Aynen bende aynı şeyi yürekten diliyorumm.İnşallah hastalanmayız hepimiz teker teker bebiş haberi veririz.Allahım inşallahhİnsallah gelmez gelemeyesice kirmizilar cnm. Artik bebiss haberii alalimmm. Noluuurrrr Rabbiimmm :)
Amiiinn ogretmen hanimcimmm nasilsinİnsallah gelmez gelemeyesice kirmizilar cnm. Artik bebiss haberii alalimmm. Noluuurrrr Rabbiimmm :)
Sagol bitanecim gribi yeni atlattim cok sukur. İnsallah bebis haberi aliriz tatlim senden. Ben de bekliyorum ama adet olmayiiiyidir tatlım beklemedeyiz.Sen nasılsın ?
olmazsin.insallah cuma gunu test yap bize de soyleubarek gun hayir haber alalim insallahhcumaya kadar olmam lazım canım.Bilmiyorum valla hayırlısı artık.Beklemekten başka çare yok.Çok umutlu değilim bu aydan ama olursada süpriz olur bize:)Allah'tan ümit kesilmez.İnşallah bizde yaşarız o duyguyu tatlım
İyiyimm marifetli arkadasim benimAmiiinn ogretmen hanimcimmm nasilsin
belkide gelmez bellimi olur :)Sagol bitanecim gribi yeni atlattim cok sukur. İnsallah bebis haberi aliriz tatlim senden. Ben de bekliyorum ama adet olmayiiDaha gelmedi
2 aydır tam test yapıyorum hastalanıyorum:)Bu sefer yapmicam zaten gelirse hafta sonuna gelir.Yoksa pazartesi yaptırırım test artık.Bu seferde böyle yapalım bakalım.İnşallah güzel haber veririm diyecem ama bu kasık ağrısı öldürdü beni galiba hastalanacam yaaolmazsin.insallah cuma gunu test yap bize de soyleubarek gun hayir haber alalim insallahh
Hic ama hic umudum yok cnmbelkide gelmez bellimi olur :)
Hayırlısı olsun canım benimAllah hayırlısını versin hepimize.Benimde öyle kasığım batıyor ve karnım gaz dolu sanki sürekli tuvalete gidiyorum oyüzden.cumaya kadar gelir benimde 2 günüm varHic ama hic umudum yok cnmSonucun olumsuz olacagini bildigim halde test bile yapmiyorum emin olmak icin. Ne bileyim cnm yaa belkide boylesi isime geliyodur umutlanayim diye Zaten kasiklarimda batmalar var gelir yani bi iki gune. Hayirlisi olsun cnm yaa zamana biraktim artik
Ayy ne marifeti kiz yok amann herkesin yaptigi seyler valla bak havlu dikiyom.simdi de kardeslerime yaptiklarimi oyalaniyom iste napiyim...İyiyimm marifetli arkadasim benimSen nasilsin kusuumm.
En iyisi zamana birakmak tabi ama Rabbimdrn.umit kesilmez bitanem sen duani et yeter ki...Hic ama hic umudum yok cnmSonucun olumsuz olacagini bildigim halde test bile yapmiyorum emin olmak icin. Ne bileyim cnm yaa belkide boylesi isime geliyodur umutlanayim diye Zaten kasiklarimda batmalar var gelir yani bi iki gune. Hayirlisi olsun cnm yaa zamana biraktim artik
Gelmesinleeerrrr yaaaaaHayırlısı olsun canım benimAllah hayırlısını versin hepimize.Benimde öyle kasığım batıyor ve karnım gaz dolu sanki sürekli tuvalete gidiyorum oyüzden.cumaya kadar gelir benimde 2 günüm var
inşallah süpriz yaparda gelmezGelmesinleeerrrr yaaaaaİnsallahh guzell haberler duyariizz cnm benimm
Bak bak neler neler yapiyo bide ne marifeti diyoAyy ne marifeti kiz yok amann herkesin yaptigi seyler valla bak havlu dikiyom.simdi de kardeslerime yaptiklarimi oyalaniyom iste napiyim...
En iyisi zamana birakmak tabi ama Rabbimdrn.umit kesilmez bitanem sen duani et yeter ki...
Gorunmuyoo cnm yaaaKizlaarr kardesime yaptim nasill? Size de yapiyim begnirsenizzzEki Görüntüle 1431659 Eki Görüntüle 1431660
ellerine sağlık becerikli arkadaşımmm .Çok güzel olmuş.Güle güle kullansınlar
Ammaannn benim salak telefon boyle yapiyo iste yaaaaaGorunmuyoo cnm yaaa
Tesekkur ederim arkadasiimm insallah Rabbim hayirli nasip versin herkese icinde benim.kardeslerime de...ellerine sağlık becerikli arkadaşımmm .Çok güzel olmuş.Güle güle kullansınlar
ben gördüm ama havlu kenarınıAmmaannn benim salak telefon boyle yapiyo iste yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?