Simdi bizde keci boynuzu yiyoruz. O dedigim karisimi yapmistik. O ay esim sperm testi yaptirdi. 160 milyon ciktiyaz canım benimki keçiboynuzu pekmezi almış onu içiyor 2 gündür evet incir yedim hergün cevizle beraber 2 tane yedim sabah akşam
cnm sen yeme o zaman çünki bide 4 tane falan gelişmesin benim hep tek yumurtam oluyodu iğnelerle bile bir tane oldu hep ama tedaviye ara falan verirsen( inşallah gerek kalmaz da bu ay hamiş kalırsın) o zaman aklında olsun incircanım sağ tarafımda iki tane 19 mm büyüklüğünde yumurtam vardı adetliyken hormonlarıma baktırmadım adetim bitince baktırmıştım normal dendi bilemiyorum..bir de kalçama yapıştırıyorum bant verdi estrojen hormonu demişti doktor
ayyy fobekscim bulursan paylaş walla hemen yaparım yediririm hiç şansı yokSimdi bizde keci boynuzu yiyoruz. O dedigim karisimi yapmistik. O ay esim sperm testi yaptirdi. 160 milyon ciktiAma benden kaynakli sorunlar yuzunden olmadi bebis Karisimin tarifini kaybettim ama aldigim kisiden istedim yazacak tekrar. Bende sizlerle paylasirim
tamam canım pazartesiyi bekliyorum doktor ne diyecek bakalımcnm sen yeme o zaman çünki bide 4 tane falan gelişmesin benim hep tek yumurtam oluyodu iğnelerle bile bir tane oldu hep ama tedaviye ara falan verirsen( inşallah gerek kalmaz da bu ay hamiş kalırsın) o zaman aklında olsun incir
hadi inşalla hayırlı haberlerle döneriz benimde pazartesi kontrolüm vartamam canım pazartesiyi bekliyorum doktor ne diyecek bakalım
Hadi bakalım Rabbim yüzüne güler inş cnm
İste buna coookk sevindim canim yaaa hadi gozun aydin bitanemmmm
amin cnm inşallahHadi bakalım Rabbim yüzüne güler inş cnm
walla bende sevindim bitanemİste buna coookk sevindim canim yaaa hadi gozun aydin bitanemmmm
adet olamazsan içersin cnm bencedeKizlaarrr bisey sorcam. Benim adete daha 4 gun var. Doktor bu ay adet gecikebilir diye tarlusol verdi. Ben kullanmadim zaten adetimde gecikme olmuyo diye. Adet olmazsam kullanayim mi sizce bu ilaci? Bi an once adet olup bitsin obur aya hazirlayayim kendimi diyorum
Bende incir yesemmi ki benim.2 tneydi ama olsun gunde 1 tane aksam 1 tane sabah yeyim demiwalla bende sevindim bitanem
yeee bence canımıniçiBende incir yesemmi ki benim.2 tneydi ama olsun gunde 1 tane aksam 1 tane sabah yeyim demi
Offf bitmiyoo stress hic bitmiyooadet olamazsan içersin cnm bencede
aynen bende canımOfff bitmiyoo stress hic bitmiyooBiktim valla ilac kullanmaktan
yok cnm tek yumurta normal olanı zaten ama benim ay son tedavim olduğundan 2 tane olursa şansım daha fazla olur diye çünki tutmazsa tüp bebek dedi doktorum ondan sevindim kist olayına gelince türüne göre değişiyor cnmKizlar merhaba bu catlatma iğnesi kist varkende uygulaniyormu biliyormusunuz sol yumurtalikta kistim var sagda bir tane yumurtam varmis 15 m adetin 9. Günü tek yumurta olunca gebelik sansi dusukmu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?