çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

olmazsin.insallah cuma gunu test yap bize de soyleubarek gun hayir haber alalim insallahh

olmazsin.insallah cuma gunu test yap bize de soyleubarek gun hayir haber alalim insallahh
2 aydır tam test yapıyorum hastalanıyorum:)Bu sefer yapmicam zaten gelirse hafta sonuna gelir.Yoksa pazartesi yaptırırım test artık.Bu seferde böyle yapalım bakalım.İnşallah güzel haber veririm diyecem ama bu kasık ağrısı öldürdü beni galiba hastalanacam yaa

belkide gelmez bellimi olur :)
Hic ama hic umudum yok cnm Sonucun olumsuz olacagini bildigim halde test bile yapmiyorum emin olmak icin. Ne bileyim cnm yaa belkide boylesi isime geliyodur umutlanayim diye Zaten kasiklarimda batmalar var gelir yani bi iki gune. Hayirlisi olsun cnm yaa zamana biraktim artik

Hayırlısı olsun canım benimAllah hayırlısını versin hepimize.Benimde öyle kasığım batıyor ve karnım gaz dolu sanki sürekli tuvalete gidiyorum oyüzden.cumaya kadar gelir benimde 2 günüm var

İyiyimm marifetli arkadasim benim Sen nasilsin kusuumm.
Ayy ne marifeti kiz yok amann herkesin yaptigi seyler valla bak havlu dikiyom.simdi de kardeslerime yaptiklarimi oyalaniyom iste napiyim...
En iyisi zamana birakmak tabi ama Rabbimdrn.umit kesilmez bitanem sen duani et yeter ki...

Ayy ne marifeti kiz yok amann herkesin yaptigi seyler valla bak havlu dikiyom.simdi de kardeslerime yaptiklarimi oyalaniyom iste napiyim...
En iyisi zamana birakmak tabi ama Rabbimdrn.umit kesilmez bitanem sen duani et yeter ki...
Bak bak neler neler yapiyo bide ne marifeti diyo Marifetlisin tabi kusuumm.
Aynen cnm benim zamana birakmak daha iyi. Hayirlisi kusum yaa Rabbim en hayirlisini nasip eder insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…