yok moralim bozuk değil ama o eski heyecanım yok doğrusu kızlar yarın kontrolüm var bakalım neler olmuş
Mrb arkadaslar catlatma ignesiyle hamile kalanlar nasil bir surecten gectiniz nasil belirtiler yasadiniz bn 2 ocakta ignemi oldum yardim edermisinz lutfen
Bende gonal f kullaniyorum kızlar paarEn umutsuz aninda gelirmis ya guzel haberler seninde oyle olur insallah canimmmmm bu ayhic beklemezken hamile kalirsin insallahhh...Hayirlisi bakalim yarin bi git gel doktoruna canisiii
KIZLAR YAKI OLAYI DOGRUDUR .BEL KAYMASI YADA SOGUKLUGUNU GIDERIYOR OLABILIR.TAM SEBEBINI BILMIYORUM AMA SAHIT OLDUM BIR TANIDIK 20 YIL ONCE KOYDE YAKIYLA HAMILE KALMIS VE GECEN SENE KIZINADA BANADA YAKI YAPISTIRDI.BENIM OLMADI AMA ARKADASIM HAMILE KALDI.O YAKIDAN IKI AY SONRA ON GUN ADET GECIKMESI YASAMISTIM.HAMILEYIM SANDIM AMA 10. GUN KANAMAM BASLADI DKTR GORUNDUM TUTMUS DUSMUS OLABILIR DEDI.TURKIYEDEN AILEMDEN ISTEDIM YOLLARLARSA TEKRAR DENIYCEM TAM YUMURTLAMA GUNUNDEN 1 GUN ONCE YAPILIYOR VE ILISKI ONERILIYOR.DENEMEK LAZIM.
KAYNANAM SUREKLI DIYOR SENI KOYE GOTUREBILSEM COK ANLAYAN OLUYORMUS.DIYOR BEN 1 YIL GETIRMEDIM YUMURTA ,ISIRGAN,OTLAR KAYNATILIRDI UZERINE OTURURDUM.2.SENE GEBE KALMIS.YANI ESKILER HERSEYI BILIYOR IMKANIM OLSA GIDERIM BEN KOYUME.DERMANIMIZ NERELERDE SAKLI KIM BILIR.UTANILICAK YADA KORKULACAK BISEY YOK.KOY DEMEK SAGLIK DEMEK BENCE
cnm hosgeldin aramiza.yenisin galiba .yas kac??? kac yildir EVLISIN VE bebek istiyorsun????Bende gonal f kullaniyorum kızlar paar
teyze önce belimi çekmek istedi güvenemedim korktum ayşecik sonrada yakıyı yapıştırdı bakalım hiç bilmiyodum ilk defa duydum walla olur mu olurKIZLAR YAKI OLAYI DOGRUDUR .BEL KAYMASI YADA SOGUKLUGUNU GIDERIYOR OLABILIR.TAM SEBEBINI BILMIYORUM AMA SAHIT OLDUM BIR TANIDIK 20 YIL ONCE KOYDE YAKIYLA HAMILE KALMIS VE GECEN SENE KIZINADA BANADA YAKI YAPISTIRDI.BENIM OLMADI AMA ARKADASIM HAMILE KALDI.O YAKIDAN IKI AY SONRA ON GUN ADET GECIKMESI YASAMISTIM.HAMILEYIM SANDIM AMA 10. GUN KANAMAM BASLADI DKTR GORUNDUM TUTMUS DUSMUS OLABILIR DEDI.TURKIYEDEN AILEMDEN ISTEDIM YOLLARLARSA TEKRAR DENIYCEM TAM YUMURTLAMA GUNUNDEN 1 GUN ONCE YAPILIYOR VE ILISKI ONERILIYOR.DENEMEK LAZIM.
KAYNANAM SUREKLI DIYOR SENI KOYE GOTUREBILSEM COK ANLAYAN OLUYORMUS.DIYOR BEN 1 YIL GETIRMEDIM YUMURTA ,ISIRGAN,OTLAR KAYNATILIRDI UZERINE OTURURDUM.2.SENE GEBE KALMIS.YANI ESKILER HERSEYI BILIYOR IMKANIM OLSA GIDERIM BEN KOYUME.DERMANIMIZ NERELERDE SAKLI KIM BILIR.UTANILICAK YADA KORKULACAK BISEY YOK.KOY DEMEK SAGLIK DEMEK BENCE
yarın gitcem bakalım incirde yedim çok yine bir tane mi olcak yumurtam bakalım daha hiç 2 yi göremedim bir ilk klomende geçen sene 3 tane olmuştu sonrası hep tek oldu gülşencim bakalım hayırlısı gülüm son bu ay zatenEn umutsuz aninda gelirmis ya guzel haberler seninde oyle olur insallah canimmmmm bu ayhic beklemezken hamile kalirsin insallahhh...Hayirlisi bakalim yarin bi git gel doktoruna canisiii
iyiyiz cnm sen nasılsınKuzulaarrr nasilsiniz bakalim gorusmeyeli?
Iyi dir kuzu sen nasılsınKuzulaarrr nasilsiniz bakalim gorusmeyeli?
Canimmm bozma moealini nolur hayirlisi bakalim hep brraber marti bekliyoruz napalim hayirlisi olsun diye sabredecez bitanecimumutların tükendiği an bu ay da geldi gelmez olasıcaumut bir dahaki aya kaldı zaman ve sabır Rabbim
iyiyiz cnm sen nasılsın
Hastayim bikac gundur canlarimIyi dir kuzu sen nasılsın
Uzulme canim benim. Birlikte bi ay daha bekleriz. Kendini sonraki aya hazirlamaya calis bitanecim.umutların tükendiği an bu ay da geldi gelmez olasıcaumut bir dahaki aya kaldı zaman ve sabır Rabbim
bende ayniyim cnm ya havalardan sarsildikHastayim bikac gundur canlarimKulak burun bogaz agri icinde
Hastayim bikac gundur canlarimKulak burun bogaz agri icinde
bende ayniyim cnm ya havalardan sarsildik
Geçmiş olsun cnmHastayim bikac gundur canlarimKulak burun bogaz agri icinde
Geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinizebende ayniyim cnm ya havalardan sarsildik
Gecmis olsun cnm. Evet yaa bi sicak bi soguk mahvoldukkbende ayniyim cnm ya havalardan sarsildik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?