ayy inşallah bellimi olur canım benim.Belkide kendiliğinden tutacak Sen inciride ihmal etme bu arada ye sürekliinşallah valla melekcim 2 yumurta bilion olmuyordu bende sonra kendi çatladı bide tutarsaa amannnn ne güzel olur
hayırlısı olsun canım.İnşallah bugün güzel haber alırsın.Yumoşlar büyümüştür.öyküme geçeyim hemen dimi
bız 2,5 senelık evlıyız hıcbır nedenımız yok fakat bebegımız olmuyor.. hsg de temız esımın sonucları ıyı hatta mukemmel hormonlarım normal... adetımın ucuncu gunu doktor femara dıye yumurtlayıcı ılac basladı 5 gun ıctım pazar gunu 5. gundu işte bugunde kontrole cagırdı bakalım
Bakalım hayırlısı olsun bu ay bir hamiş çıksın artık yaaa yeter dmiiiayy inşallah bellimi olur canım benim.Belkide kendiliğinden tutacak Sen inciride ihmal etme bu arada ye sürekli
aynen yolu açalım artıkk .Zeynepten sonra çıkmadı benim bildiğim kadarıyla.Hadi inşallah sıra sendedirBakalım hayırlısı olsun bu ay bir hamiş çıksın artık yaaa yeter dmiii
ben en sonum siz varsınız sırada hepinizin göbişleri dolsun bu ayyaynen yolu açalım artıkk .Zeynepten sonra çıkmadı benim bildiğim kadarıyla.Hadi inşallah sıra sendedir
inş cnm.. ama bende bır belırtı yok kı yumurtlama adetın 14. gunu olmuyormu?? yoksa ılac erken mı yumurtlatacak? kafamda delı sorularhayırlısı olsun canım.İnşallah bugün güzel haber alırsın.Yumoşlar büyümüştür.
evet ılk tedavım... mutlaka ogrenırım bakalım ne cıkacak... bundan once olursa dedık dogal yolla baktık olacagı yok dedıkk kıı hıımmm artık bı tedavı gorelım.. yasım 24 ızmırdenım bu aradailk tedavin mi hayatım inşallah yumoşların gelişmiştir bakalım bizede yaz doktorada sor kaç yumurtan var kaç mm boyları öğren hepsini
günler birbirine gircek artık onlara takılma şimdi daha erken büyür yumoşlar gittiğinde doktor bakıcak eğer 18mm 20 mm arasıysa çatlatma iğnesi yapcakinş cnm.. ama bende bır belırtı yok kı yumurtlama adetın 14. gunu olmuyormu?? yoksa ılac erken mı yumurtlatacak? kafamda delı sorular
Hayirli haberlerle gel insallah canim Rabbim insallah verir bu ay kucagina bi bebisöyküme geçeyim hemen dimi
bız 2,5 senelık evlıyız hıcbır nedenımız yok fakat bebegımız olmuyor.. hsg de temız esımın sonucları ıyı hatta mukemmel hormonlarım normal... adetımın ucuncu gunu doktor femara dıye yumurtlayıcı ılac basladı 5 gun ıctım pazar gunu 5. gundu işte bugunde kontrole cagırdı bakalım
Ayy deli oluyom sorma yaaa bide seslendin mi bana diyo delirtiyo iyice valla bi gun dokecem suyu gorecek yaniayyy gülşenim aynı benimki insan deli oluyor yaa o kahvaltı sofrası 1 saat duruyor o çay zift oluyor kaynamaktan seni çok iyi anlıyorum benimki hep öyle her zaman gıcıkkk
Tabiki tatlim beliki bu vesile olacak bakalim hayirlisi adetim 12 sinde oldu en son ama normalde 19 du nolacak bende bilmiyorum..Senin işin zormuş canımUykusu ağır olan kişi zor kalkar.Sende yap gülşencim bende yapacam hastalanırsam.Bende oyüzden tereddütlüydüm abdest tutarmı diye ama oluyormuş.Ondan dolayı içim rahatladı.Belkide bu bize vesile olacaktır bellimi olur
ayyy izmirlimisin hemşerimsin o zamanevet ılk tedavım... mutlaka ogrenırım bakalım ne cıkacak... bundan once olursa dedık dogal yolla baktık olacagı yok dedıkk kıı hıımmm artık bı tedavı gorelım.. yasım 24 ızmırdenım bu arada
evveet soylemesı ayıp ammmaaannn ne ayıbı soylemesı gurur dıyeyımayyy izmirlimisin hemşerimsin o zaman
amannnn tam hemşeriyiz walla ama ben evlendim antepe geldim 3 yıl oldu çok özlüyorum memleketimi geçen yılda gelemedimevveet soylemesı ayıp ammmaaannn ne ayıbı soylemesı gurur dıyeyımkarsıyaka kızıyım
Niye oyle diyon bitanem isteyince Rabbim hepimize birden verir sira hepimizde bitanem...ben en sonum siz varsınız sırada hepinizin göbişleri dolsun bu ayy
tabiii canım hepimiz için istiyorum zaten Rabbimden ama ne bileyim şimdi sen melek yada ayşe ne bileyim mavizm deniz mavi8486 yani hanginiz hamiş olsa kendim gibi mutlu olcam yeminleNiye oyle diyon bitanem isteyince Rabbim hepimize birden verir sira hepimizde bitanem...
bende ayni duygulari tasiyorum ve herkes icin dua ediyorum namazlarimdaa bitanem...Rabbim hepimze versin insallah hayirlisiyla.Ben bu ay kedi halimdeyim sadece dogurganlik haftasini takip ediyorum vide esim 1 haftadir keciboynuzu kuru iciyo iate.bugun incir aldiracam bende yiyecem.en azindan obur aya fayda etsin igneye baslayacam adet olursam tekrar valla offfftabiii canım hepimiz için istiyorum zaten Rabbimden ama ne bileyim şimdi sen melek yada ayşe ne bileyim mavizm deniz mavi8486 yani hanginiz hamiş olsa kendim gibi mutlu olcam yeminle
inşallah gerek kalmaz bitanem iğneye falanbende ayni duygulari tasiyorum ve herkes icin dua ediyorum namazlarimdaa bitanem...Rabbim hepimze versin insallah hayirlisiyla.Ben bu ay kedi halimdeyim sadece dogurganlik haftasini takip ediyorum vide esim 1 haftadir keciboynuzu kuru iciyo iate.bugun incir aldiracam bende yiyecem.en azindan obur aya fayda etsin igneye baslayacam adet olursam tekrar valla offff
nergızdeydım bende cnm gercı kemalpasadan ev aldık ama tekrar nergıze donus yapıcaz yapamadım buralarda... kııızzzz ne ısın var oralarda nasıl tanıstınızkı gazıantepe gıttınamannnn tam hemşeriyiz walla ama ben evlendim antepe geldim 3 yıl oldu çok özlüyorum memleketimi geçen yılda gelemedimbende girnede oturuyodum ksk da
tabiii canım hepimiz için istiyorum zaten Rabbimden ama ne bileyim şimdi sen melek yada ayşe ne bileyim mavizm deniz mavi8486 yani hanginiz hamiş olsa kendim gibi mutlu olcam yeminle
inşallah kızlar hepimiz peş peşe kalırız.Allah hepimizin duasını kabul etsin.Gülşencim inciri ye bencede belki bu ayda faydası olur.Bellimi olurbende ayni duygulari tasiyorum ve herkes icin dua ediyorum namazlarimdaa bitanem...Rabbim hepimze versin insallah hayirlisiyla.Ben bu ay kedi halimdeyim sadece dogurganlik haftasini takip ediyorum vide esim 1 haftadir keciboynuzu kuru iciyo iate.bugun incir aldiracam bende yiyecem.en azindan obur aya fayda etsin igneye baslayacam adet olursam tekrar valla offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?