çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

yaş 32-33 arası yok canım adım didem ama melek ismini çok severim.Mersinde yaşıyorum ben
AY O ZAMAN BEBISINE O ISMI KOY BENCE COK GUZEL OLUR CNM .ARKADASIMIN KIZI VAR MELEK COK TATLI TONTIS BANA DIYO AYSE ABLA BEN SENIN GIBI GUZEL OLMAK ICIN NE YAPICAM YA SEN 1 GUZELSIN SONRA BEN GUZELIM SONRADA ANNEM GUZEL OLSUN BARI KISKANMASIN DIYO DILLI YA.RABBIM BIZEDE VERSIN INSALLAH

amin canım inşallahhh oyy tontişe bak kız çocukları çok dilli oluyo yaa Allah'ım hayırlısını versin.Kız erkek farketmez sağlıklı olsunda gerisi önemli değil

KIZLAR BEN SIZE SOYLEMISMIYDIM BENIM ANNEM BEN EVLENDIKTEN SONRA HAMIS KALDI VEEE 3 BUCUK YASINDA BIR KIZKARDESIM VAR.ISMI ZEYNEP.MAVI GOZLUM ASKIM BENIM .BIZ BIRBIRIMIZI GORMEDEN SEVIYOZ.BI SOHBETI VAR ANLATAMAM SIZE YAA TELDE ONU GORUYOM SANIYO BANA ELBISELERINI OYUNCAKLARINI GOSTERIYOR YERIM ONU BENNNNN INSALLAH KAVUSUCAM BIR GUN ONA.

ayy canım benimm.Ne tatlıdır şimdi o.İnşallah en kısa zamanda kavuşursun kardeşine ailene tatlım

hepiniDen ALLAH RAzi olsun insaallah bana dogum gunu hediyesi olur 14 subat Sat Dogum gunum 14 mart bol bebisli bi ay olsun hepimze saglikli hayrlisini nasip etsn :))))) icim kipir kipir bu ayyyyy

Ayy o akinti hamileleik belirtisi olmasin canim ne zamandi senin.adet gunun?

Ayy o akinti hamileleik belirtisi olmasin canim ne zamandi senin.adet gunun?
cumaya kadar olmam lazım canım.Bilmiyorum valla hayırlısı artık.Beklemekten başka çare yok.Çok umutlu değilim bu aydan ama olursada süpriz olur bize:)Allah'tan ümit kesilmez.İnşallah bizde yaşarız o duyguyu tatlım

İnsallah gelmez gelemeyesice kirmizilar cnm. Artik bebiss haberii alalimmm. Noluuurrrr Rabbiimmm :)

iyiyiz canım bizde sıkma canını güzel kalpli arkadaşımm
Asil kalbi guzel olan sizlersiniz canim arkadasimmm
ALLAH IYILIK VERSIN GULSENIM HSGLDN BIZ SOHBETE BASLADIK.
iyi yapmissiniz bitanem de ben vu telwfonu atacam balkondan asagi o olacak delirtti bugun beni interneti o kadar yavas ki bide takiliyo cevaplaya on kere basiyom anca aliyo formatlayacam sanirim bu gidisle ben.bu telefonu da icindekiler napcam yaa yetisemiyom sizin yazdiklariniza canlarrrrr..vide kayinvaldemin yanindayken fazla oynayiyom telefonla bakip duruyo karsomdan yanlis anayacak diye korkuyom arada bi odama kacip yaziyom size. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…