ayyy elektrikler kesikti melekciğimmm şimdi geldim napiosun varmı gelen giden nasılsın bakimm bende seni merak ediyodumKIZLARRR NERELERDESİNİZ KİMSECİKLER YOK GALİBA
hoşgeldin canımm hayırlı olsun aşılaman o şişkinlikler göğüs ağrıları oluyor merak etme normal inşallah tutar aşılamanhoşbuldukkk
inşalahhh bebeğimmmIns kuzum ya
BEN VARIM CNM YETERMI????KIZLARRR NERELERDESİNİZ KİMSECİKLER YOK GALİBA
ABLAM NSLSIN ???????HAYIRLISI OLSUN INSALLAH BU SEFER OLUR INANKI COK SEVINIRIM OLURSA.aynen walla ayşeciğimmm benimkiler bu ay kendi çatladı rahat ettim yaa o çatlatma iğnesi çok rahatsız ediyomuş bizi gerçekten onu anladım yan iii
ayşeciğimm yakının faydasını gördüm walla sen demiştin ya ben inanmıyodum hiç bu ay 2 tane yumurtam oldu cumartesi kontrolde biri 14 biri 16mm di 2 tane daha iğne yazdı pazar günü yakıyı çıkardım pazartesi sabahtan sancım başladı öğleden sonra kontrolde bir baktık çatlamış ilginç doktorda şaşırdı yakı işe yarıyor demekki gerçekten yaaa çok şaşırdım benABLAM NSLSIN ???????HAYIRLISI OLSUN INSALLAH BU SEFER OLUR INANKI COK SEVINIRIM OLURSA.
MASALLAH BIR KIZINIZ VARMIS RABBIM BAGISLASIN BIZEDE NASIP ETSIN INSALLAH ISMINI AYLIN KOYUCAM KIZIM OLURSAAAAAAevet yeniyim tesekkurler hoş bulduk 17 yıllık evlıyim bir kızım var 16 yasında 10 yıl önce bi düsük oldu 3 haftalık simdi yaklaşık 7 yıldır cocuk istiyoruzolmadı 23 şubatta aşılama oldum bakalım bekliyorum umutlaaaa
ESKILER BU ISI BILIYOR DEMEKKI ABLAMayşeciğimm yakının faydasını gördüm walla sen demiştin ya ben inanmıyodum hiç bu ay 2 tane yumurtam oldu cumartesi kontrolde biri 14 biri 16mm di 2 tane daha iğne yazdı pazar günü yakıyı çıkardım pazartesi sabahtan sancım başladı öğleden sonra kontrolde bir baktık çatlamış ilginç doktorda şaşırdı yakı işe yarıyor demekki gerçekten yaaa çok şaşırdım ben
çatlamıştır canım şimdiye kadar çarşamba geceyarısı falan çatlamış olması lazımMerhaba kızlar bi sorum olacaktı size
pazartesi günü sabah saat 11 de Ovitrelle Catlatma ignesi oldum yumurta catlamismidir hiç ağrı falan hissetmedimde çok merak ediyorum
inciri normal hergün bir tane yedim kür yapmadım zaten cumartesiden sonrada yemedim ayşem evet yani kocakarı yöntemleri boşuna değil demekkiESKILER BU ISI BILIYOR DEMEKKI ABLAMRABBIMIN HIKMETINDEN SUAL OLUNMAZ BELKI INCIRDENDE OLMUSTUR AMA ARTIK YEME INCIR HORMON DEGISIMI YAPAR. YUMOS CATALDIKTAN SONRA INCIR KURU YAPILMAMALIYMIS DIYOR IBRAHIM SARACOGLU.
ayyy bugün çarşamba bana perşembe gibi geldi pardon bitanem bu geceyarısı falan çatlar hissedersin bence bugünler önemli cumaya kadarMerhaba kızlar bi sorum olacaktı size
pazartesi günü sabah saat 11 de Ovitrelle Catlatma ignesi oldum yumurta catlamismidir hiç ağrı falan hissetmedimde çok merak ediyorum
Ya öyle mi dün akşam da ilişkiye girdik inşallah tutmuştur. Teşekkür ederim cnmçatlamıştır canım şimdiye kadar çarşamba geceyarısı falan çatlamış olması lazım
bugün yarın hep çalışın cumaya kadar canım bugece yarısı sabaha karşı çatlar ağrı yapıyor genelde ama ağrımayanlarda var yani ona çok takılma hayırlısı olsun inşallah tutar canımYa öyle mi dün akşam da ilişkiye girdik inşallah tutmuştur. Teşekkür ederim cnm
Anladım cnm olsun önemli değil.ayyy bugün çarşamba bana perşembe gibi geldi pardon bitanem bu geceyarısı falan çatlar hissedersin bence bugünler önemli cumaya kadar
evet aynen dün olması iyi olmuş zaten haftasonuna kadar devam hadi inşallah gelir bebişinAnladım cnm olsun önemli değil.
Bu gece catlar diyosun yani inşallah...
bu aksam da calismalara devam hafta sonuna kadar
Tamam cnm çok teşekkür ederim insallah Allahın izniyle tutar inşallah hayirlisibugün yarın hep çalışın cumaya kadar canım bugece yarısı sabaha karşı çatlar ağrı yapıyor genelde ama ağrımayanlarda var yani ona çok takılma hayırlısı olsun inşallah tutar canım
Evet öyle oldu cnm inşallah gelir bebegimevet aynen dün olması iyi olmuş zaten haftasonuna kadar devam hadi inşallah gelir bebişin
YA BENIM VUCUTTA BIR DEGISIK OLDU BU AYLARDA FARKLI ICAT BULMUS.YUMURTLAMA GUNUMDEN HEMEN SONRA BASLIYOR SIVILCELER VE ADET SANCISI+++ SINIRLILIK YAPIYOR.10 GUNUM VAR AMA BASLADI BELIRTILER .ONCEDEN 4 GUN EVVELI BASLARDI ADET BELIRTILERIM.ANLAMADIM GITTI ASILAMA SONRASI BUNYEM BI TUHAF YA BU AY HIC BISEYDE YAPMADIM.inciri normal hergün bir tane yedim kür yapmadım zaten cumartesiden sonrada yemedim ayşem evet yani kocakarı yöntemleri boşuna değil demekki
ayyy bellimi olur tedaviyi bıraktıktan sonra hamile kalan çok ayşem bende b u ay olmazsa ara vercem inşallah hamilesindir zaten daha ilaçların etkisi devam ediyorYA BENIM VUCUTTA BIR DEGISIK OLDU BU AYLARDA FARKLI ICAT BULMUS.YUMURTLAMA GUNUMDEN HEMEN SONRA BASLIYOR SIVILCELER VE ADET SANCISI+++ SINIRLILIK YAPIYOR.10 GUNUM VAR AMA BASLADI BELIRTILER .ONCEDEN 4 GUN EVVELI BASLARDI ADET BELIRTILERIM.ANLAMADIM GITTI ASILAMA SONRASI BUNYEM BI TUHAF YA BU AY HIC BISEYDE YAPMADIM.GELIYOR BENIM KIRMIZI KART
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?