çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

walla bilmiyorum artık gülşenciğimmm vardır her işte bir hayır ne diyelim dmisen nasılsın dua mı da okumuşsun Allah kabul etsin canım benimmm

walla bilmiyorum artık gülşenciğimmm vardır her işte bir hayır ne diyelim dmisen nasılsın dua mı da okumuşsun Allah kabul etsin canım benimmm
Amiin xanim Rabbim gonlundekini verein insallah en.kisa zamanda.Belki de yakinin faydasi oldu kiz kendi kendine catlamasi guzel bisey demekki boylesi hayirli belki dr kendiliginden.olacak bu ay hadi bakalim....

Ben napiyim takvime gore c.tesi dogurganlik gunum baslamisti bizde su bi haftayi degerlendirmemiz lazim diye dusunuyoz iste canim Yanliz bu ay acayip akintim var ozellikle iki gundur demekki dogurganlik gunleri basladigindan.Persembede yumurtlama gunummus takvime forr bilniyorum vala hayirlisi canim yaa hamule kalirim insallah kendiligimden bu ay ama pek umidim yok valla doktora danisacam bakalim persembe.Adet olursam yeniden.igneye baslayacaz iste asilama icin.Martin 12 sinde mi olur yine adetim yoksa eski gununde mi olur aceba 18-19 gibi bende ona taktim bu ara kafayi canim yaa

kızlar doktora gittim bugün hiç iyi haberler vermedi ikimizde de sorun var eşinmin değerler az benim yumurta rezervi az direk tüp bebek dedi onda da şans %25çok üzgünüz çok
Uzulmee canim benim. Rabbim bilir en iyisini. Hem bi doktorun dedigiyle hemen u.utsuzluga kapilma. Madem oyle bi durum vardi catlatma ignesi niye yapmis bastan. Bence baska bi doktora git bitanecim. Rabbbim buyuk. Hem oyle bile olsa bi suru insan var hamile kalan. Bide ornek olarak bizler variz. Belki bize senin gibi demedi doktorlar ama bizlerinde olmuyo coktandir bebisii. Sen icini ferah tutmaya calis cnm benim. Yaradan ol derse olur

evet bu hafta önemli senin için ayyy inşallah gerek kalmaz aşılama ya bakarsın oluverir canımmcım

Aaaa iyi bisey degil mi cnm kendinden catlamasiii?
iyi bişey dedi doktor ama bilmiyorum artık ama şaşırdı adam çatlamıyodu iğne olmadan hatta kist olmuştu ilk tedavide çatlatma iğnesi yapmamıştı o zaman doktor çatlar kendi demişti çatlamamıştı hepsi boşa gitmişti vardır her işte bir hayır fobekscim

şu yakının bencede faydası oldu yaa 2 tane yumoş oldu bir defa tek yaptığım değişiklik yakıydı bu ay haaa bide incir yedim hergün bir tane oda olabilir belki

inş kuşum çalışmaların karşılığını verecek rabim

yok kuzumm asma kilit vurdum gelmesinler diyeama gelecekler sankii bu aydan umut yok artık.Saglık olsun artık.Bu ay bende yapacam şu yakıyı bakalım.
yakı muhabbeti dmiii bende ondan şüphelendim yani hiç inanmamıştım ama değişik şeyler oldu baksana

yakı muhabbeti dmiii bende ondan şüphelendim yani hiç inanmamıştım ama değişik şeyler oldu baksana
aynen bende aynı şeyi düşünüyorum.Bide burdada okumuştum.Hamile kalan var yani.Zararlı bişey değil sonuçta denemekte fayda var.Ama o ne zaman yapıştırılacak sen ne zaman yapıştırdın canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…