çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Canım bence sen adetin bittikten sonra 2 güne bir çalışma yapman lazım bence.Günü tutturman zor çünkü.İlaçlar dengemizi bozuyor çünkü

Bende aynen adet olunca gidecem asilama icin igne yazilacak asilama yapilacak iste offff..Bu ay yumurtlama gunumu takip ederek calismalara devam.ediyoruz bakalim.insallah gecen ayki asilama ignelerinin.etkisi bu ayda surer de kendim hamile kalirim
bellimi olur tatlım belkide kendiliğinden olacak.Olumlu düşün moral bozmak yok.Slogan belli Herşey Çok Güzel Olacak

bellimi olur tatlım belkide kendiliğinden olacak.Olumlu düşün moral bozmak yok.Slogan belli Herşey Çok Güzel Olacak
İlk gebeligim kendiliginden olmustu zaten insallah yine oyle olur.Olumlu dusunmemiz lazim kizlarrr birbirimize destek olalim hadi bakalim pes etmek yokkk

Gecen ay ben de femara kullandim cnm. Doktor cok iyi bi ilac dedi hem rahmide besleyip hazirliyomus. Benim yumurtalar gelismisti ve ovitrelle igne vermisti. Ama malesef gebelik olmadi. Doktorda sasirmisti hatta hersey yolundaydi niye olmadi diye. İnsallah sen de gebelikle sonuclanir cnm.

Hayirlisi olsun canim benim uzme kendini. Bekleriz birlikte napalim. Ben de bekliyorum bugun yarina gelir gelmeyesice Bizde ara vermeye karar verdik. Doktora gittikce daha cok stress yaptik. Olacagi varsa olur zaten

Bende aynen adet olunca gidecem asilama icin igne yazilacak asilama yapilacak iste offff..Bu ay yumurtlama gunumu takip ederek calismalara devam.ediyoruz bakalim.insallah gecen ayki asilama ignelerinin.etkisi bu ayda surer de kendim hamile kalirim
Ben de öyle yapmaya çalışıyor um da eşim beni deli ediyor ya onun isteğine göre yapıyoruz benim yumurtlama gunume göre değil bu ay eşim hamile kalacak sanırım onun günlerinde yaptigimiz icin

Ben de öyle yapmaya çalışıyor um da eşim beni deli ediyor ya onun isteğine göre yapıyoruz benim yumurtlama gunume göre değil bu ay eşim hamile kalacak sanırım onun günlerinde yaptigimiz icin

Canım hepimiz aynı durumdayız biz gün hesapladılça adamlar kaçıyorlar bunca yıl oldu psikolojim alt üst oldu bari bu ay dedim sıklaştıralım yok adam yine bildiğini okudu bana diyo ki bi ay hesap yapmayıp akışına bıraksan o ay hamile kalacaksın aslında haklı bu iş düşüne düşüne olmuyo ama yapabilmek ne mümkün

Ayyy cok guldum canim yaa Belli olmaz canim tutmustur insallah. Hem yumurtlama donemi belli olmuyo bazen. İnsallah denk gelmistir

Demi demi deli ediyorlar ya cnm

kızlarrr gerçekten bu çatlatma iğneleri kendimizi hamile gibi hissetmemize neden oluyor ben bunu anladım ne karnım şişti ne göğüslerim şişti kandırıyor bizi demekki

HOSGELDIN CNM IZMIRIN NERESIIII????? BEN ORDA DOGUP BUYUDUM AMA SUAN YURTDISINDAYIM MALESEF. IZMIRI VE AILEMI COOOOOOKKK OZLEDIM.

kızlarrr gerçekten bu çatlatma iğneleri kendimizi hamile gibi hissetmemize neden oluyor ben bunu anladım ne karnım şişti ne göğüslerim şişti kandırıyor bizi demekki
AYNEN OYLE ABLAM YA FELEGIMIZ SASIYOR O IGNE ILACLARIN ETKISIBAK BOYLE OLUYOZ ISTE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…