çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

aynen bende aynı şeyi düşünüyorum.Bide burdada okumuştum.Hamile kalan var yani.Zararlı bişey değil sonuçta denemekte fayda var.Ama o ne zaman yapıştırılacak sen ne zaman yapıştırdın canım ?
bak şimdi melekcimm burda araştırdım ben herkes yumurtlama döneminde yapıştırmış ama teyze bana adetin son günü yapıştırdı yani 5.günü ve 2 tane yumoş oluştu sende öyle yap

bak şimdi melekcimm burda araştırdım ben herkes yumurtlama döneminde yapıştırmış ama teyze bana adetin son günü yapıştırdı yani 5.günü ve 2 tane yumoş oluştu sende öyle yap
tamam canım çok saol bende öyle yapim hastalanırsam.Ya bide bişey daha soracam kaç gün kalacak bide banyo yapabiliyormuyuz?

Hamdolsun iyuyum kizlar napiyim iste gunluk telas....yaa sinir oldum benimki kalkmadi bi turlu seslen seslen kaldiramadim valla sabah sabah cinlerimi tepeme cikardi
Allah'tan bizimkinde yok öyle bişey.kalk dediğim anda kalkar.Genelde sadece hafta sonu birlikte kahvaltı yaptığımız için üzmüyor beni.Bende çalıştığım için işlerimin olduğunu bilir

tamam canım çok saol bende öyle yapim hastalanırsam.Ya bide bişey daha soracam kaç gün kalacak bide banyo yapabiliyormuyuz?
3 gün kalcak canım walla ben yaptım sordum o teyzeye yani namazında niyazında bir insan abdest alcam nasıl olcak dedim kusurlu olarak alabilirmişsin çıkarma sakın dedi sonuçta bir rahatsızlığın var Allah biliyor dedi bir kere girdim duşa zaten çıkmadı ıslanınca

iyi bari ben hep oyüzden kararsızdım.Abdest olmaz diye ozaman yaparım bende.Ayy inşallah birbirimize vesile oluruz

Allah'tan bizimkinde yok öyle bişey.kalk dediğim anda kalkar.Genelde sadece hafta sonu birlikte kahvaltı yaptığımız için üzmüyor beni.Bende çalıştığım için işlerimin olduğunu bilir
Kiz yok 7.15 de basladim seslenmeye 9 da kalkti omrumu yuyo yaaa benim babama bi kere seslenirdim kalkardi adam bende oyleyim ama esimin uykusu felqker valla yaaa

Su yaki isini bende denesemmi ki kac gun kalacak rakibem bide banyida abdest gecerli oluyo mu ki o varken

hmmm anladim canim bi deneyim bakalim bende yaa nasip
slm kızlar benıde alıverın aranıza
Hosgeldin canimmm ismin ne

gülşenim teyze bunu yapan yani hafız kuran düşmez elinde öyle biri abdest tutar kızım kusurlu sayılırsın niyeti ona göre et abdestini al Rabbim içimizi dışımıza derdimizi bilendir dedi adetin son günü yapıştırdım 3 gün kaldı çıkardım

ayyy gülşenim aynı benimki insan deli oluyor yaa o kahvaltı sofrası 1 saat duruyor o çay zift oluyor kaynamaktan seni çok iyi anlıyorum benimki hep öyle her zaman gıcıkkk

öyküme geçeyim hemen dimi
bız 2,5 senelık evlıyız hıcbır nedenımız yok fakat bebegımız olmuyor.. hsg de temız esımın sonucları ıyı hatta mukemmel hormonlarım normal... adetımın ucuncu gunu doktor femara dıye yumurtlayıcı ılac basladı 5 gun ıctım pazar gunu 5. gundu işte bugunde kontrole cagırdı bakalım

ilk tedavin mi hayatım inşallah yumoşların gelişmiştir bakalım bizede yaz doktorada sor kaç yumurtan var kaç mm boyları öğren hepsini

Senin işin zormuş canımUykusu ağır olan kişi zor kalkar.Sende yap gülşencim bende yapacam hastalanırsam.Bende oyüzden tereddütlüydüm abdest tutarmı diye ama oluyormuş.Ondan dolayı içim rahatladı.Belkide bu bize vesile olacaktır bellimi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…