Yok kuzum yaa gelen giden yok ama sabah duş almıştım.saçımı kuruturken foş diye bişey aktı.Kurutma makinasını attım elimden hemen baktım hastalandım sandım.Su gibi akıntı çamaşırım çorabım batmıştı.Bidaha üst değiştirmek zorunda kaldım :)Hiç bir ay öyle bişey olmamıştı.Üşüttümmü acaba ondan mı oldu bilemedim.Hayırlısı bakalım.İnşallah hastalanmam.Ama olursakta yapacak bişey yok önümüzdeki aya artıkayyy elektrikler kesikti melekciğimmm şimdi geldim napiosun varmı gelen giden nasılsın bakimm bende seni merak ediyodum
ama üşütsen öyle bir anda akıntı olmaz hem kötü kokar anlarsın zaten enfeksiyon olduğunu yaaaa inşallah gelmesin kuzummYok kuzum yaa gelen giden yok ama sabah duş almıştım.saçımı kuruturken foş diye bişey aktı.Kurutma makinasını attım elimden hemen baktım hastalandım sandım.Su gibi akıntı çamaşırım çorabım batmıştı.Bidaha üst değiştirmek zorunda kaldım :)Hiç bir ay öyle bişey olmamıştı.Üşüttümmü acaba ondan mı oldu bilemedim.Hayırlısı bakalım.İnşallah hastalanmam.Ama olursakta yapacak bişey yok önümüzdeki aya artık
yetmezmi hiçç sizden kimseleri görmeyince yanlız hissettim kendimi ohh çok şükür burdaymışsınız:) Nasılsın tatlım ?BEN VARIM CNM YETERMI????
IYIM CNM SALAVAT CEKIYORUM BIR YANDANDA SIZLERI IZLIYORUM.BIRI SIZI GOZETLIYOR KULUBUyetmezmi hiçç sizden kimseleri görmeyince yanlız hissettim kendimi ohh çok şükür burdaymışsınız:) Nasılsın tatlım ?
Valla ne bilim bitanem anlamadım.Yok koku felanda yoktu.Su gibi boşaldı yani.Hamile olsam suyum geldi diyecektim yani :):)o denli bişi geldi :)ama üşütsen öyle bir anda akıntı olmaz hem kötü kokar anlarsın zaten enfeksiyon olduğunu yaaaa inşallah gelmesin kuzumm
allah kabul etsin canım.Bizlerede dua et olurmuIYIM CNM SALAVAT CEKIYORUM BIR YANDANDA SIZLERI IZLIYORUM.BIRI SIZI GOZETLIYOR KULUBU
EDIYORUM CNM RABBIM HEPIMIZI SEVINDIRSIN INSALLAH...allah kabul etsin canım.Bizlerede dua et olurmu
Ins cnm gözün aydınslm kizlar doktra ggtim geldim sag yumosum buyumus Yari sabah ovitrelle igne yapilcak Rabbim insallah yumosum bebis olur :)))) dualrimizi esirgemeyelim birbirimzdennn
AY INSALLAH OYLE OLUR HADI BAKALIM HAYIRLISIYLA TOPIGIN IKINCI HAMISINI BEKLIYORUZZZZslm kizlar doktra ggtim geldim sag yumosum buyumus Yari sabah ovitrelle igne yapilcak Rabbim insallah yumosum bebis olur :)))) dualrimizi esirgemeyelim birbirimzdennn
hadi hayırlısıValla ne bilim bitanem anlamadım.Yok koku felanda yoktu.Su gibi boşaldı yani.Hamile olsam suyum geldi diyecektim yani :):)o denli bişi geldi :)
hadi inşallah tatlım.Bol bol dua edelim hepimiz o mutluluğu yaşayalım inşallahslm kizlar doktra ggtim geldim sag yumosum buyumus Yari sabah ovitrelle igne yapilcak Rabbim insallah yumosum bebis olur :)))) dualrimizi esirgemeyelim birbirimzdennn
Ins cnm gözün aydın
KIZLAR SALAVAT TOPIGIMDE DIGER KISIYE GECTIK OKUDUNUZMU????ama üşütsen öyle bir anda akıntı olmaz hem kötü kokar anlarsın zaten enfeksiyon olduğunu yaaaa inşallah gelmesin kuzumm
hadi hayırlısı canımslm kizlar doktra ggtim geldim sag yumosum buyumus Yari sabah ovitrelle igne yapilcak Rabbim insallah yumosum bebis olur :)))) dualrimizi esirgemeyelim birbirimzdennn
yaş 32-33 arası yok canım adım didem ama melek ismini çok severim.Mersinde yaşıyorum benEDIYORUM CNM RABBIM HEPIMIZI SEVINDIRSIN INSALLAH...
SENIN YAS KACTI? NEREDE YASYRSN CNM ISMIN GERCEKTEN MELEKMI COK GUZEL BI ISIMDE.
yokkk dur bakayım ben hemen okurumKIZLAR SALAVAT TOPIGIMDE DIGER KISIYE GECTIK OKUDUNUZMU????
Ewet cnm okudumKIZLAR SALAVAT TOPIGIMDE DIGER KISIYE GECTIK OKUDUNUZMU????
yaa canım bende dahil olmak isKIZLAR SALAVAT TOPIGIMDE DIGER KISIYE GECTIK OKUDUNUZMU????
ya canım bende katılmak istiyorum duaya.Ama ben hafta içi girebiliyorum sadece hafta sonu çok nadir bakabiliyorum.olurmu eğer olursa benide ekle tatlımKIZLAR SALAVAT TOPIGIMDE DIGER KISIYE GECTIK OKUDUNUZMU????
günaydınnn bitanemmmm sen nasılsın bakalım
İyi deyim iyi oluyum insallah bitanelerim.Pek iyi sayilmam.ama sukur halimize ne deyim sizler napiyonuz bakalimgünaydın Gülşencim.İyiyim canım sen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?