Siz ve arkadaşları n sayesinde kuzum hepinizden allah razı olsunmavizm cnm ne kadar hızlı ilerledi duaların maşallahhh arkadaşımmm
Ewet kuzum öyle ama benim 2 gündür göğüs lerim ağrımaya başladı ya nedense anlamadımkızlarrr gerçekten bu çatlatma iğneleri kendimizi hamile gibi hissetmemize neden oluyor ben bunu anladım ne karnım şişti ne göğüslerim şişti kandırıyor bizi demekki
inşallah kuzum iyi olur sonu dualarında çok hızlı gitti bakarsın gelmiştir minişEwet kuzum öyle ama benim 2 gündür göğüs lerim ağrımaya başladı ya nedense anlamadım
günaydınnn bitanemmmm sen nasılsın bakalımGunaydiiiinnnnn nasilmis benim canlarim bakiiimmm
günaydın Gülşencim.İyiyim canım sen nasılsın ?Gunaydiiiinnnnn nasilmis benim canlarim bakiiimmm
hb cnm izmir karsıyakadaydık suan kemalpasadayaız fakat yaz sonu tekrar donuyoruz karsıyakaya.. izmir özlenmez mı hıcccHOSGELDIN CNM IZMIRIN NERESIIII????? BEN ORDA DOGUP BUYUDUM AMA SUAN YURTDISINDAYIM MALESEF. IZMIRI VE AILEMI COOOOOOKKK OZLEDIM.
aaaa uzuldum inş.. dun gıttın doktora 14mm olmus tek yumurtam varmıs cumaya tekrar gel dedı.. bakalımGecen ay ben de femara kullandim cnm. Doktor cok iyi bi ilac dedi hem rahmide besleyip hazirliyomus. Benim yumurtalar gelismisti ve ovitrelle igne vermisti. Ama malesef gebelik olmadi. Doktorda sasirmisti hatta hersey yolundaydi niye olmadi diye. İnsallah sen de gebelikle sonuclanir cnm.
hb. canımHosgeldin canim aramiza
hosbuldummmmHoşgeldin cnm
evet yeniyim tesekkurler hoş bulduk 17 yıllık evlıyim bir kızım var 16 yasında 10 yıl önce bi düsük oldu 3 haftalık simdi yaklaşık 7 yıldır cocuk istiyoruzolmadı 23 şubatta aşılama oldum bakalım bekliyorum umutlaaaacnm hosgeldin aramiza.yenisin galiba .yas kac??? kac yildir EVLISIN VE bebek istiyorsun????
yaşım bu arada 35 bilmiyorum yorumları okuyorum kafam çok karışık benimde kasıklarımda ağrı var ilk ve ikinci gunu kahve rengi akıntı geldi ama bugun yok ve bel ağrım geçti acayip şiştimevet yeniyim tesekkurler hoş bulduk 17 yıllık evlıyim bir kızım var 16 yasında 10 yıl önce bi düsük oldu 3 haftalık simdi yaklaşık 7 yıldır cocuk istiyoruzolmadı 23 şubatta aşılama oldum bakalım bekliyorum umutlaaaa
Ins kuzum yainşallah kuzum iyi olur sonu dualarında çok hızlı gitti bakarsın gelmiştir miniş
Günaydın kuzum elhamdulillah sen nasılsın nasıl durumlarGunaydiiiinnnnn nasilmis benim canlarim bakiiimmm
Hoşgeldin cnmyaşım bu arada 35 bilmiyorum yorumları okuyorum kafam çok karışık benimde kasıklarımda ağrı var ilk ve ikinci gunu kahve rengi akıntı geldi ama bugun yok ve bel ağrım geçti acayip şiştim
hoşbuldukkkHoşgeldin cnm
teşekkürler hoşcaaaa buldummmBayılanbayılana ve shemood Hoşgeldiniz Aramıza dualarımıza
aynen walla ayşeciğimmm benimkiler bu ay kendi çatladı rahat ettim yaa o çatlatma iğnesi çok rahatsız ediyomuş bizi gerçekten onu anladım yan iiiAYNEN OYLE ABLAM YA FELEGIMIZ SASIYOR O IGNE ILACLARIN ETKISIBAK BOYLE OLUYOZ ISTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?