hadi inşallah bu sefer güzel haberler alırsın az kalmış çok heyecanlı günler wallaDaha 8gün var canım ama Dr aşılamadan 15gün sonra tahlilde çıkar Demişti ben de bu Perşembe tahlil yaptırmayı düşünüyorum çünkü yeni drdan randevu almam Lazım sonuca göre dualarınızı bekliyorum canımcıklarım
klomen ağrı yapıyor canım merak etme benimde bugün kontrolüm var öğleden sonra bakalım neler olmuşgunaydn gunler gecmiyo carcarsmba persmbe doktr yumoslar bakick cok agri yapti kasiklarima yumoslar sagliklica buyumustur insaallah sonra igne ve aonra beklemeee:) streste yapmicaz bide...
hadi inşallah tutmuştur yaaa haber vermeyi unutma bize canımcımmmDaha 8gün var canım ama Dr aşılamadan 15gün sonra tahlilde çıkar Demişti ben de bu Perşembe tahlil yaptırmayı düşünüyorum çünkü yeni drdan randevu almam Lazım sonuca göre dualarınızı bekliyorum canımcıklarım
Günaydın kızlarMutlu hayırlı müjdeli bir hafta olur inşallahh
hadi inşallah tutmuştur yaaa haber vermeyi unutma bize canımcımmm
olsun öyle düşünme insanın elinde değil gerçi biliyorum ama belli mi olur bakarsın hiç umutlu olmadığımız bir anda çıkıp geliverir minişlerimizÂmin canım ama bu sefer ben hiç ümitli Değilim tabiii haber ederim Hem de uçarak
BU hafta benimde belli olacak tatlım bende senin gibi çok umutlu değilim.Ama bi taraftan da belki süpriz olur diyorum.Bakalım kısmet artık.Test felanda yapmicam.Hastalanmazsam yaparım.Hakkımızda hayılrlısı olsun canımbenim.Bozma moralini hiç.İnşallah güzel haber vereceksin bizeÂmin canım ama bu sefer ben hiç ümitli Değilim tabiii haber ederim Hem de uçarak
inşallah canım süpriz olur belli olmaz bu işler gerçekten inş tüpe gerek kalmaz benimde bu ay son aşılama sonra tüp dedi doktor biraz ara vercem çok yıprandımCrazy ve Melek güzel gönüllü Arkadaşlarım çok teşekkür ederim Hayırlısı olsun hakkımızda ama ne bileyim hiç bir belirti yok bu ay sadece ilk hafta biraz dikkat ettim ama sonra salıverdim yani bu aşılama benim için tüp bebeğe giden yolda bi prosedür gibi oldu sanki Rabbim verdiyse sürpriz olacak işte Rabbim hepimizi en kısa zamanda sevindiriversin hayırlısıyla
Amin canım inşallah benim kasık ağrım var sürekli sağ kasığımda batma gibi ağrı oluyor,akıntım çoğaldı belim ağrıyor.Sağ tarafımdaki yumurtalık büyümüştü sanırım ondan dolayı sancım çok oluyor.Ama sanırım bu adetin çanları.Umarım olmazCrazy ve Melek güzel gönüllü Arkadaşlarım çok teşekkür ederim Hayırlısı olsun hakkımızda ama ne bileyim hiç bir belirti yok bu ay sadece ilk hafta biraz dikkat ettim ama sonra salıverdim yani bu aşılama benim için tüp bebeğe giden yolda bi prosedür gibi oldu sanki Rabbim verdiyse sürpriz olacak işte Rabbim hepimizi en kısa zamanda sevindiriversin hayırlısıyla
crazy canım sanada çok sevindim 2 yumoşun olmuşinşallah canım süpriz olur belli olmaz bu işler gerçekten inş tüpe gerek kalmaz benimde bu ay son aşılama sonra tüp dedi doktor biraz ara vercem çok yıprandım
walla inşallah ikiside büyümüştür birazdan gitcem kontrole canımm teşekkür ederim iyi dileklerin için bitanemmmcrazy canım sanada çok sevindim 2 yumoşun olmuşmaşallah inşallah bu ay güzel sonuçlanacak moralini bozma sakınn.Sende bize umut olursun sonra :)
Cnm gittinmi doktora ne deditamam canım pazartesiyi bekliyorum doktor ne diyecek bakalım
Güzel haberlerle gelirsin inş cnmklomen ağrı yapıyor canım merak etme benimde bugün kontrolüm var öğleden sonra bakalım neler olmuş
kuşum gittik geldik benim yumoşlar çatlamış kendi kendineCnm gittinmi doktora ne dedi
Aaa ne zaman çatlamış cnm ins denk gelmiştir kuşumkuşum gittik geldik benim yumoşlar çatlamış kendi kendine
Ins cnm insSelam kizlarrr catlatma igmesiyke.hamile kaldimm kizim.suan 1.5 yasinda...klomen ve catlatma.ignesi diyelimmm...ilk.igndemde hamile kaldim.ikimciyi dusunuyoruzzz cunku dusundukten ne zaman sonra olur bilmiyoruz pko yuzunden
Insalllah sizlerde hamile kalirsiniz allah isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?