çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Yoyecem melegim.insallah zaten onceki asilamam da da 2 taneydi yumurtam bu ay yeyim bakalim nolacak....insalah hamile kalirim artik bu ay.7 senedir hadi 1 senesini hamilelige lohusaliga cik 6 senedir her ay beklemekten yoruldum artik
inşallah canım benim.olacak olacak inanıyorum ben incir havuç ceviz hergün yee ihmal etme.Bide yakıyı yapıştırdıkmı ikizimiz olur vallatabi en önemlisi de dualarımızla inşallah hayırlı evlatlarımız olsun

guzel bayanlar yakiyi nezaman yapustrcaz adetimin 11.gunu yapustrsam olur mu

Kızlar maalesef ben yine adet oldum bugün sabah normal mi bilmiyorum ilaçlardan galiba erken geldi bu ay ara verecez eşim de grip oldu zaten bi kafamızı da kendimizi de dinlenmeye alalım aslında ara vermek istemiyordum ama evdeki hesap çarşıya uymadı ne deyim Hayırlısı olsun

canım hayırlısı olsun

Sağlık olsun tatlım.Sizin canınıza bişey olmasında sağlıklı sıhatli olur inşallah .Üzme kendini hepimiz mart ayını bekliyoruz :)

Olsun canim uzulme dedigin gibi ara ver en iyisi kafanizi dinleyin zaten en onemlisi bu kafaniz rahat olsun hayirlisi bakalim bende dinlenmedeyim bu ayobur aya asilama olacam.insallah..

hayırlısı olsun cnm ara verin biraz toparlanırsınız

alışkınız beklemeye bebeğimmm bize koyar mı
haklısın canım bu süreç bize 14 günü nasıl geçireceğimizi bi güzel öğretti ben de bu ay ovulasyon testi kullandım ilk kez bakalım neler olcak teste göre ya cuma ya cumartesi yumurtladım tam olarak anlayamadım ne zman olduğunu çalışmalar perşembe akşam ve pazar sabah arada olamadı bakalım nasıl sonuçlanacak bu ay

benim gibi olmuş bak denk getirmişizdir inşallah kuzum bende pazartesi sabah yada pazar gece yumurtladım bizimde cumartesi bide pazartesi oldu inşallah yetişmiştir süpermanler bu sefer yaaa gıcık şeyler

Kizlar yumurtalar yumurtlama gunumuzde mi catliyo Bide benim normalde 19 unda olacakti ya asilamadan dolayi 12.sinde basladi.Normalde 29 gunde oluyorum diye yazdim ona gore hesaplama yapti program ama bu sefer 22 gun arayla olduerken oldu.29 gunde oluyo yazinca persembe gunu yumurtlama gunu yaziyo ama bu ay erken oldu ya dogrumudur ki aceba yumurtlama gunum.en son 22 gunde oldum ya ona gore mi hesaplasaydim kiiii bilemedim bi akil verin bana calarrrr

Cnm bende kendi halimeyim inş bakalım adet gelirse iğneye baslayaxaz bide ben bu ayı değerlendirmeye çalışıyorum 2 tane disim çürük onları yaptiracam inş yarın gidicem

Cnm bende kendi halimeyim inş bakalım adet gelirse iğneye baslayaxaz bide ben bu ayı değerlendirmeye çalışıyorum 2 tane disim çürük onları yaptiracam inş yarın gidicem
Bende aynen adet olunca gidecem asilama icin igne yazilacak asilama yapilacak iste offff..Bu ay yumurtlama gunumu takip ederek calismalara devam.ediyoruz bakalim.insallah gecen ayki asilama ignelerinin.etkisi bu ayda surer de kendim hamile kalirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…