Cnm hiç üzülme diyecem ama zor Rabbim kolaylik versin cnm ama Rabbimin kendinden vazgeçilmez ne büyük mucizeleri var kuşum en olmaz zamanda gönderir mucizesini inş moralini bozma moral en büyük etken kuşumkızlar doktora gittim bugün hiç iyi haberler vermedi ikimizde de sorun var eşinmin değerler az benim yumurta rezervi az direk tüp bebek dedi onda da şans %25çok üzgünüz çok
Kuşum Rabbim den başka kimse bilemez inş tüp bebek e gerek kalmadan hamile kalırsın dua etki tüp bebek yapılabiliyor ne kadarda şans az olsada Rabbim büyük ol der oluverir kuşumçok ağlıyorum çok üzülüdüm ilaç aşılama bile yapılmıyor direk tüp bebek dedi onda da şansım az
AA GERÇEKTENN Mİ? çatlatma iğnesi yapılmayacak ozaman öylemi?kuşum gittik geldik benim yumoşlar çatlamış kendi kendine
Canım benim ne diyeceğimi bilemiyorum valla.Ama rabbim ol desin yeterki ne mucizeler okuyoruz biliyorsun.İnşallah kurban olduğum ALLAH senınde yüzüne bakar hepimizin yüzene baksın.Bol bol dua et sakın olumsuz düşünme.Hep beraber yenecez bu sıkıntılarıkızlar doktora gittim bugün hiç iyi haberler vermedi ikimizde de sorun var eşinmin değerler az benim yumurta rezervi az direk tüp bebek dedi onda da şans %25çok üzgünüz çok
sağolasın canım inan artık bittim çok moralim bozukKuşum Rabbim den başka kimse bilemez inş tüp bebek e gerek kalmadan hamile kalırsın dua etki tüp bebek yapılabiliyor ne kadarda şans az olsada Rabbim büyük ol der oluverir kuşum
sağolasın canım inan artık bittim çok moralim bozuk
canım üzülme hiçbir sorun olmadığı halde hamile kalamayanlar var tüp bebek yaptırırsınız bol bol dua et canım benim umutsuzluğa kapılmakızlar doktora gittim bugün hiç iyi haberler vermedi ikimizde de sorun var eşinmin değerler az benim yumurta rezervi az direk tüp bebek dedi onda da şans %25çok üzgünüz çok
walla cumartesi kontrolde biri 15 biri 16 mm iki tane vardı bugün gittik yoklar çatlamışlar allahtan cumartesi yaramazlık yapmıştık ama hiç yatmadım normalde yatamam ben öyle tedavide yatıyorum zorla neyse cumartesi yatmadım kalktım hemen bide duşa girdim artık bilmem yalnız sabah çok sancım oldu bu sabah çatlamıştır dedi doktor geldik eve bir daha çalıştık inşallah kaçırmamışızdır ilk defa kendi kendine çatladı wallaAaa ne zaman çatlamış cnm ins denk gelmiştir kuşum
canım doktorlar böyle umut vermemek için herşeyi söylüyolar inan bu bebek işi tamamen Rabbimin takdiri gerçekten al işte kaç aydır bizim herşey yolunda olmuyor dua et arkadaşım bol bol tüp bebekte tek bir sperm yeterli zatenkızlar doktora gittim bugün hiç iyi haberler vermedi ikimizde de sorun var eşinmin değerler az benim yumurta rezervi az direk tüp bebek dedi onda da şans %25çok üzgünüz çok
aşılama zaman kaybı zaten sedefcim banada öyle dedi doktor bu ay son tedavi dedi olmazsa aşılama dedi ama ben direk tüpe başlamak istiyorumçok ağlıyorum çok üzülüdüm ilaç aşılama bile yapılmıyor direk tüp bebek dedi onda da şansım az
ayyy melekcim yapılmıycak kendi kafalarına göre çatlamışlar ya gıcık oldum gerçi cumartesi bilmeden şımarmıştık ama hiç yatmadım öyle kalktım bide duşa girdim hemen Allahın takdiri artık her işte vardır bir hayır doktorda şaşırdıAA GERÇEKTENN Mİ? çatlatma iğnesi yapılmayacak ozaman öylemi?
bence böyle tutma ihtimali daha yüksek tatlım.Düşünmeden stres yapmadan oldu yaa hadi inşallah herşerde bi hayr vardır.Bu ay bakarsın kendiliğinden olur.Kendi kendine çatladığına göre kendi kendinede tutunur:)sen içini ferah tut.Allah bi kapıyı kapatıyor bi kapıyı açıyor.Bendede umut kesildi gibi.Sancım var galiba hastalanacak gibiyim.Ne yapalım sağlık olsun.Kaldığımız yerden devam ederiz artık :)ayyy melekcim yapılmıycak kendi kafalarına göre çatlamışlar ya gıcık oldum gerçi cumartesi bilmeden şımarmıştık ama hiç yatmadım öyle kalktım bide duşa girdim hemen Allahın takdiri artık her işte vardır bir hayır doktorda şaşırdı
walla şaşırdım kaldım yani anlayacağın hayırlısı artık arkadaşımbence böyle tutma ihtimali daha yüksek tatlım.Düşünmeden stres yapmadan oldu yaa hadi inşallah herşerde bi hayr vardır.Bu ay bakarsın kendiliğinden olur.Kendi kendine çatladığına göre kendi kendinede tutunur:)sen içini ferah tut.Allah bi kapıyı kapatıyor bi kapıyı açıyor.Bendede umut kesildi gibi.Sancım var galiba hastalanacak gibiyim.Ne yapalım sağlık olsun.Kaldığımız yerden devam ederiz artık :)
cumaya kadar yolu var benim.Cumaya kadar olmazsam test yaparımm.Hayırlısı hakkımızda bitanemwalla şaşırdım kaldım yani anlayacağın hayırlısı artık arkadaşımsenin günün ne zaman peki olmasada üzülmeyelim yaa gerçekten Allah vercek olduktan sonra bütün bunlar bahane oluyor işte
inşallah olmazsın ama mesela adet sancısı gibi ağrı başladıysa bu gece yada yarın olursun olmazsan umut var demektircumaya kadar yolu var benim.Cumaya kadar olmazsam test yaparımm.Hayırlısı hakkımızda bitanem
Canım ya bişey sorcam bugün doktora gittim yumurta takibi için yumurta biraz çatlamış dedi ne demek bu yani biraz nasıl oluyor senin yumurtalarının catladigini doktor mu dedi sana gösterdi mi ultrasonda mi anladı kafam çok karisikwalla cumartesi kontrolde biri 15 biri 16 mm iki tane vardı bugün gittik yoklar çatlamışlar allahtan cumartesi yaramazlık yapmıştık ama hiç yatmadım normalde yatamam ben öyle tedavide yatıyorum zorla neyse cumartesi yatmadım kalktım hemen bide duşa girdim artık bilmem yalnız sabah çok sancım oldu bu sabah çatlamıştır dedi doktor geldik eve bir daha çalıştık inşallah kaçırmamışızdır ilk defa kendi kendine çatladı walla
biz cumartesi kontrole gittiğimizde 2 tane vardı banada gösterdi biri 14.5mm diğeri 16mm di 2 tane daha iğne yazdı pazartesi tekrar gel çatlatma iğnesini yapalım dedi bizde bugün gittik baktı yoklar ikiside yani çatlamışlar ben zaten şüphelendim sabah 6 gibi çok sancım oldu doktorda sancın oldumu dedi sabah oldu dedim o sırada çatlamış işte sen bugece ve yarın değerlendir canım biraz dediği çatlıyodur yani o anda benceCanım ya bişey sorcam bugün doktora gittim yumurta takibi için yumurta biraz çatlamış dedi ne demek bu yani biraz nasıl oluyor senin yumurtalarının catladigini doktor mu dedi sana gösterdi mi ultrasonda mi anladı kafam çok karisik
İlişkiye girmené gerek yok dedi amabiz cumartesi kontrole gittiğimizde 2 tane vardı banada gösterdi biri 14.5mm diğeri 16mm di 2 tane daha iğne yazdı pazartesi tekrar gel çatlatma iğnesini yapalım dedi bizde bugün gittik baktı yoklar ikiside yani çatlamışlar ben zaten şüphelendim sabah 6 gibi çok sancım oldu doktorda sancın oldumu dedi sabah oldu dedim o sırada çatlamış işte sen bugece ve yarın değerlendir canım biraz dediği çatlıyodur yani o anda bence
kuşum gittik geldik benim yumoşlar çatlamış kendi kendine
Canimin ici hic moralini bozma sizin hic cocugunuz olmaz denilenlerin cocugu oluyo inan ki hersey Rabbimin emrinde sadece dua et insalah tup bebekle olur bebegin canimmmkızlar doktora gittim bugün hiç iyi haberler vermedi ikimizde de sorun var eşinmin değerler az benim yumurta rezervi az direk tüp bebek dedi onda da şans %25çok üzgünüz çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?