çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

yaz canım benimki keçiboynuzu pekmezi almış onu içiyor 2 gündür evet incir yedim hergün cevizle beraber 2 tane yedim sabah akşam
Simdi bizde keci boynuzu yiyoruz. O dedigim karisimi yapmistik. O ay esim sperm testi yaptirdi. 160 milyon cikti Ama benden kaynakli sorunlar yuzunden olmadi bebis Karisimin tarifini kaybettim ama aldigim kisiden istedim yazacak tekrar. Bende sizlerle paylasirim

canım sağ tarafımda iki tane 19 mm büyüklüğünde yumurtam vardı adetliyken hormonlarıma baktırmadım adetim bitince baktırmıştım normal dendi bilemiyorum..bir de kalçama yapıştırıyorum bant verdi estrojen hormonu demişti doktor

cnm sen yeme o zaman çünki bide 4 tane falan gelişmesin benim hep tek yumurtam oluyodu iğnelerle bile bir tane oldu hep ama tedaviye ara falan verirsen( inşallah gerek kalmaz da bu ay hamiş kalırsın) o zaman aklında olsun incir

ayyy fobekscim bulursan paylaş walla hemen yaparım yediririm hiç şansı yok

tamam canım pazartesiyi bekliyorum doktor ne diyecek bakalım

Kizlaarrr bisey sorcam. Benim adete daha 4 gun var. Doktor bu ay adet gecikebilir diye tarlusol verdi. Ben kullanmadim zaten adetimde gecikme olmuyo diye. Adet olmazsam kullanayim mi sizce bu ilaci? Bi an once adet olup bitsin obur aya hazirlayayim kendimi diyorum

Kizlaarrr bisey sorcam. Benim adete daha 4 gun var. Doktor bu ay adet gecikebilir diye tarlusol verdi. Ben kullanmadim zaten adetimde gecikme olmuyo diye. Adet olmazsam kullanayim mi sizce bu ilaci? Bi an once adet olup bitsin obur aya hazirlayayim kendimi diyorum

Hadi bakalım Rabbim yüzüne güler inş cnm

İste buna coookk sevindim canim yaaa hadi gozun aydin bitanemmmm

adet olamazsan içersin cnm bencede

Kizlar merhaba bu catlatma iğnesi kist varkende uygulaniyormu biliyormusunuz sol yumurtalikta kistim var sagda bir tane yumurtam varmis 15 m adetin 9. Günü tek yumurta olunca gebelik sansi dusukmu oluyor

Kizlar merhaba bu catlatma iğnesi kist varkende uygulaniyormu biliyormusunuz sol yumurtalikta kistim var sagda bir tane yumurtam varmis 15 m adetin 9. Günü tek yumurta olunca gebelik sansi dusukmu oluyor
yok cnm tek yumurta normal olanı zaten ama benim ay son tedavim olduğundan 2 tane olursa şansım daha fazla olur diye çünki tutmazsa tüp bebek dedi doktorum ondan sevindim kist olayına gelince türüne göre değişiyor cnm

UOTE="crazy3527, post: 39559706, member: 548505"]yok cnm tek yumurta normal olanı zaten ama benim ay son tedavim olduğundan 2 tane olursa şansım daha fazla olur diye çünki tutmazsa tüp bebek dedi doktorum ondan sevindim kist olayına gelince türüne göre değişiyor cnm[/QUOTE]
Insallah Rabbim gonlundekini nasip etsin canim bende matur kist var son gittiğim dr cikolata kistinede benzetti kistime zararı olurmu dedim olmaz dedi ama korkuyorum yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…