Canım bence sen adetin bittikten sonra 2 güne bir çalışma yapman lazım bence.Günü tutturman zor çünkü.İlaçlar dengemizi bozuyor çünküKizlar yumurtalar yumurtlama gunumuzde mi catliyoBide benim normalde 19 unda olacakti ya asilamadan dolayi 12.sinde basladi.Normalde 29 gunde oluyorum diye yazdim ona gore hesaplama yapti program ama bu sefer 22 gun arayla olduerken oldu.29 gunde oluyo yazinca persembe gunu yumurtlama gunu yaziyo ama bu ay erken oldu ya dogrumudur ki aceba yumurtlama gunum.en son 22 gunde oldum ya ona gore mi hesaplasaydim kiiii bilemedim bi akil verin bana calarrrr
bellimi olur tatlım belkide kendiliğinden olacak.Olumlu düşün moral bozmak yok.Slogan belli Herşey Çok Güzel OlacakBende aynen adet olunca gidecem asilama icin igne yazilacak asilama yapilacak iste offff..Bu ay yumurtlama gunumu takip ederek calismalara devam.ediyoruz bakalim.insallah gecen ayki asilama ignelerinin.etkisi bu ayda surer de kendim hamile kalirim
İlk gebeligim kendiliginden olmustu zaten insallah yine oyle olur.Olumlu dusunmemiz lazim kizlarrr birbirimize destek olalim hadi bakalim pes etmek yokkkbellimi olur tatlım belkide kendiliğinden olacak.Olumlu düşün moral bozmak yok.Slogan belli Herşey Çok Güzel Olacak
Hosgeldin canim aramizaslm kızlar benıde alıverın aranıza
Gecen ay ben de femara kullandim cnm. Doktor cok iyi bi ilac dedi hem rahmide besleyip hazirliyomus. Benim yumurtalar gelismisti ve ovitrelle igne vermisti. Ama malesef gebelik olmadi. Doktorda sasirmisti hatta hersey yolundaydi niye olmadi diye. İnsallah sen de gebelikle sonuclanir cnm.öyküme geçeyim hemen dimi
bız 2,5 senelık evlıyız hıcbır nedenımız yok fakat bebegımız olmuyor.. hsg de temız esımın sonucları ıyı hatta mukemmel hormonlarım normal... adetımın ucuncu gunu doktor femara dıye yumurtlayıcı ılac basladı 5 gun ıctım pazar gunu 5. gundu işte bugunde kontrole cagırdı bakalım
Beni unutmussun ama canimtabiii canım hepimiz için istiyorum zaten Rabbimden ama ne bileyim şimdi sen melek yada ayşe ne bileyim mavizm deniz mavi8486 yani hanginiz hamiş olsa kendim gibi mutlu olcam yeminle
Hayirlisi olsun canim benim uzme kendini. Bekleriz birlikte napalim. Ben de bekliyorum bugun yarina gelir gelmeyesiceKızlar maalesef ben yine adet oldum bugün sabah normal mi bilmiyorum ilaçlardan galiba erken geldi bu ay ara verecez eşim de grip oldu zaten bi kafamızı da kendimizi de dinlenmeye alalım aslında ara vermek istemiyordum ama evdeki hesap çarşıya uymadı ne deyim Hayırlısı olsun
Ben de öyle yapmaya çalışıyor um da eşim beni deli ediyor ya onun isteğine göre yapıyoruz benim yumurtlama gunume göre değil bu ay eşim hamile kalacak sanırım onun günlerinde yaptigimiz icinBende aynen adet olunca gidecem asilama icin igne yazilacak asilama yapilacak iste offff..Bu ay yumurtlama gunumu takip ederek calismalara devam.ediyoruz bakalim.insallah gecen ayki asilama ignelerinin.etkisi bu ayda surer de kendim hamile kalirim
Ben de öyle yapmaya çalışıyor um da eşim beni deli ediyor ya onun isteğine göre yapıyoruz benim yumurtlama gunume göre değil bu ay eşim hamile kalacak sanırım onun günlerinde yaptigimiz icinBende aynen adet olunca gidecem asilama icin igne yazilacak asilama yapilacak iste offff..Bu ay yumurtlama gunumu takip ederek calismalara devam.ediyoruz bakalim.insallah gecen ayki asilama ignelerinin.etkisi bu ayda surer de kendim hamile kalirim
Ben de öyle yapmaya çalışıyor um da eşim beni deli ediyor ya onun isteğine göre yapıyoruz benim yumurtlama gunume göre değil bu ay eşim hamile kalacak sanırım onun günlerinde yaptigimiz icin
Hayirli aksamlar canim. Nasilsin ?Hayirli aksamlar kizlar
Ayyy cok guldum canim yaaBen de öyle yapmaya çalışıyor um da eşim beni deli ediyor ya onun isteğine göre yapıyoruz benim yumurtlama gunume göre değil bu ay eşim hamile kalacak sanırım onun günlerinde yaptigimiz icin
ayyyyy seni nasıl unuttummm ben canım benimmmmAyyy cok guldum canim yaaBelli olmaz canim tutmustur insallah. Hem yumurtlama donemi belli olmuyo bazen. İnsallah denk gelmistir
Demi demi deli ediyorlar ya cnmCanım hepimiz aynı durumdayız biz gün hesapladılça adamlar kaçıyorlar bunca yıl oldu psikolojim alt üst oldu bari bu ay dedim sıklaştıralım yok adam yine bildiğini okudu bana diyo ki bi ay hesap yapmayıp akışına bıraksan o ay hamile kalacaksın aslında haklı bu iş düşüne düşüne olmuyo ama yapabilmek ne mümkün
Cnm Rabbim yüzünden gülmeyi eksik etmesin inş ama bilmiyorum bakalım deli ediyorlar yaAyyy cok guldum canim yaaBelli olmaz canim tutmustur insallah. Hem yumurtlama donemi belli olmuyo bazen. İnsallah denk gelmistir
mavizm cnm ne kadar hızlı ilerledi duaların maşallahhh arkadaşımmmCnm Rabbim yüzünden gülmeyi eksik etmesin inş ama bilmiyorum bakalım deli ediyorlar ya
HOSGELDIN CNM IZMIRIN NERESIIII????? BEN ORDA DOGUP BUYUDUM AMA SUAN YURTDISINDAYIM MALESEF. IZMIRI VE AILEMI COOOOOOKKK OZLEDIM.evet ılk tedavım... mutlaka ogrenırım bakalım ne cıkacak... bundan once olursa dedık dogal yolla baktık olacagı yok dedıkk kıı hıımmm artık bı tedavı gorelım.. yasım 24 ızmırdenım bu arada
AYNEN OYLE ABLAM YA FELEGIMIZ SASIYOR O IGNE ILACLARIN ETKISIkızlarrr gerçekten bu çatlatma iğneleri kendimizi hamile gibi hissetmemize neden oluyor ben bunu anladım ne karnım şişti ne göğüslerim şişti kandırıyor bizi demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?