çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

kızlar ben çıkıyorumm.öpüyorum hepinizi.Hayırlı akşamlar.Yarın pırıl pırıl musmutlu bir güne uyanırız inşllah

Bitanesi acildi cnm mavi olani. Cookkk guzelll yapmissin ellerine saglik kussuuummm İnsan kiyamaz kullanmaya. Annem benim ceyize de yaptirmisti bu tarz havlular kullanmiyorum kiyamadim. Duruyo oyle süs gibi. Nazar degmesin sana bebisiimmm
Sagol bitanemmm insan kiyamiyo iste de bede erkek kardesimin nasibine yaptim gelin hanima verecez insalah kiymet bilen biri olur...

kızlar ben çıkıyorumm.öpüyorum hepinizi.Hayırlı akşamlar.Yarın pırıl pırıl musmutlu bir güne uyanırız inşllah
insallah canimm sana da hayirli aksamalr

İnsallah cnm kiymet bilene nasip etsin. Hem senin gibi bi gorumcesi olqcak kiymet bilsin de yaniii
Ayyy sagol bitanecimm valla Fatih'im cok degerli benim.icin gercekten.onun.kiymetini bilen.annemi sayan iyi birisi olsun vallaha kardesimden ote olur benim.icin canimi veririm ben onara.Zaten babayi kaybesince zor guner atlattilar annemle kardeslerim ben.evlenip geldim.onlar yanliz kaldi onun icin bundan sonra mutlu olsunlar mesleklerini ellerine okullarini bitirip haatin tadini cikarsinlar istiyorum...Rabbim herkesin bahtini acik etsin hayirli kapilar acsin insalallahhh

Kızlar beni bi tek siz anlarsınız yine ağladım bu akşam geçen sene düğününe gittiğim bi tanıdığın hamile olduğu haberini aldık. Onlar için tabi ki de sevindim ama artık dayanamıyorum artık kendi hamileliğime sevinmek istiyorum bu ay yine hüsran yaşıycam biliyorum tüp bebeğe gidip gelcem onun sonunun da ne olacağı belli değil. Allah'ım bizi görür inşallah

ayyy kıyamam yaaa insan çok içleniyor anlıyorum seni napalım dua etmekten başka elimizden ne gelir ağlama demiycem ağla canım rahatla

inan bana seni o kadar iyi anliyoruz ki hele ki ben...benle evlenenler benden sonra evlenenler ikinciyi dogirdu.Alt kattaki kiz benden 1.5 sene sonra evlendi karsi binadaydi kayinvalidesiyle oturuyodu simdi 4 yasinda bi oglu var ve ikinciye hamileymis.Ben duymayim diye usulca konusuyodu komsular...onun adina sevindim ama gel bana sor....gecen annem dedi teyzemin ogluyla sadece 1 ay var arasi dugunumuzun 4 yaslarinda bi kizlari var ve ikinciye hamileymis gulhan dedi annem.Teyzemin oglu tabiki sevindim ama ahh icimde kopqn firtinalari bi dindirsemmm dindirebilsem...bi susturabilsem icimdeki evlat hasretiyle yanan o sesimi...yapamiyorum...yapamiyorummm...yoldan gecen her cocugun annesinin
yerine kendimi koymaktan alikoyamiyorum.Ayni evde 3 cocuguyla yasayan yavrumm diye evlatlarina sarilan open.eltimi gordukce uzulmekten kendimi alikoyamiyorum.Annemm iyiki varsin deyip annesinin boynuna sarilan eltimin.cocuklarini gorunce hemen odama kacip gozyaslarimi ysatiga akitmaktan kendimi alamiyorum...olmuyo napiyim...acizim..gucsuzum...belki sukursuzum...ama nefsimi yenemiyorum.....yapamiyorum....

Canim benim bu da bizim sinavimiz iste. Rabbim hayirlisini sagliklisini verir insallah. Hepimiz ayni durumdayiz bitanecim. Sabretmek ve sukretmek illede dua etmekten baska bisey gelmez elimizden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…