walla bilmiyorum artık gülşenciğimmm vardır her işte bir hayır ne diyelim dmiCaniiiimm boylesi daha iyi demekki saglikli sekilde kendiliginden gebe kalabilirsin hadi insallahhhhh :)
Canimin ici hic moralini bozma sizin hic cocugunuz olmaz denilenlerin cocugu oluyo inan ki hersey Rabbimin emrinde sadece dua et insalah tup bebekle olur bebegin canimmm
Amiin xanim Rabbim gonlundekini verein insallah en.kisa zamanda.Belki de yakinin faydasi oldu kiz kendi kendine catlamasi guzel bisey demekki boylesi hayirli belki dr kendiliginden.olacak bu ay hadi bakalim....walla bilmiyorum artık gülşenciğimmm vardır her işte bir hayır ne diyelim dmisen nasılsın dua mı da okumuşsun Allah kabul etsin canım benimmm
Aaaa iyi bisey degil mi cnm kendinden catlamasiii?kuşum gittik geldik benim yumoşlar çatlamış kendi kendine
Uzulmee canim benim. Rabbim bilir en iyisini. Hem bi doktorun dedigiyle hemen u.utsuzluga kapilma. Madem oyle bi durum vardi catlatma ignesi niye yapmis bastan. Bence baska bi doktora git bitanecim. Rabbbim buyuk. Hem oyle bile olsa bi suru insan var hamile kalan. Bide ornek olarak bizler variz. Belki bize senin gibi demedi doktorlar ama bizlerinde olmuyo coktandir bebisii. Sen icini ferah tutmaya calis cnm benim. Yaradan ol derse olurkızlar doktora gittim bugün hiç iyi haberler vermedi ikimizde de sorun var eşinmin değerler az benim yumurta rezervi az direk tüp bebek dedi onda da şans %25çok üzgünüz çok
evet bu hafta önemli senin için ayyy inşallah gerek kalmaz aşılama ya bakarsın oluverir canımmcımAmiin xanim Rabbim gonlundekini verein insallah en.kisa zamanda.Belki de yakinin faydasi oldu kiz kendi kendine catlamasi guzel bisey demekki boylesi hayirli belki dr kendiliginden.olacak bu ay hadi bakalim....
Ben napiyim takvime gore c.tesi dogurganlik gunum baslamisti bizde su bi haftayi degerlendirmemiz lazim diye dusunuyoz iste canimYanliz bu ay acayip akintim var ozellikle iki gundur demekki dogurganlik gunleri basladigindan.Persembede yumurtlama gunummus takvime forr bilniyorum vala hayirlisi canim yaa hamule kalirim insallah kendiligimden bu ay ama pek umidim yok valla doktora danisacam bakalim persembe.Adet olursam yeniden.igneye baslayacaz iste asilama icin.Martin 12 sinde mi olur yine adetim yoksa eski gununde mi olur aceba 18-19 gibi bende ona taktim bu ara kafayi canim yaa
iyi bişey dedi doktor ama bilmiyorum artık ama şaşırdı adam çatlamıyodu iğne olmadan hatta kist olmuştu ilk tedavide çatlatma iğnesi yapmamıştı o zaman doktor çatlar kendi demişti çatlamamıştı hepsi boşa gitmişti vardır her işte bir hayır fobekscimAaaa iyi bisey degil mi cnm kendinden catlamasiii?
şu yakının bencede faydası oldu yaa 2 tane yumoş oldu bir defa tek yaptığım değişiklik yakıydı bu ay haaa bide incir yedim hergün bir tane oda olabilir belkiAmiin xanim Rabbim gonlundekini verein insallah en.kisa zamanda.Belki de yakinin faydasi oldu kiz kendi kendine catlamasi guzel bisey demekki boylesi hayirli belki dr kendiliginden.olacak bu ay hadi bakalim....
Ben napiyim takvime gore c.tesi dogurganlik gunum baslamisti bizde su bi haftayi degerlendirmemiz lazim diye dusunuyoz iste canimYanliz bu ay acayip akintim var ozellikle iki gundur demekki dogurganlik gunleri basladigindan.Persembede yumurtlama gunummus takvime forr bilniyorum vala hayirlisi canim yaa hamule kalirim insallah kendiligimden bu ay ama pek umidim yok valla doktora danisacam bakalim persembe.Adet olursam yeniden.igneye baslayacaz iste asilama icin.Martin 12 sinde mi olur yine adetim yoksa eski gununde mi olur aceba 18-19 gibi bende ona taktim bu ara kafayi canim yaa
inş kuşum çalışmaların karşılığını verecek rabimwalla cumartesi kontrolde biri 15 biri 16 mm iki tane vardı bugün gittik yoklar çatlamışlar allahtan cumartesi yaramazlık yapmıştık ama hiç yatmadım normalde yatamam ben öyle tedavide yatıyorum zorla neyse cumartesi yatmadım kalktım hemen bide duşa girdim artık bilmem yalnız sabah çok sancım oldu bu sabah çatlamıştır dedi doktor geldik eve bir daha çalıştık inşallah kaçırmamışızdır ilk defa kendi kendine çatladı walla
inşallahhhh bitaneminş kuşum çalışmaların karşılığını verecek rabim
Günaydın bitanemkızlarrr günaydınnnn
evet 6 da kalktım canımm iyiym sen nasılsın varmı gelen gidenErkencisin bu sabahh :)
iyiyiz bitanem sen nasılsınnnGunaydiiiinn nasilsiniz canlarimmmm bugun?
yok kuzumm asma kilit vurdum gelmesinler diyeevet 6 da kalktım canımm iyiym sen nasılsın varmı gelen giden
iyiyiz canım sen nasılsın ?Gunaydiiiinn nasilsiniz canlarimmmm bugun?
yakı muhabbeti dmiii bende ondan şüphelendim yani hiç inanmamıştım ama değişik şeyler oldu baksanayok kuzumm asma kilit vurdum gelmesinler diyeama gelecekler sankii bu aydan umut yok artık.Saglık olsun artık.Bu ay bende yapacam şu yakıyı bakalım.
aynen bende aynı şeyi düşünüyorum.Bide burdada okumuştum.Hamile kalan var yani.Zararlı bişey değil sonuçta denemekte fayda var.Ama o ne zaman yapıştırılacak sen ne zaman yapıştırdın canım ?yakı muhabbeti dmiii bende ondan şüphelendim yani hiç inanmamıştım ama değişik şeyler oldu baksana
iyiyiz bitanem sen nasılsınnn
Hamdolsun iyuyum kizlar napiyim iste gunluk telas....yaa sinir oldum benimki kalkmadi bi turlu seslen seslen kaldiramadim valla sabah sabah cinlerimi tepeme cikardiiyiyiz canım sen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?