çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

ayyy elektrikler kesikti melekciğimmm şimdi geldim napiosun varmı gelen giden nasılsın bakimm bende seni merak ediyodum
Yok kuzum yaa gelen giden yok ama sabah duş almıştım.saçımı kuruturken foş diye bişey aktı.Kurutma makinasını attım elimden hemen baktım hastalandım sandım.Su gibi akıntı çamaşırım çorabım batmıştı.Bidaha üst değiştirmek zorunda kaldım :)Hiç bir ay öyle bişey olmamıştı.Üşüttümmü acaba ondan mı oldu bilemedim.Hayırlısı bakalım.İnşallah hastalanmam.Ama olursakta yapacak bişey yok önümüzdeki aya artık

ama üşütsen öyle bir anda akıntı olmaz hem kötü kokar anlarsın zaten enfeksiyon olduğunu yaaaa inşallah gelmesin kuzumm

slm kizlar doktra ggtim geldim sag yumosum buyumus Yari sabah ovitrelle igne yapilcak Rabbim insallah yumosum bebis olur :)))) dualrimizi esirgemeyelim birbirimzdennn
AY INSALLAH OYLE OLUR HADI BAKALIM HAYIRLISIYLA TOPIGIN IKINCI HAMISINI BEKLIYORUZZZZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…