tanıdım çok severim iğne oyası bayılırım nasıl emek vermişsin çok zor onları yapmak ellerine sağlık bebeğim ama bende sana bişeyler yollarsam olur burdan hediyeşelimmİgne oyasi o guzel bencede valla senin su guzel gonlun su arkadasligin.icin icin az bile Rakibem ne demek valla icimden gelerek soyledim bak
cnm progestan kullanıyorum bende aylardı o bebek tutunsun diye rahmi kalınlaştırıyor ama ilk kez kullanıyosan sarhoş gibi oluyosun resmen uçuyosun sonra alışıyor bünyeklomenle yumurtalr buyudu ovitrelle verdi igneyle beraber progestan ve estrofem verdi
evet bitanem bende 3 gündür uykudan gözümü açamıyorum anlatamam ya şimdi zor kalktım sabah namazını kılmak için akşam 5te uyudum bir ara kalktım size yazdım eşimi yolladım yine uyudum şimdi uyandım heryerim uyuşuk ölcem uykudanSorma cnm benim. Gunduz okuldayim giremiyorum pek. Arada bakiyorum ama cevap yazamiyorumEve gelincede yemek temizlik derken denk gelmiyo maalesef bazen. Olsun cnm benim gonullerimiz bir
uğra bakalım gülşenim bir baksın yumoşlara iyi olurKizlarr iyi geceler ben yatiyom yarin kayinvalidem icin hacettepeye godecez gitmisken bende belki.doktoruma ugrarim.diye randevu almistim belki gorusurum bilmiyorum optumm sizi canlarimmmmm
Günaydın güzellik saol tatlım hepimize musmutlu bir gün olsun.Nasılsın bitanem?günaydın kızlar bu aradaa mutlu sabahlar hepinize
Hayir olsun canim ne deyim valla uykuyu pek sevmem ben aksam 12 1 dedinmi yatacam sabah 7 de kalkarim gunduz hayatta uyumam uyuyamam ama sana karisan yok bosver namazlarini kacirmadigin.surece uyu bosver :)tanıdım çok severim iğne oyası bayılırım nasıl emek vermişsin çok zor onları yapmak ellerine sağlık bebeğim ama bende sana bişeyler yollarsam olur burdan hediyeşelimmAyy dün yine uyumuşum çok uyuyorum bu aralar şimdi sabah namazına kalktım çok zor kalkıyorum birdaha uyumuyorum akşam 5 dedinmi uykudan gözümü açamıyorum şimdi eşim aradı uyan diyor sana ne oldu hastamısın diyor walla anlamadım gülşenim bütün gece uyudum yatsıyı kılmak için zor kalktım akşamı da kaçırdım uyudum hayret ediyorum
günaydın kızlar bu aradaa mutlu sabahlar hepinize
Gunaydin canlarrrrr nasilsiniz bugunGünaydın güzellik saol tatlım hepimize musmutlu bir gün olsun.Nasılsın bitanem?
sancılı endişeli beklemedeyim gülşencim.Onun dışında iyiyim amaGunaydin canlarrrrr nasilsiniz bugun
bende sevmem hiç bu 3 gündür böyle oldum heryeri uyuşuk resmen şu an bile ezanı duydum ama kalkamıyorum düşün Allah affetsin çok günah walla hasta olcam galibaHayir olsun canim ne deyim valla uykuyu pek sevmem ben aksam 12 1 dedinmi yatacam sabah 7 de kalkarim gunduz hayatta uyumam uyuyamam ama sana karisan yok bosver namazlarini kacirmadigin.surece uyu bosver :)
amin canım inşallahGünaydın güzellik saol tatlım hepimize musmutlu bir gün olsun.Nasılsın bitanem?
walla ağrı sancı cnmcımsancılı endişeli beklemedeyim gülşencim.Onun dışında iyiyim amasen nasılsın tatlım?
benim misafirler geliyor kızlar eli kulağında iyice şiddetini arttırdırdı.Heran kapımı çalabilirler :):):)walla ağrı sancı cnmcım
gelemeyesiceler gelmesinler bıktık yıllardır yaabenim misafirler geliyor kızlar eli kulağında iyice şiddetini arttırdırdı.Heran kapımı çalabilirler :):):)
aynen gelmeseler olmaz yani.Ama ne yapalım gelenede git denmiyor işte :):):) Sağlık olsun kuzum ne yapalım gelecekse çabuk gelsinde geçsin bari :)gelemeyesiceler gelmesinler bıktık yıllardır yaa
evet yani psikolojik gerçekten bazı şeyler demekki yani kaderde varsa oluyor ben anladım ama yoksa ne yaparsan yap boşbu yazıyı okudum ve çok etkilendim yaaAllah'ım sen büyüksün yarabbim.
aynen öyle canım kaderinde ne varsa onu yaşıyorsunn.Gerisi boşş gerçekten..evet yani psikolojik gerçekten bazı şeyler demekki yani kaderde varsa oluyor ben anladım ama yoksa ne yaparsan yap boş
insallah sonucu hayirli olur canimmm benim bu bekleyisin.Napiyim bende hastanedeyim asilama icini pregon ve ovitrelle yazdiracam rapor cikacak tekrar.sira bekliyorum hastanede bitanem sen napiyon melegim?sancılı endişeli beklemedeyim gülşencim.Onun dışında iyiyim amasen nasılsın tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?