çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Insallah Rabbim gonlundekini nasip etsin canim bende matur kist var son gittiğim dr cikolata kistinede benzetti kistime zararı olurmu dedim olmaz dedi ama korkuyorum yinede[/QUOTE]
zararı yok diye biliyorum bende burdaki arkadaşlardan canım inşallah hepimiz mutlu haberler alırız

gunaydin kaderdaslarim.. 4gundr klomen kullaniyorm adetmn 9.gunu kasik agrisi normaldr degil mi yumoslarim buyuyodur ondandr ddwgil mi?

gunaydin kaderdaslarim.. 4gundr klomen kullaniyorm adetmn 9.gunu kasik agrisi normaldr degil mi yumoslarim buyuyodur ondandr ddwgil mi?
Evet csnim ondan oluyo ozellikle hapla yumurtalar buyuyosa agrin oluyo benim klomenle cok olmustu ama pregon igne de o kadar agrim olmadi.merak etme ondandir.Asilama mi olacaksin canim?

Evet csnim ondan oluyo ozellikle hapla yumurtalar buyuyosa agrin oluyo benim klomenle cok olmustu ama pregon igne de o kadar agrim olmadi.merak etme ondandir.Asilama mi olacaksin canim?
cvbn icin sagol cnm yyok catlatma ignesi yapilcak insallah hayirlisyla Rabbimn izniyle tutar

Selâmün aleyküm kızlar Nasılsıniz nasıl gidiyo çalışmalar durumlar nasil

selam canım ben yarını bekliyorum doktora gidecem senin nasıl
Cnm ben kimyasal gebelik gecirdim işte doktora gittiğimde yumurtalar toparlansin diye ilaç verdi onu kullanıyorum bakalım adetinin 2,yada 3. Günü gel iğne ye başlayalım dedi bakalım ins gerek kalmaz ya iğneye falan istw böyle cnm ins hayırlı haberlerle gelirsin cnm ne için gidicen doktora

ben de geçen ay ilk klomen tedavime başladım olmadı adetin 3. günü yarın gidecem gel demişti ne yapacak bundan sonrasını bilmiyorum canım adetliyken hormonlarıma bakılmadı ona bakar diye tahmin ediyorum yine klomen veriri gibime geliyor hayırlısı yarın ne olacak bakalım..bir de rahim filim çektirmedim onu isteyecem doktordan ..o da çok zor çekilyormuş sanırım korkuyorum da

haydi inş hayırlı haberler veririsin bize canım

Cnm kişiden kişiye değişiyor ben cekindim rahim filmi ama sadece çok hafif bi kasık ağrım oldu o kadar cnm ins hayırlı haberlerle gelirsin cnm
Merhaba kızlaaaar en hala beklemedeyim
Ins cnm güzel haberlerle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…