Coook gecmis olsun.kizlarrr
Sagolun canlarim.Geçmiş olsun cnm
canım üzülme birlikte bekleriz pes etmek yokkızlar çok geçmiş olsun iyi bakın kendinize
evet canım pes etmek yokcanım üzülme birlikte bekleriz pes etmek yok
zaten ilk ayındı senin yanlış hatırlamıyosam bu ikincide tutar inşallah bitanemevet canım pes etmek yokyeni ay yeni umut ben pazartesi doktora gideceğim adetin 3. günü olacak bakalım ne tahlilleri verecek
evet canım ilk aydı bitti gelsin ikinci ayzaten ilk ayındı senin yanlış hatırlamıyosam bu ikincide tutar inşallah bitanem
canım benimde son ay bu ayda olmazsa tüp bebek dediler ben 3 defa klomen tedavisi gördüm sonra polip bulundu rahimde onu aldırdım 2 tane kimyasal gebelik yaşadım şimdi polipten sonraki 3. tedavim ikisi negatif bu son ayım şuan hiçbir sorun gözükmüyor ama olmadı işte tüp içinde bekliycem hemen başlamam bir 6 ay falan dinlenirim diyorum inşallah gerek kalmazda doğal yollardan olurevet canım ilk aydı bitti gelsin ikinci aybu ay son olur inş senin kaçıncı aydı tedavin nasıl canım
canım çok aşamalardan geçmişsin çok zor olmuştur tahmin ediyorum ben bir ayda yıprandım sabırlar diliyorum hepimize inş bu ay olur senin de kavuşursun bebişinecanım benimde son ay bu ayda olmazsa tüp bebek dediler ben 3 defa klomen tedavisi gördüm sonra polip bulundu rahimde onu aldırdım 2 tane kimyasal gebelik yaşadım şimdi polipten sonraki 3. tedavim ikisi negatif bu son ayım şuan hiçbir sorun gözükmüyor ama olmadı işte tüp içinde bekliycem hemen başlamam bir 6 ay falan dinlenirim diyorum inşallah gerek kalmazda doğal yollardan olur
canım ultrasonda bakıcak önce kist falan oluşmuşmu diye ama adet olduğuna göre temizdir yoksa gecikirdi biraz sonrada hormonlarına bakmadıysa ona bakar kan verirsin yok tedaviye başlarken baktıysa ultrasonda bakıp sana tekrar klomen yazar başlarsın sonra yumurta takibine başlar böyle bitanem yada rahim filmi çektirmediysen onu isteyebilirkızlar adetliyken hangi tahlil veriyor doktor giden var mı bu durumda
hemde nasılll Allahım sabırlar versin hepimize çok zor bir tedavi süreci infertilite Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın canımcanım çok aşamalardan geçmişsin çok zor olmuştur tahmin ediyorum ben bir ayda yıprandım sabırlar diliyorum hepimize inş bu ay olur senin de kavuşursun bebişine
sağol canım cevap için rahim filmi çektirmedim isteyebelir o zaman pazartesi her şey belli olur bakalımcanım ultrasonda bakıcak önce kist falan oluşmuşmu diye ama adet olduğuna göre temizdir yoksa gecikirdi biraz sonrada hormonlarına bakmadıysa ona bakar kan verirsin yok tedaviye başlarken baktıysa ultrasonda bakıp sana tekrar klomen yazar başlarsın sonra yumurta takibine başlar böyle bitanem yada rahim filmi çektirmediysen onu isteyebilir
Sagol bitaneciimkızlar çok geçmiş olsun iyi bakın kendinize
Gozun aydiinn tatlim :) Cok sukur guzel cikmis. İnsallah iki yumosundq dollenirfobeks canım geçmiş olsun @gulbahcesi0618 mavizm kızlar çok şaşırdım bugün sabah gittik kontrole ilk defa 2 tane yumurtam gelişiyor biri 16mm diğer 14mm 2 tane daha iğne yazdı pazartesi tekrar kontrolüm var bu ay incir yedim hergün birde şu yakıyı yaptık biliyısunuz doktorda şaşırdı sevindi
inşallah canım stres yapmamak lazım doğru söylüyosun bence incirin etkisi varGozun aydiinn tatlim :) Cok sukur guzel cikmis. İnsallah iki yumosundq dollenirStres yapma canim. Daha dogrusu stres yapmayalim. Oluruna birakalim bakalim nolcak.
İnciri kaynatmadan yiyosun demi cnm? Ben havucta yiyodum. Bu arada kizlar yakinda size guzel bi karisiimmm yazacagim burdan esler icininşallah canım stres yapmamak lazım doğru söylüyosun bence incirin etkisi var
yaz canım benimki keçiboynuzu pekmezi almış onu içiyor 2 gündür evet incir yedim hergün cevizle beraber 2 tane yedim sabah akşamİnciri kaynatmadan yiyosun demi cnm? Ben havucta yiyodum. Bu arada kizlar yakinda size guzel bi karisiimmm yazacagim burdan esler icinHenuz elime gecmedi gecer gecmez yazicam
klomene başladığında hergün ye bir tane ama senin kaç yumurtan gelişti cnm klomenle bide ploraktinin normal miarkadaşlar nedir bu incir muhabbetinasıl uygulanıyor ben de başlayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?