- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
AY O ZAMAN BEBISINE O ISMI KOY BENCE COK GUZEL OLUR CNM .ARKADASIMIN KIZI VAR MELEK COK TATLI TONTIS BANA DIYO AYSE ABLA BEN SENIN GIBI GUZEL OLMAK ICIN NE YAPICAM YA SEN 1 GUZELSIN SONRA BEN GUZELIM SONRADA ANNEM GUZEL OLSUN BARI KISKANMASIN DIYO DILLI YA.RABBIM BIZEDE VERSIN INSALLAHyaş 32-33 arası yok canım adım didem ama melek ismini çok severim.Mersinde yaşıyorum ben
iyiyiz canım bizde sıkma canını güzel kalpli arkadaşımmİyi deyim iyi oluyum insallah bitanelerim.Pek iyi sayilmam.ama sukur halimize ne deyim sizler napiyonuz bakalim
OLUR CNM GEL BEKLERIZ KATIL TABI .KUMBARAMIZ VAR EKSIK OKUYANLARI ORDAN TAMAMLIYORUZ.yaa canım bende dahil olmak is
ya canım bende katılmak istiyorum duaya.Ama ben hafta içi girebiliyorum sadece hafta sonu çok nadir bakabiliyorum.olurmu eğer olursa benide ekle tatlım
amin canım inşallahhhAY O ZAMAN BEBISINE O ISMI KOY BENCE COK GUZEL OLUR CNM .ARKADASIMIN KIZI VAR MELEK COK TATLI TONTIS BANA DIYO AYSE ABLA BEN SENIN GIBI GUZEL OLMAK ICIN NE YAPICAM YA SEN 1 GUZELSIN SONRA BEN GUZELIM SONRADA ANNEM GUZEL OLSUN BARI KISKANMASIN DIYO DILLI YA.RABBIM BIZEDE VERSIN INSALLAH
ALLAH IYILIK VERSIN GULSENIM HSGLDN BIZ SOHBETE BASLADIK.İyi deyim iyi oluyum insallah bitanelerim.Pek iyi sayilmam.ama sukur halimize ne deyim sizler napiyonuz bakalim
AYNEN CNM YA HAYIRLI VE SAGLIKLI OLSUN DA INSALLAH.amin canım inşallahhhoyy tontişe bak kız çocukları çok dilli oluyo yaa Allah'ım hayırlısını versin.Kız erkek farketmez sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
tamam canım benide yazarsin.400 aldım akşam okuyacam.Şuan işyerindeyim.Akşama okurum amaOLUR CNM GEL BEKLERIZ KATIL TABI .KUMBARAMIZ VAR EKSIK OKUYANLARI ORDAN TAMAMLIYORUZ.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/39626972/
Hamdolsun canim valla durumlar ayni ne olsun adetumi bekliyorum 12 subatta olmustum en son.Bu ay bekliyorum bakalim adet oluyum tekrar asilama icin gidecem bakalimGünaydın kuzum elhamdulillah sen nasılsın nasıl durumlar
Hosgeldinizz aramizaevet yeniyim tesekkurler hoş bulduk 17 yıllık evlıyim bir kızım var 16 yasında 10 yıl önce bi düsük oldu 3 haftalık simdi yaklaşık 7 yıldır cocuk istiyoruzolmadı 23 şubatta aşılama oldum bakalım bekliyorum umutlaaaa
ayy canım benimm.Ne tatlıdır şimdi o.İnşallah en kısa zamanda kavuşursun kardeşine ailene tatlımKIZLAR BEN SIZE SOYLEMISMIYDIM BENIM ANNEM BEN EVLENDIKTEN SONRA HAMIS KALDI VEEE 3 BUCUK YASINDA BIR KIZKARDESIM VAR.ISMI ZEYNEP.MAVI GOZLUM ASKIM BENIM .BIZ BIRBIRIMIZI GORMEDEN SEVIYOZ.BI SOHBETI VAR ANLATAMAM SIZE YAA TELDE ONU GORUYOM SANIYO BANA ELBISELERINI OYUNCAKLARINI GOSTERIYOR YERIM ONU BENNNNN INSALLAH KAVUSUCAM BIR GUN ONA.
inşallah allah gönlüne göre versin evlattMASALLAH BIR KIZINIZ VARMIS RABBIM BAGISLASIN BIZEDE NASIP ETSIN INSALLAH ISMINI AYLIN KOYUCAM KIZIM OLURSAAAAAA
inşallah içim bi tuhaf tuttu diyo bi taraftan yok umutlanma bilmiyorum beklemekte ayrııııhoşgeldin canımm hayırlı olsun aşılaman o şişkinlikler göğüs ağrıları oluyor merak etme normal inşallah tutar aşılaman
Ayy o akinti hamileleik belirtisi olmasin canim ne zamandi senin.adet gunun?Yok kuzum yaa gelen giden yok ama sabah duş almıştım.saçımı kuruturken foş diye bişey aktı.Kurutma makinasını attım elimden hemen baktım hastalandım sandım.Su gibi akıntı çamaşırım çorabım batmıştı.Bidaha üst değiştirmek zorunda kaldım :)Hiç bir ay öyle bişey olmamıştı.Üşüttümmü acaba ondan mı oldu bilemedim.Hayırlısı bakalım.İnşallah hastalanmam.Ama olursakta yapacak bişey yok önümüzdeki aya artık
cumaya kadar olmam lazım canım.Bilmiyorum valla hayırlısı artık.Beklemekten başka çare yok.Çok umutlu değilim bu aydan ama olursada süpriz olur bize:)Allah'tan ümit kesilmez.İnşallah bizde yaşarız o duyguyu tatlımAyy o akinti hamileleik belirtisi olmasin canim ne zamandi senin.adet gunun?
iyidir tatlım beklemedeyiz.Sen nasılsın ?İyi aksamlar canlarimm. Yeni arkadslar gelmis hosgelmisler aramiza. İnsallah guzel haberler duyariz burdan.Nasilsiniz ballariimmm
İnsallah gelmez gelemeyesice kirmizilar cnm. Artik bebiss haberii alalimmm. Noluuurrrr Rabbiimmm :)cumaya kadar olmam lazım canım.Bilmiyorum valla hayırlısı artık.Beklemekten başka çare yok.Çok umutlu değilim bu aydan ama olursada süpriz olur bize:)Allah'tan ümit kesilmez.İnşallah bizde yaşarız o duyguyu tatlım
Asil kalbi guzel olan sizlersiniz canim arkadasimmmiyiyiz canım bizde sıkma canını güzel kalpli arkadaşımm
iyi yapmissiniz bitanem de ben vu telwfonu atacam balkondan asagi o olacak delirtti bugun beni interneti o kadar yavas ki bide takiliyo cevaplaya on kere basiyom anca aliyo formatlayacam sanirim bu gidisle ben.bu telefonu da icindekiler napcam yaa yetisemiyom sizin yazdiklariniza canlarrrrr..vide kayinvaldemin yanindayken fazla oynayiyom telefonla bakip duruyo karsomdan yanlis anayacak diye korkuyom arada bi odama kacip yaziyom size. :)ALLAH IYILIK VERSIN GULSENIM HSGLDN BIZ SOHBETE BASLADIK.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?