Sorma cnm benim. Gunduz okuldayim giremiyorum pek. Arada bakiyorum ama cevap yazamiyorumfobeksciğimmm özledim seni hiç denk gelemiyoruz bu hafta
Benim sonuc belli cnm yaa hic belirti bisey yok zaten. Test bile yapmiyorum. Heyecanim yok eskisi gibi. Ama diger arkadaslarin vardir da tekrar heyecanlaniriimm :)ayyyy muhabbetleri kaçırdım yine uyumuşumgul333 hamarat arkadaşım ne güzel şeyler yapmışsın yine maşallah fobeks canım inşallah hamişsindir bitanem @melek1906 sende canım ayyy beraber büyütürsünüz bebişleri inşallahh
İyi olmaya calisiyoruz kuşum :)Iyi dir kuzum sen nasılsın
cnm ellerine saglik super olmuslar en alttaki ikisi oya olarak ta yapilir cnm yazik emegine bari tulbent olarak yapta kullanilsin.bende bugun bir tulbentimi bitirdim ama foto atmayi bilmiyom.sana baya guzel igne mekik resimleri gonderirdim.annem mekik yapar bacimda igne yapar.bende tig isi ne varsa anlarim.senin kadar marifetli olamasakta var bizdede biseyler gulsenim.nasil atarim foto cnm???????Kizllarr iste bugunun butun ugrasisi sonucu onceden yapip anca diktigim havlular :)
Eki Görüntüle 1432020
Caniimmm beniiimmm. Gece gece aglattin kiz beniiiinan bana seni o kadar iyi anliyoruz ki hele ki ben...benle evlenenler benden sonra evlenenler ikinciyi dogirdu.Alt kattaki kiz benden 1.5 sene sonra evlendi karsi binadaydi kayinvalidesiyle oturuyodu simdi 4 yasinda bi oglu var ve ikinciye hamileymis.Ben duymayim diye usulca konusuyodu komsular...onun adina sevindim ama gel bana sor....gecen annem dedi teyzemin ogluyla sadece 1 ay var arasi dugunumuzun 4 yaslarinda bi kizlari var ve ikinciye hamileymis gulhan dedi annem.Teyzemin oglu tabiki sevindim ama ahh icimde kopqn firtinalari bi dindirsemmm dindirebilsem...bi susturabilsem icimdeki evlat hasretiyle yanan o sesimi...yapamiyorum...yapamiyorummm...yoldan gecen her cocugun annesinin
yerine kendimi koymaktan alikoyamiyorum.Ayni evde 3 cocuguyla yasayan yavrumm diye evlatlarina sarilan open.eltimi gordukce uzulmekten kendimi alikoyamiyorum.Annemm iyiki varsin deyip annesinin boynuna sarilan eltimin.cocuklarini gorunce hemen odama kacip gozyaslarimi ysatiga akitmaktan kendimi alamiyorum...olmuyo napiyim...acizim..gucsuzum...belki sukursuzum...ama nefsimi yenemiyorum.....yapamiyorum....
AY ACABA BEN BACIMI SANAMI VERSEM GELININ OLSUN KIZ MARIFETINDEN YARARLANIRKizllarr iste bugunun butun ugrasisi sonucu onceden yapip anca diktigim havlular :)
Eki Görüntüle 1432020
Masallah canim sana da. Ne marifetlisinizAY ACABA BEN BACIMI SANAMI VERSEM GELININ OLSUN KIZ MARIFETINDEN YARARLANIR
CNM FRANSADA OLDUGUM ICIN HERSEY FRANSIZCA YAZIYOR YAPAMADIM BIR TURLU YA.FOTO RESIM VAR ONA BASTIM URL GIRIN YAZIYOR.Masallah canim sana da. Ne marifetlisinizBu arada bitanecim resim eklemek icin cevapla yazarken cikan sayfada altta dosya yukle var kusum. Ordan ekleyebilirsin
Mesaj yazdigin yerde ikincisi olmasi lazim. Bide ajoutez dosier yaziyosa odur cnm. Fransizcam iyidir soylemesi ayipCNM FRANSADA OLDUGUM ICIN HERSEY FRANSIZCA YAZIYOR YAPAMADIM BIR TURLU YA.FOTO RESIM VAR ONA BASTIM URL GIRIN YAZIYOR.
İgneden once bana yumurta olgunlastirici femara vermisti. Sonra yumurta gelisince ovitrelle igne yapildi. Baska ilac vermemisti cnm. Ama folikasit ve coraspin duzenli kullqniyorum. Tabi bunlarin yumurta catlatmaya bi etkisi yok cocuk olursa onun gelisimi icin vermisti. Sana ilac verdi mi cnm?kizlar catlatma ignesiyle baska ilaclarda verdi mi doktorunz
Eline saglik canim. Hepsi birbirinden harikaaa muhteseeemmmm
Tesekkur ederim canim benim sizin yureginiz muhtesem asil.....valla sabrediyorum biliyorum bu imtihan asla isyan etmiyorum.ama dayanmiyo artik yuregim...kaldiramiyorum inan.dedim ya keske sadece evlat sahibi olamamanin acisini yasasaydim..keske evlat acisi dunyada tarifvedilecek bisey degil zaten beni mahvedende o ya bitanemCanim benim bu da bizim sinavimiz iste. Rabbim hayirlisini sagliklisini verir insallah. Hepimiz ayni durumdayiz bitanecim. Sabretmek ve sukretmek illede dua etmekten baska bisey gelmez elimizden.
Canim.altta cevaplanin yaninda dosya yukle var ya ona tikla dosya secin diyo ona tikla galeriyi sec galerinden.ekle resmi bi dakka bekle yada kapat yaziyo ona bas ekleniyo altta.Dosyayi kucuk resim yada buyuk resim olarak ekleyebilirsin istedigini secersin sen boyutunu.bi dene bakalim canimmcnm ellerine saglik super olmuslar en alttaki ikisi oya olarak ta yapilir cnm yazik emegine bari tulbent olarak yapta kullanilsin.bende bugun bir tulbentimi bitirdim ama foto atmayi bilmiyom.sana baya guzel igne mekik resimleri gonderirdim.annem mekik yapar bacimda igne yapar.bende tig isi ne varsa anlarim.senin kadar marifetli olamasakta var bizdede biseyler gulsenim.nasil atarim foto cnm???????
Vala oglum yasasaydi 2.5 yasinda olacakti alirdim kardesini gelinim olaraksenin.gibi dunya tatlisi ablasi var daha ne isterimAY ACABA BEN BACIMI SANAMI VERSEM GELININ OLSUN KIZ MARIFETINDEN YARARLANIR
Aglama bitanemm ben sizi aglatmak icin yazmadim icimden o an gecenleri yazdim insallah gelecez ustesinden.iyi ki sizler varsiniz inanin bana o kadar guc veriyosunuz ki anlatamamm..hrpinizi cooomkk seviyorum yemin.ederim.gozun gormesi sart degil bizim gonul gozumuz sevdi birbirimizi canlarim bnimmCaniimmm beniiimmm. Gece gece aglattin kiz beniiiUzmee bitanecim kendini. Uzun zamandir aglamadigimiz bi ayimiz yok malesef Rabbim buyuk merhameti buyuk mucizesi buyuk . O ne zaman izin verirse olacak zaten. Bu bizim sinavimiz. Rabbimin basarili kullari olacagiz bu sinqvin ustesinden yildizli beslerle gelecegiz.
Ahhh kuzum benim. Ne desem bos biliyorumTesekkur ederim canim benim sizin yureginiz muhtesem asil.....valla sabrediyorum biliyorum bu imtihan asla isyan etmiyorum.ama dayanmiyo artik yuregim...kaldiramiyorum inan.dedim ya keske sadece evlat sahibi olamamanin acisini yasasaydim..keske evlat acisi dunyada tarifvedilecek bisey degil zaten beni mahvedende o ya bitanem
Ahhh kuzum benim. Ne desem bos biliyorumNe yapsam ne desem acini hafifletmez. Ama bide şu taraftan bakarsak bi bebegin olmus yine olur onu hissetmissin anneligi hissetmissin. Rabbim yine verir yine sana o duygulari tattirir insallah bitsnem. Sen guzel yurekli birisin Rabbim sevdigi kuluna onu daha cok ansin diye dert verirmis. Hem bitanecim Rabbim kimseye kaldiramayacagi yuk vermezmis. Sen ne kadar gucluymussun ki bunlari yasamissin. Daha kotuleri de var bitanem onlari da dusun. Gencecik evlatlarini kaybedenler var. Kuzucugunun omru okadarmis. Rabbimin takdirii. Neyse bitanem benim unutmaya calis bunlari mutlu yarinlar icin. Gecmise takili kalmak bizze bi kazanc getirmez demi ama O degilde basladi mi cnm calismalar
Haklisin canim hecmise takili kalarak onumuzu goremeyiz aslinda ben her hkine sukreden biri olmaya alisiyorum en.azindan hamileligi dogumu yasadim bu dunyada olamazsam da ahirette ebedi hayatta bi oglum var beni bekleyen..anneligi sonsuza dek.orada yasayacam.insallah...bazen kopuyo bende kayis iste oyle melankolik takiliyom ikizler burcuyum cok cabuk.degisiyo ruh halim ama her seyde mutlu olmasino da cok.iyi becerieimO degilde basladi mi cnm calismalar
kİgneden once bana yumurta olgunlastirici femara vermisti. Sonra yumurta gelisince ovitrelle igne yapildi. Baska ilac vermemisti cnm. Ama folikasit ve coraspin duzenli kullqniyorum. Tabi bunlarin yumurta catlatmaya bi etkisi yok cocuk olursa onun gelisimi icin vermisti. Sana ilac verdi mai cnm?
İgneden once bana yumurta olgunlastirici femara vermisti. Sonra yumurta gelisince ovitrelle igne yapildi. Baska ilac vermemisti cnm. Ama folikasit ve coraspin duzenli kullqniyorum. Tabi bunlarin yumurta catlatmaya bi etkisi yok cocuk olursa onun gelisimi icin vermisti. Sana ilac verdi mi cnm?[/QUOT
klomenle yumurta buyudu ovitrelle igne verdi ignenin yanina bide progestan ve esyrofem verdiİgneden once bana yumurta olgunlastirici femara vermisti. Sonra yumurta gelisince ovitrelle igne yapildi. Baska ilac vermemisti cnm. Ama folikasit ve coraspin duzenli kullqniyorum. Tabi bunlarin yumurta catlatmaya bi etkisi yok cocuk olursa onun gelisimi icin vermisti. Sana ilac verdi mi cnm?
klomenle yumurtalr buyudu ovitrelle verdi igneyle beraber progestan ve estrofem verdiİgneden once bana yumurta olgunlastirici femara vermisti. Sonra yumurta gelisince ovitrelle igne yapildi. Baska ilac vermemisti cnm. Ama folikasit ve coraspin duzenli kullqniyorum. Tabi bunlarin yumurta catlatmaya bi etkisi yok cocuk olursa onun gelisimi icin vermisti. Sana ilac verdi mi cnm?
Kuzum üzülme diyecem ama zor Rabbim büyük inş vercek cnm bizlerede hayırlısı ile dua etmeye devam cnm ısrarla istemeye yalvarmaya devam edecez inş Rabbim duyacak bizlerideKızlar beni bi tek siz anlarsınız yine ağladım bu akşam geçen sene düğününe gittiğim bi tanıdığın hamile olduğu haberini aldık. Onlar için tabi ki de sevindim ama artık dayanamıyorum artık kendi hamileliğime sevinmek istiyorumbu ay yine hüsran yaşıycam biliyorum tüp bebeğe gidip gelcem onun sonunun da ne olacağı belli değil. Allah'ım bizi görür inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?