çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

hayırlısı olsun canım.İnşallah bugün güzel haber alırsın.Yumoşlar büyümüştür.

ilk tedavin mi hayatım inşallah yumoşların gelişmiştir bakalım bizede yaz doktorada sor kaç yumurtan var kaç mm boyları öğren hepsini
evet ılk tedavım... mutlaka ogrenırım bakalım ne cıkacak... bundan once olursa dedık dogal yolla baktık olacagı yok dedıkk kıı hıımmm artık bı tedavı gorelım.. yasım 24 ızmırdenım bu arada

inş cnm.. ama bende bır belırtı yok kı yumurtlama adetın 14. gunu olmuyormu?? yoksa ılac erken mı yumurtlatacak? kafamda delı sorular
günler birbirine gircek artık onlara takılma şimdi daha erken büyür yumoşlar gittiğinde doktor bakıcak eğer 18mm 20 mm arasıysa çatlatma iğnesi yapcak

Hayirli haberlerle gel insallah canim Rabbim insallah verir bu ay kucagina bi bebis

ayyy gülşenim aynı benimki insan deli oluyor yaa o kahvaltı sofrası 1 saat duruyor o çay zift oluyor kaynamaktan seni çok iyi anlıyorum benimki hep öyle her zaman gıcıkkk
Ayy deli oluyom sorma yaaa bide seslendin mi bana diyo delirtiyo iyice valla bi gun dokecem suyu gorecek yani

Tabiki tatlim beliki bu vesile olacak bakalim hayirlisi adetim 12 sinde oldu en son ama normalde 19 du nolacak bende bilmiyorum..

Niye oyle diyon bitanem isteyince Rabbim hepimize birden verir sira hepimizde bitanem...
tabiii canım hepimiz için istiyorum zaten Rabbimden ama ne bileyim şimdi sen melek yada ayşe ne bileyim mavizm deniz mavi8486 yani hanginiz hamiş olsa kendim gibi mutlu olcam yeminle

tabiii canım hepimiz için istiyorum zaten Rabbimden ama ne bileyim şimdi sen melek yada ayşe ne bileyim mavizm deniz mavi8486 yani hanginiz hamiş olsa kendim gibi mutlu olcam yeminle
bende ayni duygulari tasiyorum ve herkes icin dua ediyorum namazlarimdaa bitanem...Rabbim hepimze versin insallah hayirlisiyla.Ben bu ay kedi halimdeyim sadece dogurganlik haftasini takip ediyorum vide esim 1 haftadir keciboynuzu kuru iciyo iate.bugun incir aldiracam bende yiyecem.en azindan obur aya fayda etsin igneye baslayacam adet olursam tekrar valla offff

inşallah gerek kalmaz bitanem iğneye falan

amannnn tam hemşeriyiz walla ama ben evlendim antepe geldim 3 yıl oldu çok özlüyorum memleketimi geçen yılda gelemedim bende girnede oturuyodum ksk da
nergızdeydım bende cnm gercı kemalpasadan ev aldık ama tekrar nergıze donus yapıcaz yapamadım buralarda... kııızzzz ne ısın var oralarda nasıl tanıstınızkı gazıantepe gıttın

inşallah kızlar hepimiz peş peşe kalırız.Allah hepimizin duasını kabul etsin.Gülşencim inciri ye bencede belki bu ayda faydası olur.Bellimi olur

Yoyecem melegim.insallah zaten onceki asilamam da da 2 taneydi yumurtam bu ay yeyim bakalim nolacak....insalah hamile kalirim artik bu ay.7 senedir hadi 1 senesini hamilelige lohusaliga cik 6 senedir her ay beklemekten yoruldum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…