır.Uyarı yazısıysa şayet onu dikkate alır.Gerçekten faydası oluyor.ne ben kendimi yıpratıyorum nede kavga ederek birbirimizi yıpratıyoruz.Bunda da bebekle ilgili şeyler yazdım.Ona ihtiyacım olduğunu bize ait bişey istiyorum sadece dedim.
amin canım Allah kabul etsin bitanemİyiyim canim hamdolsun isleri bitirdim kuran okudum hepimiz.icin dua ettim insallah Rabbim.kabul eder canlarimm
Amiin canim cumlemizinkini insallah.Sen nasilsin bitanecim iyimisinamin canım Allah kabul etsin bitanem
olacak olacak moral bozma sakın.herşey çok güzel olacak inşallah.umudumuzu yitirmeyelimm olurmuiyiyim bitanem birazdan iğne yaptırmaya gitcemhiç en ufak heves yok içimde yani
saol melekcimm inşallahh cnmolacak olacak moral bozma sakın.herşey çok güzel olacak inşallah.umudumuzu yitirmeyelimm olurmu
tavsiye ederim kızlar çok güzel terapi oluyor ikinizedeayyy ne güzel
Ama bastan boyle gidersen olmaz kiii inanacan bitanem moral bozmak yok lutfenniyiyim bitanem birazdan iğne yaptırmaya gitcemhiç en ufak heves yok içimde yani
yok moralim bozuk değil ama o eski heyecanım yok doğrusu kızlar yarın kontrolüm var bakalım neler olmuşAma bastan boyle gidersen olmaz kiii inanacan bitanem moral bozmak yok lutfenn
kuşum benimki okumaz bile düşün çok farklıyız yani eskiden babam yaptığım bir şeye kızdığında yada okulla ilgili bişey olduğunda falan hep mektup yazar başucuma bırakırdı ondan çok hoşuma gitti senin yaptığın söz uçar yazı kalır derlertavsiye ederim kızlar çok güzel terapi oluyor ikinizedebide heyecanı yitirmemek için çok olumlu oluyor
Ins kuzum güzel haberlerin le gelirsinyok moralim bozuk değil ama o eski heyecanım yok doğrusu kızlar yarın kontrolüm var bakalım neler olmuş
inşallahh cnm bakalımIns kuzum güzel haberlerin le gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?