Insallah Rabbim gonlundekini nasip etsin canim bende matur kist var son gittiğim dr cikolata kistinede benzetti kistime zararı olurmu dedim olmaz dedi ama korkuyorum yinede[/QUOTE]UOTE="crazy3527, post: 39559706, member: 548505"]yok cnm tek yumurta normal olanı zaten ama benim ay son tedavim olduğundan 2 tane olursa şansım daha fazla olur diye çünki tutmazsa tüp bebek dedi doktorum ondan sevindim kist olayına gelince türüne göre değişiyor cnm
Haklisin canim aldiriyim ben esime inciri de yeyim bakalimyeee bence canımıniçi
Muhtemelen ondandir benimde öyle oluyorgunaydin kaderdaslarim.. 4gundr klomen kullaniyorm adetmn 9.gunu kasik agrisi normaldr degil mi yumoslarim buyuyodur ondandr ddwgil mi?
Evet csnim ondan oluyo ozellikle hapla yumurtalar buyuyosa agrin oluyo benim klomenle cok olmustu ama pregon igne de o kadar agrim olmadi.merak etme ondandir.Asilama mi olacaksin canim?gunaydin kaderdaslarim.. 4gundr klomen kullaniyorm adetmn 9.gunu kasik agrisi normaldr degil mi yumoslarim buyuyodur ondandr ddwgil mi?
cvbn icin sagol cnm yyok catlatma ignesi yapilcak insallah hayirlisyla Rabbimn izniyle tutarEvet csnim ondan oluyo ozellikle hapla yumurtalar buyuyosa agrin oluyo benim klomenle cok olmustu ama pregon igne de o kadar agrim olmadi.merak etme ondandir.Asilama mi olacaksin canim?
buyusunler ve sagliklica dollensin yumoslar bebis olsunMuhtemelen ondandir benimde öyle oluyorbuyusunler yumoslar..
Cnm ben kimyasal gebelik gecirdim işte doktora gittiğimde yumurtalar toparlansin diye ilaç verdi onu kullanıyorum bakalım adetinin 2,yada 3. Günü gel iğne ye başlayalım dedi bakalım ins gerek kalmaz ya iğneye falan istw böyle cnm ins hayırlı haberlerle gelirsin cnm ne için gidicen doktoraselam canım ben yarını bekliyorum doktora gidecem senin nasıl
ben de geçen ay ilk klomen tedavime başladım olmadı adetin 3. günü yarın gidecem gel demişti ne yapacak bundan sonrasını bilmiyorum canım adetliyken hormonlarıma bakılmadı ona bakar diye tahmin ediyorum yine klomen veriri gibime geliyor hayırlısı yarın ne olacak bakalım..Cnm ben kimyasal gebelik gecirdim işte doktora gittiğimde yumurtalar toparlansin diye ilaç verdi onu kullanıyorum bakalım adetinin 2,yada 3. Günü gel iğne ye başlayalım dedi bakalım ins gerek kalmaz ya iğneye falan istw böyle cnm ins hayırlı haberlerle gelirsin cnm ne için gidicen doktora
kaç günü var adetine canımMerhaba kızlaaaar en hala beklemedeyim
kaç günü var adetine canım
haydi inş hayırlı haberler veririsin bize canımDaha 8gün var canım ama Dr aşılamadan 15gün sonra tahlilde çıkar Demişti ben de bu Perşembe tahlil yaptırmayı düşünüyorum çünkü yeni drdan randevu almam Lazım sonuca göre dualarınızı bekliyorum canımcıklarım
Cnm kişiden kişiye değişiyor ben cekindim rahim filmi ama sadece çok hafif bi kasık ağrım oldu o kadar cnm ins hayırlı haberlerle gelirsin cnmben de geçen ay ilk klomen tedavime başladım olmadı adetin 3. günü yarın gidecem gel demişti ne yapacak bundan sonrasını bilmiyorum canım adetliyken hormonlarıma bakılmadı ona bakar diye tahmin ediyorum yine klomen veriri gibime geliyor hayırlısı yarın ne olacak bakalım..bir de rahim filim çektirmedim onu isteyecem doktordan ..o da çok zor çekilyormuş sanırım korkuyorum da
Ins cnm güzel haberlerle gelirsinMerhaba kızlaaaar en hala beklemedeyim
Merhaba çatlatma iğnesi ile mi hamile kaldınızMrb arkadaslar catlatma ignesiyle hamile kalanlar nasil bir surecten gectiniz nasil belirtiler yasadiniz bn 2 ocakta ignemi oldum yardim edermisinz lutfen
günaydın bitanemmmmGünaydın kızlarMutlu hayırlı müjdeli bir hafta olur inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?